Jeg håber I alle er ved godt mod derude og har fundet på måder at underholde Jer selv indendøre. Og ja, venligst hold dig indendøre med mindre du skal handle ind eller på arbejde. 

Nå, men det er weekend, solen skinner og livet er herligt – trods alt!

Dagens vejr har sat mig 110% i forårsmode og derefter har jeg også udstyret Ugens Outfit med en ALT for kølig blazer graderne på termometeret taget i betragtning. Jeg kunne ganske enkelt ikke styre mig.

Til dens (og mins) forsvar skal dog indskydes, at den snildt kan anvendes indedøre OG der forhåbenligt ikke går særlig lang tid inden den også kan anvendes udendøre. 

Lad os kigge på det:

Et skide lækkert forårslook

En uforskammet lækker blazer

Mærke: Morris Heritage Pris: 3700.-
Find den lækre blazer her

Vi starter som altid ud i front og her har vi som tidligere nævnt en uforskammet lækker blazer i 100% hør. Den kommer fra et af mine favoritmærker særligt når det kommer til blazere nemlig Morris Heritage. Deres designs sidder altid lige i skabet, kvaliteten er fremragende og de har her tilmed ramt en helt igennem fantastisk grøn nuance. Jeg er forelsket!

En nydelig stribet oxford

Mærke: Mazzarelli Pris: 1199.-
Find den nydelige oxford her

Under blazeren finder vi en super lækker stribet blå/hvid oxfordskjorte. Den er produceret af en af de fineste skjortemagere i italien, Mazzarelli. Du får altså det ypperste inden for skjortemageri, klassisk og nydeligt italiensk design samt en pris alle kan følge med på. Smukt!

De mørkeblå jeans

Mærke: Boss Pris: 999.-
Find den klassiske jeans her

Til benene har jeg været lettere doven i det disse lækre jeans og blev anvendt i sidste Uges Outfit. Skamløst I know, men de er altså skide lækre, mega alsidige og så er prisen skarp. Og nåhr ja, så passer de helt genialt til resten af looket.

Et par dø’ lækre brouges

Mærke: Loake 1880 Pris: 2399.-
Find de lækre brouges her

Hvad siger I så, d’Herrer? De er bare pivhamrende frække, er de ikke? Jeg er i hvert fald vild med dem. Brouges designet med de nydeligere pyntesøm og den mørkebrune chokoladeagtige nuance, er da slet ikke til at stå for, vel? Prisen er i øvrigt ganske fremragende!

Det mørkebrune bælte med pyntesøm

Mærke: Allen Edmonds Pris: 949.-
Find det mørkebrune bælte her

Som bælte har jeg naturligvis valgt en version, hvor den mørkebrune nuance fra skoene matches. Tjek. MEN helt ekstraordinært har jeg også fundet et bælte, hvor pyntesømmene fra skoene ligeledes går igen. Det er sgu da en lille, men slet ikke ubetydelig og ret lækker detalje!

Drømmeuret…

Mærke: IWC Pris: Ca. 75.000.-
Find drømmeruret her

Mens rigtigt mange mænd i øjeblikket savler og kigger langt efter mainstream Rolex modeller, så er jeg mere forelsket i andre urmærker. Dermed ikke sagt at jeg ikke gerne ville smække et Submariner på, såfremt det faldt ned fra himlen, slet ikke, men jeg kommer formentlig nok til at bevæge mig rundt i et af de andre high-end urmærker, når/hvis jeg får råd til et ur i den klasse.

Anywho, et af de ure, som jeg bliver helt forpustet over at se, hver eneste gang det sker er IWC Portuguese Chronograph. Ikke nødvendigvis i rose gold udgaven som vist her, nej faktisk nærmest alle varianterne af dette vanvittigt smukke herreur. Denne specifikke model står i ca. 75.000dkk på Chrono24, men de billigeste varianter kan findes ned til 30-40.000.

Se nu lige på det…. Er det ikke bare helt uimodståeligt smukt og elegant?

Written by Christian Bo Nissen