Forårsmode mænd

 

Jeg kalder den lige igen: Det bliver foråret nu. Ikke mere sne, ikke flere frostgrader og bare én vej på vejrbarometeret: mod sol, varme og lækkerhed. Derfor spilder jeg heller ikke tiden og hiver et vaske ægte sommeroutfit frem fra hatten her. Der er fuld skrald på associationerne til sol, strand og læskende drinks.

Der er både en vanvittig frisk sommerskjorte fra det danske modehus Sand, en uforskammet lækker beige blazer og selvfølgelig et par knivskarpe solbriller til den velklædte mand.

Det er i min øjne et fabelagtigt forårs- og sommerlook til den moderne mand, som med garanti vil tiltrække de helt rigtige blikke fra omverdenen.

Værsgo og se med:

 

Et lækkert forårs- og sommerlook til mænd

Forårsmode mænd

 

En spot-on beige blazer

beige blazer hør

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 3199.-

Find den lækre blazer her

 

Det forreste lag ved denne uges outfit består af denne helt perfekte beige blazer fra det svenske designermærke Oscar Jacobson. den er udført i et perfekt blazercut, helt simpelt og stilrent og så er den beige nuance ramt til perfektion. Den passer perfekt til de varme forårsdage og sommerdagene, da den er lavet i 100% hør, som gør den let, luftig og vildt behagelig at have på. Den perfekte blazer til de varme dage.

 

En forførende sommerskjorte til mænd

flerfarvet hvid sommerskjorte mænd

Mærke: Sand Pris: 999.-

Find den forførende skjorte her

 

Så kommer vi til det, der egentlig tiltrækker det meste af opmærksomheden ved denne uges outfit, nemlig denne forførende og friske sommerskjorte fra Sand. Den trofaste læser vil vide, at jeg ikke er den store fortaler for outrere og spraglede sager, da det i 99% af tilfældene bare ikke er pænt. Her har Sand dog formået den vanvittigt svære kunst, nemlig at bevare det stilfulde element, mens der er kommet tryk på de lidt mere vovede tangenter. Resultatet er en fantastisk lækker sommerskjorte, som vil tage kegler hvor end du bevæger dig hen.

 

Et par klassiske navy jeans fra Boss Orange

lækre navy hugo boss jeans

Mærke: Boss Orange Pris: 999.-

Find de klassiske navy jeans her

 

Et par navy jeans er ganske enkelt et must have for enhver velklædt herre. De er også repræsenteret et utal af gange i ugens outfit og det er naturligvis fordi, at de kan anvendes i et hav af sammenhænge – som f.eks. til denne uges outfit. Skal der være en lille detalje på dine jeans, så smøg enderne en lille smule op – det giver lidt kant. Men lad for guds skyld være med at smøge for meget op – så går vi fra en fræk lille detalje til det diametralt modsatte.

 

Et par fede brune ruskindssko

lækre nubuck sko mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 2000.-

Find de fede sko her

 

Jeg elsker et par lækre ruskindssko, som f.eks. denne model fra Tiger of Sweden, da de passer helt eminent til særligt foråret og efteråret – men kan også snildt anvendes om sommeren. Og når vi nu skal have fat i et par ruskindssko, så lad os da bare nappe en klassisk, stilren og nydelig model som den her fra Tiger of Sweden. Det bliver et stort ja tak her fra.

 

Et par sprøde solbriller

fede Garrett Leight solbriller

Mærke: Garrett Leight Pris: 2199.-

Find de sprøde solbriller her

 

Nu vi er blevet enige om, at solen er kommet for at blive, så skal vi naturligvis også have et par solbriller smidt på denne uges outfit. Til dette fornemme formål har jeg fundet denne designperle af et par solbriller fra Garrett Leight. Det er tidløs, elegant og stilfuldt. Det er et par solbriller som du vil elske at kunne smide på år efter år efter år.

 

En lækker brun kortholder fra Tiger of Sweden

brun polo ralph lauren kortholder

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 500.-

Find den lækre kortholder her

 

Som en ekstra lille, lækker detaljer til denne uges outfit har jeg valgt en lækker kortholder fra Tiger of Sweden. Den er stilren i designet – som altid fra Tiger of Sweden – og så har du den solide kvalitet, som designermærket også altid er garant for. Alt sammen til en virkelig flot pris på bare 500 kroner. Røverkøb!

 

Written by Christian Bo Nissen