Sommer outfit til mænd 2017

 

Det er meget muligt, at der er dystre udsigter for vejret den kommende tid, men når jeg kigger ud af vinduet, er der altså bragende sol fra en skyfri himmel og temperaturen ligger lige under de 20 grader – i skyggen vel at mærke! Derfor har den evige optimist i mig valgt at fejre dagens lækre sommer vejr med et drøn lækkert sommer outfit til mænd.

Samtidig har jeg været på udkig i Boozt’s designer sale og fundet næsten alle ekviperinger på udsalg! De eneste dele som ikke er på udsalg lige nu, er det lækre sorte herreur og de fede sorte solbriller.

Såedes ser denne uges sommer outfit ud:

 

Lækkert sommer outfit til mænd

Sommer outfit til mænd 2017

 

Den perfekte lyseblå sommerskjorte

lyseblå hør skjorte mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: Sat 25% ned til 600.-

Find den lækre lyselå hørskjorte her

 

Vi starter benhårdt ud med en voldsomt fed lyseblå sommerskjorte til mænd i hør. Sådan en sag her er bare indbegrebet af sommer, sol, strand og højt humør. Den lyseblå nuance er ramt lige i r***n og samtidig er skjorten udført i 100% hør, hvilket giver dig optimale udluftningsforhold på de varme sommerdage. Det er intet mindre end den perfekte sommerskjorte.

Smør ærmerne op og du har det ultimative udgangspunkt for dit go-to sommeroutfit. Det er meget muligt, at den ikke er så anvendelig de næste par dage grundet vejret, men når den nu er sat 25% ned, så ville det da være dumt, ikke at købe den allerede nu. Den absolut eneste downside ved hørskjorter er, at de godt kan krølle relativt hurtigt, så du skal måske lufte strygejernet et par gange på sådan en sag her. Men det er med længder besværet værd, d’herrer 🙂

 

Et par fede lyseblå shorts til mænd

fede hvide shorts mænd 2017

Mærke: Scotch & Soda Pris: Sat 25% ned til 600.-

Find de fede lyseblå shorts her

 

Ja, jeg er altså gået i full-blown sommer-mode og smider et par vildt fede lyseblå shorts på til benene. Det er meget muligt, at det liiiige er en tand for optimistisk, men når de nu er på udsalg, så er det altså en ret fed idé, at købe dem nu. Derudover passer de glimrende til den lidt mørkere, men stadig lyseblå skjorte. Køb dem før din nabo!

 

Lækre blå sejlersko på udsalg

blå sejlersko udsalg 2017

Mærke: Sebago Pris: Sat 40% ned til 779,40.-

Find de lækre blå sejlersko på udsalg her

 

Vi bliver i de blå nuancer på fødderne med disse elegante blå sejlersko til mænd. Hvis jeg ikke selv havde et par blå sejlersko klar til sommeren, så havde jeg slået til her. Du får det velkendte, stilrene design fra kongen af sejlersko, Sebago, den høje kvalitet og sørme om de ikke er sat hele 40% ned lige nu. Hvis du er hurtig, så er de sat EKSTRA 20% NED lige nu! Men det gælder KUN i denne weekend. Brug bonuskoden EXTRA20 ved check out – you’re welcome.

 

Et par fede sorte solbriller til mænd

fede sorte runde solbriller udsalg

Mærke: Ray-Ban Pris: 1490.-

Find de fede sorte solbriller her

 

Da solen som sagt brager igennem her hvor jeg befinder mig, så har jeg naturligvis smidt et par fede sorte solbriller på også. De kommer fra Ray-Ban og udmærker sig ved et stilrent design og en nydelig blanding af den markante sorte farve og den elegante guld farve. Mangler du inspiration til dine næste par solbriller, så har jeg lige skrevet en udførlig guide til de perfekte solbriller og giver samtidig mine bud på fede solbriller til mænd.

 

Et fedt sort herreur

Billigt sort og maskulint herreur

Mærke: Nixon Pris: 1.999.-

Find det lækre sorte herreur her

 

Da vi er ovre i den mere uformelle afdeling hvad angår herre outfits, så har jeg smidt dette fede sorte herreur fra Nixon på håndleddet. Jeg elsker det rå og maskuline look, der har været i fokus fra designeren og samtidig er det altså pænt billigt for et lækker herreur. Du kan i øvrigt finde inspiration til dit næste herreur i min artikel om fede herreure med læderrem.

 

Lækker taske til mænd på udsalg

lækker blå taske mænd udsalg

Mærke: Sandqvist Pris: Sat 30% ned til 941,50.-

Find den fede blå taske til mænd her

 

Sidst men slet ikke mindst har vi her en super fed mørkeblå taske til mænd, som passer perfekt til fritiden. Om det er en weekendtur, en tur til stranden eller noget helt tredje, så passer den her fremragende til de kortere ture. Derudover skader det selvfølgelig ikke, at den er udført i et nydeligt, stilrent design, hvor den mørkeblå nuance perfekte brydes af det lysebrune læder. Som bonus er den netop nu sat 30% ned, smukt!

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen