Som noget nyt på MetroMand, vil jeg fremover præsentere Ugens Outfit i form af lækre herremode looks, der passer til årstidernes hærgen. Vi er så småt ved at kunne mærke solens stråler igen, og det betyder naturligvis, at forårstøjet skal støves af og nye, lækre sager skal tilføres garderoben.

Læs også: 8 fede blazere til foråret 2015

Ugens outfit for denne omgang er en lækker sammensætning af blå og brune nuancer:

mode inspiration herre uge 18

1. Navy blå blazer fra Pierre Cardin

Pierre Cardin Navy blå blazer

Vi starter ud med denne lækre blazer fra Pierre Cardin (som også er nævnt i 8 fede blazere til foråret 2015), med de fede detaljer ved lappellen og syningen. Den står i 1595.- og fås her.

 

2. Klassisk lyseblå skjorte fra Polo Ralph Lauren

Lyseblå Ralph Lauren slim fit skjorte

Næste stop er denne klassiske lyseblå skjorte fra Polo Ralph Lauren. Den er ikke en klassiker for ingenting; Top lækkert look og stilrene linjer samt skjortens alsidige anvendelsesmuligheder, gør den til en fantastisk skjorte. Den står i 799.- og fås her.

 

3. Brune bukser fra Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren brune jeans

Disse lækre stofbukser fra Polo Ralph Lauren giver hele outfittet et lidt mere causal look. De står til 999,- og fås her.

 

4. Lækre mørkebrune sko fra Bugatti

Bugatti mørke brune herre sko business

I fodenden finder vi et par lækre mørkebrune skovfra Bugatti. Hvis man vil friske outfittet lidt op, kan man erstatte dem med et par labre wingtip sko. Disse fra Bugatti står i 799.- og fås her.

 

5. Matchende mørkebrunt bælte fra Lloyd

Lloyd Mørke brunt bælte

Som vi alle ved (Læs også: Ti simple regler for god stil), skal farven på bæltet matche farven på skoene. Dette enkle, men lækre mørkebrune bælte fra Lloyd opfylder dette simple kriterie. Det står til 299.- og fås her.

 

6. Accessory nr. 1: Lækre brune solbriller fra Persol

Brune Persol solbriller herreSkal outfittet piftes en smule op og skinner solen, skal der naturligvis et par lækre solbriller på banen. Disse brune Persol herre solbriller passer perfekt ind i outfittets blå og brune tema. De står i 1695.- og fås her.

 

7. Accessory nr. 2: Laber lommeklud fra Hugo Boss

Hugo Boss lilla lummeklud

 

Skal outfittet have en ekstra tand, kan man smide et lækkert slips ind i mixet, eller denne labre lommeklud fra Hugo Boss. Det står i 349.- og fås her.

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

 

Written by Christian Bo Nissen