Forårs mode til mænd 2017

 

Ugens outfit er et klasseeksempel på et lækkert forårslook til mænd anno 2017. Det er måske ikke decideret herremode for foråret 2017, men nærmere bare et stilsikkert forårs outfit, som du altid vil kunne hive frem år efter år. Hvis du frekventerer MetroMand ofte, ved du, at jeg ikke er meget for den skiftende mode og de til tider hylende grimme modepåfund. Næ du, klassisk, stilren elegance er vejen frem, hvis du spørger mig.

Okay, lille rant over. Lad os i stedet kigge på ugens outfit for uge 16. Alle dele er udvalgt for deres rå udtryk og tilsammen danner de bare et pisse fedt forårslook til mænd:

 

Forårslook til mænd 2017

Forårs mode til mænd 2017

 

 

Lækker sort læderjakke til mænd

Lækker sort læderjakke mænd

Mærke: Mads Nørgaard Pris: 2500.-

Find den lækre sorte læderjakke her

 

I front på dette lækre forårslook til mænd har vi en virkelig fed sort læderjakke fra danske Mads Nørgaard. Sorte læderjakker kan noget helt specielt, nemlig være stilrene på den ene side og give dit outfit et råt look på den anden side. En sort læderjakke er en fremragende forårsjakke, som jeg næsten vil påstå, bør være en del af enhver velklædt herres garderobe. Her får du et styk knaldflot sort læderjakke i knivskarpt design, solid kvalitet og til overraskende billige penge (2500 for en kvalitets læderjakke er jævnt billigt).

 

Lækker lyseblå skjorte med mandarin-krave til mænd

Lækker skjorte med kinakrave

Mærke: Hugo Pris: 849.-

Find den lækre lyseblå mandarin skjorte her

 

Under den sorte læderjakke befinder sig en fantastisk lækker skjorte med kinakrave fra Hugo til bare 849.-. Den passer perfekt sammen med en læderjakke’s design og matcher det uformelle og lettere rå look fra jakken. En fremragende lyseblå skjorte til de mere uformelle lejligheder. Den er i øvrigt taget fra min guide til den perfekte skjorte til mænd, hvor du kan få 100% styr på den perfekte skjorte og se andre eksempler på must-have skjorter til mænd.

 

Et par labre sorte jeans

Sorte jeans til mænd 2017

Mærke: Boss Orange Pris: 899.-

Find den labre sorte jeans her

 

Til benene har vi et par stilrene sorte jeans fra Boss Orange. Der er jo ikke mange detaljer eller finurligheder ved sådan et par sorte jeans, men det er naturligvis også deres fordel. De passer perfekt til både et råt, uformelt look som dette forårs look til mænd, men de kan uden problemer også bruges til mere formelle formål, som f.eks. til arbejdet sammen med en lækker businessskjorte.

 

Møgfede mørkeblå sneakers

Arkk Copenhagen RAVEN FG S-E15 MIDNIGHT SPRAY

Mærke: Arkk Copenhagen Pris: €135.-

Find de fede mørkeblå Arkk Copenhagen sneakers her

 

Til bunden har jeg valgt et par vilde mørkeblå sneakers fra danske Arkk Copenhagen. Jeg har længe været modstander af den nye tendens (eller mode om mand vil), hvor trainer sneakers er blevet en del af folks outfits – altså i forhold til kombi’en skjorte, chinos og så et par sneakers. Det passer bare ikke sammen. Samtidig har jeg ikke været helt overbevist om diverse designs. Det var indtil jeg faldt over denne perle fra Arkk Copenhagen. De har bare ramt fuldstændigt plet med deres perfekte blanding af råt materialevalg, mønster og det minimalistiske, nordiske touch. En absolut fremragende sneaker og hvis jeg en dag får nosset mig sammen til at købe et par sneakers, så bliver det dem her. De fås i øvrigt også i en pisse fed sort nuance.

 

Sort, råt og maskulint

Kanske OCCAM'S RAZOR SECOND - BLACK

Mærke: Kanske Denmark Pris: 1.999.-

Find det fede sorte herreur her

 

Ovenstående ur giver mig nogle vilde Batman vibes – er det bare mig? Jeg har selv erhvervet mig netop dette ur og det er lige så fedt i virkeligheden som på de polerede billeder i deres shop! Det er råt, sort, maskulint og samtidig krydret med det stilrene og minimalistiske nordiske design. Det er fandme lækkert!

 

Written by Christian Bo Nissen