Hip hurra for forår, sol og grillvejr. Der er blevet grillet igennem herhjemme og de kolde øl har smagt ekstraordinært godt henover en tændt grill med solnedgangen i ryggen. Fabelagtigt!

Ugens Outfit er et klassisk, stilrent forårs- og sommerlook til den moderne mand og så er vi i den heldige situation, at Boozt holder Mid Season Sale lige nu og derfor har jeg naturligvis håndplukket 6 lækre ekviperinger på udsalg og stykket dem sammen til en sprød forårs- og sommerlook til mænd.

Alle delene kan snildt anvendes i et hav af andre sammenhænge og er derfor glimrende investeringer – nu hvor der jo er udsalg.

Lad os kaste os over tingene:

 

Et sprødt forårs- og sommerlook

Sommermode mænd 2018

 

Vanvittig lækker ternet blazer

lækker ternet blazer mænd

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: Sat 25% ned til 2175.-

Find den elegante model her

 

Blazeren i denne Uges Outfit er taget direkte fra min dugfriske artikel om forårsblazere til mænd og hvor perfekt er det ikke lige, at den så kommer på tilbud lige efter? Det her er den type blazer, du skal have i garderoben, når du har fyldt op af de klassiske must-haves. Den er fræk samtidig med, at den er elegant i udtrykket – det er med andre ord en fantastisk blazer til et preppy look (som denne uges outfit).

 

En fræk lommeklud som prikket over i’et

lækker lommeklud

Mærke: Atlas Design Pris: Sat 25% ned til 299,25.-

Find den frække lommeklud her

 

Normalt ville man smide prikken over i’et til sidst, men en lommeklud hører sig jo til blazeren – så derfor kommer den her. Blazeren er i sig selv rigeligt lækker og preppy, men smider du en lommeklud ind i mixet, så har du altså vundet. Det kunne passende være denne friske sag fra Atlas Design som er sat ned til lige under 300 kroner – en skarp, skarp pris.

 

Stilren lyseblå button-down skjorte

lækker lyseblå button-down skjorte

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: Sat 30% ned til 560.-

Find den stilrene skjorte her

 

Under den iøjenfaldende blazer fra Tommy Hilfiger Tailored finder vi en stilren, afdæmpe lyseblå button-down skjorte fra samme mærke. Når nu blazeren har lidt spark over sig, så må skjorten inden under gerne være mere simpel og afdæmpet i udtrykket. Dette formål udfylder denne elegante lyseblå button-down skjorte til perfektion og så kan de anvendes i et hav af andre sammenhænge også – det er dermed et fantastisk skarpt køb.

 

Et par lækre navy chinos

lækre navy chinos udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 25% ned til 900.-

Find de lækre navy chinos her

 

Ligesom skjorten er valgt for dens afdæmpede look grundet blazere, så gør det samme sig gældende for disse nydelige navy chinos fra Tiger of Sweden. Jeg har sagt det mange gange før – bl.a. i min guide til chinos – og jeg siger det gerne igen: man kan ALDRIG få for mange chinos og der skal mindst være 2 par navy chinos i garderoben. De er fantastisk alsidige, nydelige og så går de aldrig af mode. Det er gaven i garderoben, som bare bliver ved med at give.

 

Et par uforskammet lækre navy loafers

lækre navy loafers

Mærke: Dune London Pris: Sat 25% ned til 630.-

Find de lækre navy loafers her

 

Til fødderne har jeg valgt et par klassiske sommersko – og nej, vi snakker ikke lækre sejlersko til mænd – i denne omgang snakker vi et par drønlækre loafers. Loafers er en fantastisk casual sommersko som i modsætning til de fleste sneakers har indbygget elegance og passer derfor glimrende til et stilfuldt outfit. Og prisen? Slap nu lige af hvor er det billigt!

 

Et par flotte brune solbriller

brune aviator solbriller mænd

Mærke: Burberry Sunglasses Pris: Sat 30% ned til 1323.-

Find de lækre solbriller her

 

Vi runder af med disse top lækre brune solbriller til mænd fra Burberry Sunglasses. Jeg elsker det lidt atypiske Aviator design, som Burberry har hevet op af hatten her. Det er fa’me lækkert, hva’? Skulle du få lidt lyst at kigge lidt på flere lækre solbriller til mænd, så tjek linket og du vil blive præsenteret for hele 68 lækre solbriller til mænd og samtidig en dybdegående guide til selvsamme.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen