Forårsmode mænd 2018

 

Jeg er tilbage på pinden og det samme er ugens outfit. I denne uge begynder vi at tage hul på foråret, som gerne skulle være lige på trapperne – hvad gik der lige galt der :/

For at skyde det hele igang igen med god stil og højt humør, har jeg været en tur forbi Boozt’s premium udsalg og fundet en stak virkeligt fristende tilbud, som vil klæde enhver velklædt herre. To af fundende har jeg selv tidligere investeret i med stor fornøjelse til følge, så de får min kraftigste anbefaling. Det drejer som et par uforskammet billige – men drønlækre – mørkebrune støvler fra ganske Samsøe & Samsøe og en knivskarp mørkebrun skuldertasker fra Tiger of Sweden, som er min go-to skuldertaske for tiden.

Anywho, lad os kigge på sagerne.

Forårsmode til mænd 2018

Forårsmode mænd 2018

 

Stilren mørkegrøn jakke til foråret

mørkegrøn tiger of sweden jakke

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 45% ned til 1540.-

Find den lækre mørkegrønne jakke her

 

Helt i front på denne uges outfit har vi denne fabelagtige stilrene overgangsjakke fra Tiger of Sweden. Det er knivskarpt og stilrent design, når det er absolut bedst og så er det den lækre mørkegrønne nuance, som giver jakken sit sprøde look. Jeg er vild med den og det er et glimrende bud på en lækker overgangsjakke, som kan hives frem år efter år.

 

Sprød striktrøje fra Hugo Boss

mørkegrøn strikstrøje udsalg

Mærke: Hugo Pris: Sat 40% ned til 959,40.-

Find den sprøde striktrøje her

 

Vi kører casual stil i denne uge og derfor har jeg valgt en af mine favoritter til sådan et look, nemlig en lettere løs striktrøje. Den fungerer bare p*sse godt og når der så er smidt lidt tekstur ind i designet som her, så har vi altså en vinder. Den mørkegrønne farve er virkelig lækker og gør, at striktrøjen ikke bliver for kedelig i udtrykket.

 

Et par nydelige lysegrå bukser

lysegrå chinos udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 40% ned til 719,40.-

Find de nydelige lysegrå bukser her

 

Til benene har jeg valgt et par lækre og uformelle bukser fra Polo Ralph Lauren i en nydelig lysegrå nuance. Bukserne her har karakter, da der er indskudt lidt stribet mønster i materialet, hvilket gør, at de på den perfekte, diskrete måde skiller sig udfra mængden.

Et par brune støvler i dansk design – til uhørt billige penge

mørkebrune støvler udsalg

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: Sat 40% ned til 660.-

Find de mørkebrune støvler her

 

Til fusserne har jeg fundet en gammel kending frem. Den er nemlig blevet nævnt før her på bloggen og det er selvfølgelig med god grund. Det er et par støvler jeg selv har haft stor fornøjelse af, de er udført i et stilrent, klassisk design og så er prisen bare helt vanvittig skarp. Et par virkeligt lækre støvler til prisen og som kan bruges i både foråret og til efteråret.

 

Et stilrent halstørklæde i lækre materialer

prikket navy halstørklæde

Mærke: Oscar Jacobsen Pris: Sat 35% ned til 454,35.-

Find det lækre halstørklæde her

 

Da det trods alt stadig er rimelig køligt, så skal der naturligvis lige et halstørklæde til. Jeg har fundet dette nydelige prikkede halstørklæde, som udover at stå knivskarpt, er udført i 75% babyalpaca. Det siger dig måske ikke lige noget, med mindre du ved meget om materialer eller har været i Peru, som jeg selv har. Her vrimler det nemlig med ekviperinger udført i bl.a. babyalpaca og det er bare et vanvittigt lækkert og blødt materiale. Helt genialt! Desværre mistede jeg mit eget halstørklæde i babyalpaca, som jeg ellers havde købt i Peru.

 

Flot og stilren skuldertaske fra Tiger of Sweden

mørkebrune tiger of sweden skuldertaske

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 45% ned til 2200.-

Find den lækre mørkebrune skuldertaske her

 

Rosinen i pølseenden i denne uge er denne vildt lækre og stilrene skuldertaske fra Tiger of Sweden i en nydelig mørkebrun nuance. Jeg har – som nævnt i indledningen – selv denne skuldertaske og jeg er ovenud lykkelig for den. Den har den størrelse, jeg gerne vil have, med plads til bærbar, strøm og andre ting (så som mappe eller madpakke) i hovedrummene. Derudover er den udstyret med en skide praktisk forlomme, hvor nøgler, pung, mobiloplader og andre nødvendigheder kan indfinde sig. Det bliver et stort ja tak og en kæmpe anbefaling her fra.

 

Written by Christian Bo Nissen