Der er forår i luften, selvom der på rygtebørsen viskes om snevejr (?!)! Lad os for en stund ignorere rygtebørsen og i stedet hylde solskin, varmere tider og foråret i luften. Det gør vi naturligvis med et lækkert herremode look til foråret 2017. Hvis temperaturen rammes nogenlunde og uden for meget blæst, kan du snildt bruge nedenstående look på en af de varmere forårsdage – smid eventuelt et lækkert halstørklæde på og du er flot kørende.
Ugens outfit klæder dig perfekt på til foråret og du kan – afhængig af din “normale stil” – bruge dette look til arbejde, en tur på restaurant med din bedre halvdel eller en bytur. Du vil under alle omstændigheder fremstå knivskarp! Således ser ugens outfit ud i uge 12 – det perfekte herremode look til foråret 2017:

 

Herremode forår 2017

Herremode efterår 2017

 

 

Lækker mørkeblå blazer (på udsalg!)

Mørkeblå blazer mænd 2017

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 50% ned til 1499.-

Find den lækre mørkeblå blazer her

 

Centralt for denne uges forårslook til mænd er denne stilsikre mørkeblå blazer fra Tiger of Sweden. En nydelig blazer til den moderne mand og udført i bomuld, så den passer glimrende til årstiden. Derudover er den sat 50% ned lige nu, så hvis du ikke allerede har en mørkeblå blazer i garderoben, så er det bare om at slå til lige nu! Den findes i øvrigt også i en hamrende lækker mørkegrøn nuance, som så afgjort vil passe ind i den velklædte herres garderobe (og den er også sat 50% ned lige nu).

 

Lækker lyseblå skjorte (på udsalg!)

Lyseblå skjorte til mænd

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 50% ned til 399.-

Find den lækre lyseblå skjorte her

 

Under den mørkeblå blazer har vi denne klassiske lyseblå skjorte fra Tiger of Sweden. Som du muligvis allerede ved, er det aldrig en dum idé, at spille på forskellige nuancer af den samme farve i dit outfit. Dette er denne uges outfit et glimrende eksempel på, hvor blazerens mørkeblå dominans nydeligt brydes af den lyseblå nuance fra skjorten. Som med den mørkeblå blazer er den lyseblå skjorte et absolut must-have for den velklædte herre, så hvis du ikke allerede har sådan en på lager, er den altså sat hele 50% ned lige nu!

 

Et par nydelige mørkebrune chinos

Mørkebrune chinos mænd 2017

Mærke: NN07 Pris: 999.-

Find de nydelige chinos her

 

Den flittige læser ved, at jeg har en forkærlighed for de altid alsidige og nydelige chinos og hvis du ikke allerede har læst den, så kan du da lige kigge på min guide til chinos, for at finde ud af hvorfor. Her har vi et par lækre mørkebrune chinos fra det danske designermærke NN07. Modellen her har jeg selv, så jeg kan bestemt stå inde for kvaliteten af produktet! Du går ganske enkelt aldrig galt i byen med et bredt udvalg af de lækre chinos bukser.

 

Et par frække herresko

brune herresko 2017

Mærke: Hugo Pris: 1799.-

Find de frække Hugo sko her

 

Til fødderne har jeg valgt et par unikke brune herresko fra Hugo. Det klassiske designerhus har valgt at smide nogle ret så frække detaljer på denne model – og de slipper fremragende afsted med det. De små, diskrete pyntesøm på spidsen og ved læderet omkring snørebåndene giver denne sko et helt unikt og særpræget look, som skriger af selvsikkerhed og elegance – en rigtig lækker kombination at ramme! Et par fantastiske sko!

 

Lækkert brunt bælte til mænd

brunt bælte til mænd 2017

Mærke: Lee Jeans Pris: 500.-

Find det lækre brune bælte her

 

Bukserne får et stilsikkert brunt bælte på, som selvfølgelig matcher skoenes brune nuancer – som vi alle ved fra de ti simple regler for god stil. Der er tilføjet læderet et lettere nubret look, hvilket sikrer, at bæltet trods det stilrene snit, skiller sig ud på den gode måde.

 

Flot herreur med brun læderrem

Lækkert herreur med brun læderrem

Mærke: Gant Pris: Sat ned 10% til 1799.-

Find det lækre herreur her

 

Sidst men bestemt ikke mindst har vi prikken over i’et! Et nydeligt herreur med mørkebrun læderrem fra Gant, som selvfølgelig matcher de mørkebrune nuancer fra skoene og bæltet. Det er de små detaljer som pyntesømmene på skoene, det nubrede lædermateriale ved bæltet og sidst men ikke mindst at de mørkebrune nuancer fra skoene, bæltet og her uret matcher hinanden. Tro mig, det betaler sig, at du lige tænker over sammensætningen af dit outfit en ekstra gang 🙂

 

Written by Christian Bo Nissen