Så er det endelig ved at være forår. Og jeg har glædet mig uendeligt meget! Ikke mere kørsel til og fra arbejde i mørke, muligheden for at spise aftensmad på terrassen, gang i krydderier, grøntsager og frugter i haven og som noget helt nyt (for mig): Sheltertur med min 3 årige søn. 

Han ELSKER at være udenfor og at gå på opdagelse i naturen og derfor har jeg i længere tid planlagt, at vi skal prøve shelterturen af, når det bliver forår. 

Der er købt grej ind i form af trangiasæt, soveposer, liggeunderlag etc. og nu er tiden også så småt kommet til at kigge på tøj til shelterturen. 

Og det kunne jo være, der var andre, som stod i samme situation, som jeg. Derfor har jeg valgt at forfatte dette lille indslag omkring netop dette og I får dermed et lidt anderledes take på Ugens Outfit i denne uge.

Læs med her:

Outfit til shelterturen

Det skal lynhurtigt nævnes, at jeg ikke er den helt store fortaler af “praktisk”, som et positivt tillægsord til nogen former for ekviperinger. Når først “praktisk” bliver slynget ud, som beskrivelse af en ekvipering, interiør, biler osv. osv., jamen så betyder det stort set altid, at den givne genstand har givet fortabt på et særligt område: design, stil og look. 

Jeg gør mig dog den undtagelse i forbindelse med denne blogpost, idét et outfit til shelterturen ganske enkelt bliver nød til at have et vist omfang af praktik over sig – det skal dog ikke være ensbetydende med, at vi iklæder os ekviperinger der er en decideret hån for menneskeheden. Slet ikke. Der skal gerne være en balance. Glimrende eksempler på en fin forening af praktisk og pænt design kan findes i diverse former for arbejdstøj fra f.eks. Tyske engelbert-strauss.

Nå, men det var det der shelteroutfit, vi kom fra. Jeg synes personligt selv, at ovenstående look er ganske fortrinligt – både hvad angår æstetik og hvad angår praktik.

Lad os tage elementer et efter et.

Den pivlækre dunjakke

Mærke: Canada Goos Pris: 3899.-
Find den lækre dunjakke her

Vi starter som altid i Ugens Outfit helt i front. Det gør vi med denne virkeligt flotte navy dunjakke fra ikoniske Canada Goose. Det er stadig forår – og ikke just 30+ grader endnu – og derfor bør du være rimelig opmærksom på, at du skal kunne holde varmen, særligt hen ad aftenen. Det kan du snildt gøre med stil, og det vil du helt sikkert gøre, med sådan en sag her på!

Uforskammet lækker sweater i merinould

Mærke: A.P.C. Pris: 1999.-
Find den lækre sweater her

Så kom vi et spadestik dybere ned i Ugens Outfit og under dunjakken finder vi her et vidunder af en sweater. Dels er designet design minimalistisk og stilrent, dels er nuancen blændende flot og forårsagtigt og dels er den udført i en lækker blanding af uld og jakuld. Bum bum! Den kan selvfølgelig snildt anvendes som en del af din normale garderobe også – og det vil jeg da anbefale dig, at du gør!

Et par mørkegrønne cargo bukser

Mærke: Swims Pris: 1099.-
Find de mørkegrønne cargo bukser her

Til benene kører vi endnu en gang praktisk – dog uden på nogle måder at gå med kompromis med design og kvalitet. Her får du et par nydelige mørkegrønne cargo bukser fra Swims i solid kvalitet og som samtidig er både åndbare og beskyttende mod vind og vand. Glimrende!

Et par robuste og fede sko

Mærke: engelbert strauss Pris: Sat 39% ned til 630.-
Find de fede sko her

Her har vi endnu et eksempel på, at praktisk godt kan forenes med flot og stilrent design. Disse sko er ikke bare glimrende udført rent designmæssigt, de er også vandtætte, vindtætte og åndbare. Og nåhr ja, så er de fra det tyske mærke engelbert-strauss, så du ved, at den tyske grundighed har sat sit præg på skoen! Genialt til shelterturen!

Rygsækken til shelterturen

Mærke: Bergans Rondane Pris: Sat 30% ned til 979,30.-
Find den lækre rygsæk her

Da denne Uges Outfit er i en lidt speciel udgave, så skal rosinen i pølseenden naturligvis også være det. Derfor har jeg fundet en lækker rygsæk frem, som muligvis ikke er den største af slagsen på siden 46L, men det burde som udgangspunkt være rigeligt fint til en enkelt overnatning i shelter. Denne model er som sagt skarpt designet og samtidig er den sat hele 30% ned lige nu. Haps!

Written by Christian Bo Nissen