Skal vi ikke alle sammen blive enige om, at det var sidste omgang sne nu? Deal? Cool, så kan vi endelig se frem til, at det rent faktisk bliver forår. Jeg har lige kigget på vejrudsigten og som det ser ud lige nu, så rammer vi 15+ grader og fuld skrald på solen næste søndag og den efterfølgende mandag. Yum!

Af ovenstående nævnte årsager har jeg stykket et rigtigt skarpt forårslook sammen, hvor den fantastiske lækre grønne bomuldsblazer er den altoverskyggende, fede detalje. Dertil er der tilsat et par klassiske mørkeblå jeans, en helt essentiel hvid button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren, et par uforskammet flotte brouges, et lækkert mørkebrunt flettet bælte og til håndleddet er der kælet for detaljerne med et nydeligt herreur fra About Vintage.

Lad os kigge på sagerne:

 

Forårsmode til mænd 2018

forårsmode til mænd 2018

 

En uimodståelig lækker grøn blazer

lækker grøn blazer mænd

Mærke: Morris Heritage Pris: 3499.-

Find den uimodståelige blazer her

 

Som nævnt i indledningen er centrum for denne uges forårsmode til mænd denne helt igennem fantastiske grønne blazer fra Morris Heritage. Hvis du har fyldt op på de essentielle blazere så som en lækker mørkeblå blazer, en klassisk mørkegrå blazer og en skarp sort blazer, jamen så er det ved at være tid til, at du kan kigge dig om efter blazere, som skiller sig ud fra mængden. Her får du lige præcis dét, en uimodståelig lækker grøn blazer i 100% bomuld, som passer fremragende til både foråret, sommeren og efteråret – du får med andre ord en knivskarp blazer, som du kan anvende i et væld af sammenhænge og det meste af året. Winning!

 

Den klassiske hvide button-down skjorte

hvid polo ralph lauren oxford skjorte

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find den klassiske hvide Polo Ralph Lauren skjorte her

 

Inden under den grønne blazer har vi denne klassiker fra Polo Ralph Lauren. Den hvide button-down skjorte, eller oxford skjorten, er ganske enkelt et must-have i enhver velklædt herres garderobe. Den kan anvendes i stort set alle sammenhænge og så er den bare en fryd for øjet.

 

Et par klassiske mørkeblå jeans

mørkeblå levis jeans mænd

Mærke: Levi’s Pris: 799.-

Find de klassiske jeans her

 

Til benene har jeg valgt et par klassiske mørkeblå jeans fra Levi’s. Endnu en essentiel ekvipering til den stilfulde herre og man går aldrig galt i byen med Levi’s. Du kan med fordel smøge buksebenene op en smule, når du f.eks. har nedenstående pragteksemplar af et par brouges på – eller når det bliver varmere et par nydelige sejlersko.

 

Det frække flettede bælte

mørkebrunt flettet bælte mænd

Mærke: Morris Accessories Pris: 899.-

Find det lækre flettede bælte her

 

Rundt om livet har jeg valgt dette fantastisk sprøde flettede bælte fra Morris Accessories. Et flettet bælte er helt genialt til et mere casual og ubesværet outfit, som vi har med at gøre her. Det er perfekt til uformelle begivenheder og til forårs- sommer- og efterårssæsonen. Det tager kegler, sådan et bælte!

 

Dansk designet elegance – About Vintage

lækkert about vintage herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2495.-

Find det elegante dansk designede herreur her

 

Til håndleddet har jeg valgt dette fristende herreur fra det danske urmærke About Vintage. Det relativt nye urmærke har taget verden med storm og solgt deres stilrene, klassiske herreure i over 60 lande verden over. Det er til at forstå, når man ser denne elegante herreur i knivskarpe, stilrene linjer og som samtidig kommer i glimrende kvalitet, prisen taget i betragtning. Jeg er selv den lykkelige ejer af et About Vintage ur og kan hermed give dem min varmeste anbefaling.

 

Et par fantastisk flotte brouges

lækre mørkebrune brouges

Mærke: Nickølson Pris: €180.-

Find de lækre brouges her

 

Til fødderne har jeg valgt disse hamrende elegante og stilfulde mørkebrune brouges fra Nickølson. Skoene er produceret og syet i Spanien og jeg ejer selv modellen Coleman fra Nickølson. Det er høj, høj kvalitet for pengene og kommer hermed med en kraftig anbefaling her fra.

 

Written by Christian Bo Nissen