herremode udsalg 2018

 

Udsalget er i fuld gang og der er masser af penge at spare. Det er med andre ord nu, du skal slå til, hvis du gerne vil have opgraderet garderoben med lækre ekviperinger i høj kvalitet. Til dette formål har jeg fundet de bedste tilbud fra Zalando’s vinterudsalg og ligeledes fra Boozt’s vinterudsalg. Happy shopping ‘gents!

Til denne uges herremode outfit har jeg igen været på udsalgsjagt og fundet 6 ekviperinger, der i alt danner et fantastisk flot og stilfuldt look til den moderne mand. Alle delene er som sagt på udsalg lige nu og kendetegnet ved dem alle er, at de er udført i et tidløst og stilrent design samt høj kvalitet, så du vil kunne anvende alle delene i et hav af sammehænge og de vil ikke gå af mode. De vil med andre ord alle som en, være en fremragende investering.

Lad os kigge på lækkerierne:

Elegant herremode på udsalg

herremode udsalg 2018

 

Klassisk Hugo Boss blazer på tilbud

grå hugo boss blazer tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1919,40.-

Find Hugo Boss blazeren her

 

I front på denne uges outfit har vi denne elegante grå Hugo Boss blazer, som er sat gevaldigt ned lige nu. Jeg elsker, når der er leget med teksturen i stoffet som her – som i øvrigt er 100% virgin uld – , det giver blazeren personlighed og et unikt udtryk. Det er den type blazer, som du altid vil kunne hive frem af garderoben med glæde.

 

Nydelig polkaprikket skjorte

polkaprikket hvid skjorte tilbud

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 35% ned til 649,35.-

Find den polkaprikkede skjorte her

 

Under den elegante blazer har vi denne nydelige polkaprikkede skjorte fra Hugo Boss. Den grå blazer er i sig selv ganske konservativ i udtrykket og derfor kan det – til afveksling – være en lækker detalje, hvis skjorten har lidt mere spræl over sig. Nu vil den typiske Nørrebro hipster med garanti fnise hånligt, for der er jo helt objektivt set ikke meget spræl over ovenstående skjorte, men den faste læser af MetroMand vil være helt med på, hvad jeg snakker om.

En fantastisk lækker skjorte fra Hugo Boss som endda er sat hele 35% ned lige nu.

 

Et par klassiske sorte chinos

sorte chinos tilbud

Mærke: Lindbergh Pris: Sat 40% ned til 360.-

Find de klassiske sorte chinos her

 

Til benene har jeg valgt et par klassiske chinos, som jeg jo har for vane. Det simple, stilrene og tidløse valg. De fungerer bare altid! Denne model fra Lindbergh er ganske let i materialet (bomuld) og kan derfor med fordel anvendes i det varmere perioder. Hvis du dog som jeg selv, nemt kan få det for varmt, så gælder det om, at klæde sig relativt let hele året rundt, hvorfor disse sorte chinos i let bomuld er et glimrende valg til hele året. Denne model findes i øvrigt i andre nuancer også, som ligeledes er sat kraftigt ned lige nu.

 

Et par mørkebrune chelsea støvler

brune chelsea støvler udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 35% ned til 1104,35.-

Find de brune chelsea støvler her

 

Fødderne er i denne uges outfit udstyret med et par klassiske, mørkebrune chelsea støvler. De er stilrene, de er tidløse og så fungerer de til stort set alt. Det er med andre ord en fremragende støvle, at have som en fast del af sin garderobe. Og hvorfor ikke bare købe dem, når de er sat hele 35% ned?

 

Et lækkert mørkebrunt bælte

mørkebrunt hugo boss bælte udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 35% ned til 389,35.-

Find det mørkebrune bælte her

 

Man skulle næsten tro, at denne post er sponsoreret af Hugo Boss, men det er nu altså ikke tilfældet. Jeg elsker bare Hugo Boss for deres stilrene og tidløse designs samt høje kvalitet. Dette knivskarpe mørkebrune bælte er et glimrende eksempel her på og når det så samtidig er sat 35% ned lige nu, jamen så er det en no-brainer, at smide det på ugens outfit.

 

En hamrende lækker skuldertaske fra Tiger of Sweden

brun tiger of sweden skuldertaske

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 1950.-

Find den mørkebrune skuldertaske her

 

Den kvikke læser vil genkende denne nydelige mørkebrune skuldertaske fra Tiger of Sweden fra Ugens Outfit – Herremode Uge 1. Det er selvfølgelig ikke et tilfælde, for udover at matche den brune nuance fra bæltet og støvlerne, så kan jeg nu med 110% sikkerhed sige, at dette ER en fantastisk lækker skuldertaske. Jeg har nemlig selv benyttet mig af dette slagtilbud og jeg er ovenud tilfreds. Super kvalitet, fantastisk lækker tidløst design og så er prisen bare voldsomt attraktiv. Et fantastisk køb!

 

Written by Christian Bo Nissen