forårsmode til mænd 2018

 

Skal vi ikke bare kalde det officielt? Foråret er her og de der tilfældige snefald kommer der ikke flere af. Deal? Cool!

For at fejre ovenstående, har jeg sat et – i mine øjne – virkelig lækkert forårslook sammen. Det består blandt andet af en lækker, lækker overgangsjakke fra Tiger of Sweden i et knivskarpt minimalistisk og tidløst snit.

Selve outfittet som helhed er lidt en blanding af et casual outfit og et outfit som i de fleste tilfælde kan anvendes på arbejdet, bare husk at udskifte de hvide sneakers med f.eks. et par lækre støvler. Såfremt menuen skal stå på 100% casual, så kan du snildt udskifte skjorten med f.eks. en lækker, stilren t-shirt.

Lad os kigge på sagerne:

 

Et lækkert stilrent forårslook

forårsmode til mænd 2018

 

Knivskarp minimalistisk forårsjakke

lækker overgangsjakke til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1800.-

Find den stilrene overgangsjakke her

 

Frontrunneren i denne uges outfit er denne virkeligt skarpe forårsjakke fra Tiger of Sweden i en spot on tan nuance. Den er taget direkte fra min seneste artikel om fede overgangsjakker til mænd og er da også en af mine personlige favoritter, når smagen bifalder det minimalistiske design. Den her sag går ikke af mode og kan dermed anvendes helt indtil du har slidt den ned. En fremragende investering til garderoben!

 

Klassisk hvid skjorte

hvid skjorte mænd

Mærke: Tommy Hilfiger Tailored Pris: 650.-

Find den klassiske hvide skjorte her

 

Under minimalistiske overgangsjakke her vi denne stilrene hvide skjorte – en klassiker. Den er dog ikke som de fleste andre hvide skjorter, jeg har fremvist her på side – som f.eks. på artiklen om business skjorter. Kraven er nemlig mindre en gennemsnittet og det er sådan set helt bevidst – det passer nemlig sublimt i denne sammehæng. Det gør dog også, at den ikke er helt formel i udtrykket, hvilket du naturligvis skal være opmærksom på, hvis du vil anvende den på arbejdet – dresscode på arbejdet skal godkende det.

 

Et par lækre navy jeans

navy chinos mænd

Mærke: J. Lindeberg Pris: 900.-

Find de klassiske navy jeans her

 

Til benene har vi lige som med skjorten et par bukser – eller mere præcist jeans – som på de fleste arbejdspladser vil blive godkendt. Det er naturligvis et par helt klassiske, lækre navy jeans fra J. Lindeberg. Jeg er personligt glad for denne model, da sømmene ikke er synlige, som de ellers typisk er på jeans. Det gør dem en anelse mere formelle i udtrykket og øger dermed deres anvendelighed. Lækkert!

 

Et par sprøde hvide sneakers

hvide sneakers mænd

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 1199.-

Find de sprøde hvide sneakers her

 

Det er ikke nogen hemmelig, at jeg generelt ikke er en fortaler for sneakers. Det kan nemlig alt for hurtigt komme til at se for fitness-agtigt ud. Det er ikke klassisk, stilren elegance! Glem diverse Nike/Adidas/Yeezy’s sneakers hvis du går efter det tidløse udtryk. Til gengæld er sådanne et par ovenstående stjerne fra Polo Ralph Lauren mere end velkomne – hvis altså du kan huske at holde dem hvide. De står bare knivskarpe og kvaliteten er åbenlys for enhver. Skal du ha’ et par hvide sneakers til foråret og sommeren, så lad det være dem her i kalvelæder!

 

Et par fede maskuline solbriller

thom brown solbriller mænd

Mærke: Thom Browne Pris: 3599.-

Find de maskukine solbriller her

 

Oh yes! Optimismen i mig har fået fuld luft i denne uges outfit – jeg har nemlig smidt et par top fede solbriller til mænd ind i mixet fra designerlegenden Thom Browne. De her solbriller skriger bare af god stil, kvalitet og elegance. Det her er et par solbriller som du investerer i. Det er ikke bare et par standard Ray Ban solbriller, det her er en statement! En statement der fortæller omverdenen, at du går op i kvalitet og ikke klæder dig i hvad som helst. Føj, hvor er de lækre!

 

Et Omega Speedmaster Moonwatch

omega speedmaster moonwatch

Mærke: Omega Pris: Sat 6505.- ned til 27.595

Find Speedmaster uret her

 

Vi bliver lige i den lettere eksklusive boldgade med denne klassiker inden for herreure. Det er selvfølgelig Omega’s ikoniske Speedmaster ur i Moonwatch udgaven. Jeg ELSKER det her ur og det står øverst på listen over eksklusive herreure, som jeg vil eje en dag. Den dag er desværre ikke kommet endnu (der er lige et par andre økonomiske gøremål, som skal klares først), men såfremt du har mønt nok på kistebunden, så er det her pragteksemplar af et herreur altså sat hele 19% ned! Selv tak.

 

Written by Christian Bo Nissen