Forårsmode mænd 2018

 

Selvom den der kulde og tilhørende frost stadig spøger i ny og næ, så er det altså ved at være forår og det kan da også – til tider – mærkes på temperaturen og vejret generelt. Derudover så begynder det så småt, at være lyst, når man vågner og når man kommer hjem fra arbejde, hvilket ganske enkelt gør livet en lille smule mere herligt.

Derfor springer vi ud i en omgang forårsekvipering i denne uges outfit, som blandt andet byder på en fræk jakke med blazer cut og et uimodståeligt lækkert herreur fra Tusenö.

Lad os kigge på lækkerierne:

 

Forårsmode til mænd 2018

Forårsmode mænd 2018

 

Fræk og lokkende olivengrøn jakke

oliven blazer jakke mænd

Mærke: Lexington Clothing Pris: 1995.-

Find den lækre olivengrønne blazerjakke her

 

Vi starter ud med outfittets kronjuvel, nemlig denne fantastisk lækre olivengrønne blazerjakke fra Lexington Clothing. Det er ingen hemmelighed, at jeg er pjattet med blazere og når man så kan finde en jakke med blazercut, jamen så er jeg 110% solgt. Lexington Clothing har udover et formidabelt design også ramte plet med hensyn til denne lækre olivengrønne farve, som vil passer glimrende til både foråret og efteråret og er dermed en fantastisk alsidig og lækker overgangsjakke, som du vil kunne anvende i et væld af sammenhænge. En glimrende investering!

 

En stilsikker strik fra Tiger of Sweden

cremefarvet strik mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1000.-

Find den stilsikre strik her

 

Under jakken har vi en klassisk, elegant og stilren strik fra Tiger of Sweden. Jeg har valgt denne lyse og lækre cremefarve, men den findes også i en drønlækker mørkegrøn nuance. Den lyse cremefarve giver et perfekt brud på jakkens mørkegrønne dominans og når den samtidig krydret med skjorten nedenunder, så har vi en fremragende treenighed.

 

Laber polkaprikket skjorte

prikket navy skjorte mænd

Mærke: Mads Nørgaard Pris: 750.-

Find den lækre polkaprikkede skjorte her

 

Jeg elsker det enkle design med en polkaprikket skjorte, som på trods af dets enkelthed alligevel udstråler lidt spræl – på den afdæmpede og classy måde. Jeg ejer selv sådan en skjorte og den er absolut en af de skjorter, der bliver smidt på oftest. Det er hermed en kæmpe anbefaling her fra.

 

Et par klassiske mørkeblå Hugo Boss jeans

mørkeblå jeans mænd

Mærke: Hugo Pris: 849.-

Find de klassiske mørkeblå jeans her

 

Til benene har jeg valgt disse fantastisk lækre mørkeblå jeans fra Hugo Boss. Der er ikke så meget at fortælle her. Det er klassisk, det er stilrent og du vil altid kunne bruge et par lækre mørkeblå jeans. Og når du så kan få dem til bare 849, jamen så er det bare om at slå til. Røverkøb!

 

Et par flotte mørkegrå støvler

mørkegrå støvler mænd

Mærke: Boss Orange Pris: 1999.-

Find de lækre støvler her

 

Til fødderne har jeg nappet disse stilsikre mørkegrå støvler fra Boss Orange. Sådan et par Chelsea støvler passer helt perfekt til overgangsperioderne om foråret og efteråret. Det er dermed med andre ord en fremragende ekvipering at have i garderoben, da de kan anvendes i mange, mange måneder om året. Husk at pleje dem godt og så har du et par støvler, som du med glæde kan hive frem sæson efter sæson efter sæson.

 

Et smukt herreur i skandinavisk design

sort tusenö herreur

Mærke: Tusenö Pris: 2595.-

Find det lækre herreur her

 

Til sidst har vi prikken over i’et med dette fantastisk flotte herreur fra den svenske urmager Tusenö. Det er skandinavisk design møder høj kvalitet til en uimodståelig skarp pris, når det er absolut bedst. En lille genistreg af Tusenö og hvis du følger linket ovenfor, så kan du se andre yderst lokkende modeller fra mærket.

 

Written by Christian Bo Nissen