Herremode outfit forår 2017

 

Som beskrevet i sidste uges herremode outfit, så var det lækre vejr i weekenden en kort fornøjelse. Vi er igen nede og lægge arm med de 10 grader og regnen truer. Det skal dog ikke forhindre denne uges outfit i at have en smule sommer, eller i hvert fald forårs vibes over sig. Har du noget beige/khaki/lysebrunt i din garderobe? Hvis ja, så er her lidt inspiration til hvordan det kan sættes sammen. Hvis nej, så har du her et glimrende eksempel på, hvorfor det altså er en pisse fed nuance, at have i sin garderobe.

Omdrejningspunktet for denne uges herremode look er en super elegant og virkelig lækker khaki overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren:

 

Forårslook til mænd 2o17

Herremode outfit forår 2017

 

Fed khaki overgangsjakke til mænd

Fed khaki overgangsjakke mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1699.-

Find den fede khaki overgangsjakke her

 

Ja som nævnt er omdrejningspunktet for denne uges forårslook til mænd denne fantastisk flotte khaki overgangsjakke fra Polo Ralph Lauren. Polo Ralph Lauren udmærker sig som sædvanlig med den sikre, stilrene elegance og den afdæmpede khaki nuance er ramt til perfektion. Et ganske enkelt glimrende bud på en fed overgangsjakke, når menuen ikke skal stå på sort eller mørkeblåt.

 

En fed hvid langærmet t-shirt

hvid langærmet t-shirt mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1099.-

Find den lækre hvide langærmede t-shirt her

 

Under overgangsjakken har jeg valgt en helt enkel hvid langærmet t-shirt – sørme også fra Polo Ralph Lauren. Jeg er kæmpe fan af de langærmede t-shirts til fritiden. De er bare super behagelige at have på, nemme at smide sammen med resten af dit outfit og så er de bare en fryd for øjet. Jeg er særlig vild med de langærmede t-shirts, der som med denne model, har et par knapper ved brystet. Det er lidt ligesom en skjorte; knap den øverste (måske endda de to øverste) knap op og du har et ubesværet og lækkert look.

 

De klassiske mørkeblå jeans

Fede mørkeblå jeans mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 900.-

Find de klassiske mørkeblå jeans her

 

Til benene har jeg valgt endnu en casual ekvipering i form af de klassiske, mørkeblå jeans. Sådan et par kan alle mænd bruge i deres garderobe og de kan anvendes i et hav af sammenhænge. Som f.eks. her i sammenspil med et par sneakers og en hvid langærmet t-shirt eller et anelse mere formelt look med en lyseblå skjorte og en brun eller lysebrun blazer.

 

Et par lækre lysebrune sneakers

beige polo ralph lauren sneakers mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 699.-

Find de lækre lysebrune sneakers her

 

Man skulle muligvis tro, at jeg er sponsoreret af Polo Ralph Lauren, men det er altså ikke tilfældet. Jeg er bare vild med deres version af den stilrene elegance. Endnu et fremragende eksempel på den nydelige, stilrene elegance kommer her i form af disse vildt fede lysebrune sneakers. Amen altså, de er da bare fantastiske?! Jeg elsker det lettere lysebrune meleret look, som sneakeren er prydet af og som krydres fantastisk af de mørkebrune snørebånd. De her sneakers vil du elske, at kunne hive frem år efter år!

 

Super lækkert herreur

fedt-lars-larsen-herreur

Mærke: Lars Larsen Pris: 1.490.-

Find det lækre herreur her

 

Til håndledet har jeg valgt et dansk urmærke, nemlig Lars Larsen. Det er kendetegnet ved det lækre, stilrene og minimalistiske nordiske design – det er jeg kæmpe fan af! Den mørkebrune ruskindsrem og den sorte skive sikrer uret et virkelig lækkert maskulint udtryk. Nammenam!

Hvis du mangler yderligere inspiration til fede herreure under 2000 kroner, så kig da lige forbi min artikel om billige herreure til mænd.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen