I denne omgang af Ugens Outfit kører vi det fuldstændigt casual og uformelt. 

Looket bæres primært af en møgfed forårsjakke kraftigt inspireret af det militære design. Under den finder vi en virkelig, virkelig lækker hoodie i cashmere. Mums!

Se med her:

Et stilsikkert casual forårslook

Den frække forårsjakke

Mærke: Barbour International Pris: 2599.-
Find den sprøde jakke her

Vi går fuld militær på den i dag! Eller, det er måske lige i overkanten… Den her overgangsjakke kan dog næsten ikke være mere præget af militærstilen i designet end den er. Og det fungerer!

Jovist, det er ikke jakken du skal tage på til konfirmation, bryllup eller arbejdet, men det er dog en super fed jakke (i mine øjne), når menuen står på 110% casual.

Jakken særegenhed gør også, at du er sikker på, at du kommer til at være den eneste der har den – og den vil skille sig ud på den helt rigtige måde!

Super lækker cashmere hoodie

Mærke: Soft Goat Pris: 1499.-
Find den lækre hoodie her

Under jakken finder vi en helt igennem fantastisk lækker hoodie fra Soft Goat udført i 100% cashmere. Den er bare helt genial til fritidsbrugen. Den er praktisk (blød og varmeregulerende), den er stilren og klassisk i designet og så kan den snildt tilføjes/fjernes fra looket alt afhængig af omgivelsernes temperaturer. Perfekt!

De perfekte casual jeans

Mærke: C.O.F. Studio Pris: 1899.-
Find de uformelle jeans her

Det er på ingen måde moderne længere at have opsmøgede jeans på – men så er det godt, at dette ikke er en modeblog! Jeg har altid synes, at et par opsmøgede jeans ser super fedt ud og er en lækker måde at lave overgangen fra jeans til sko/støvler/sneakers. Jeg gør da også selv brug af dette.

Her har du et bud på et par fede opsmøgede jeans og når du først har dette par, behøver du ikke flere. Det er jo ikke fordi, dette skal være løsningen hver eneste gang, så har du et kvalitetspar er du rigeligt dækket ind.

Sprøde grønne sneakers

Mærke: Swims Pris: 999.-
Find de sprøde grønne sneakers her

Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg i meget lang tid, havde det ret stramt over de mere sporty sneakers som Nike introducerede til billedet for efterhånden nogle år siden. Jeg var på ingen måder fan af, at mænd (og kvinder) nu brugte dem til hverdag og endda arbejde. De hørte til i træningscenteret eller på løbeturen. IKKE som en del af dit almene outfit. Og det holder jeg sådan set stadig fast på.

Der er dog kommet en del hybrid modeller på det seneste, hvor vi ser det sporty look, design og feel mixet med traditionelle sneakers. Og her kan jeg være med – så længe vi altså befinder os i den uformelle/casual del af garderoben. Det gør vi heldigvis med denne Uges Outfit og jeg har derfor vovet mig ud i et bud på en sneaker med sporty look, som jeg rent faktisk synes er rigtig pæn og stilsikker. Den kommer fra Swim og kan erhverves for en my under 1000dkk.

Skal du bevæge dig uden for døren i sporty sneakers, så har du hermed fået serveret et rigtigt, rigtigt fedt bud på modellen!

En skarp grøn skuldertaske

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 1399.-
Find skuldertasken her

Første omgang tilbehør til outfittet kommer her i form af en fed kanvas skuldertaske fra Barbour Lifestyle. Den grønne nuance matcher glimrende jakken og så er der også her hentet inspiration fra militæret. Super fed casual skuldertaske.

Det fede (og billige) herreur med nato rem

Mærke: Timex Pris: 999.-
Find uret med nato rem her

Som en afsluttende detalje på outfittet har jeg fundet dette herreur fra Timex med grøn nato rem resten af de grønne nuancer i outfittet. Timex er kendt for at levere fine, fine herreure til skarpe priser. Altså, du får jo ikke det fineste urværk inden i til under 1000dkk, men du får et ganske fint ur kvalitetsmæssigt og udført i et fedt design, som passer til det uformelle look.

Written by Christian Bo Nissen