Så for dælen da, vi er live igen! Jeg beklager den seneste tids stilhed, men jeg har desværre bare et arbejde, hvor der er helt ekstreme peak perioder og som gør, at der er 0 overskud til andet end en smule familie og så fylder arbejdet ellers alt andet. 

Derudover er det ikke lige det nemmeste at jonglere med et krævende arbejde og to små blebørn – det ved dem, der står eller har stået i samme situation alt om. 

Nå, det var nok personligt bloggertype indhold for denne omgang. Lad os i stedet kigge på noget mere interessant, nemlig Ugens Outfit og vi er i denne uge landet på nummer 11. Se med her:

Et fedt forårslook

En sprød bomberjakke

Mærke: Private White V.C. Pris: 3399.-
Find den sprøde bomberjakke her

Vi starter som altid i front og i denne uge har vi en skide lækker bomberjakke i front. Den kommer fra Private White V.C. i en lækker brun nuance og så passer den helt genialt til foråret (og efteråret). Et klasse køb til garderoben, som du med garanti vil få glæde af i mange, mange sæsoner.

Toplækker cashmere pullover

Mærke: Soft Goat Pris: 1499.-
Find den lækre pullover her

Under bomberjakken har vi en virkelig lækker beige pullover i cashmere. Jeg elsker den beige nuance, jeg elsker cashmere og så elsker jeg pulloveren i de køligere perioder – hele tre ting på en gang! Perfekt!

Et par klassiske mørkeblå jeans

Mærke: Boss Pris: 999.-
Find den klassiske jeans her

Til at komplimentere bomberjakken og pulloveren har jeg valgt at blive i den mere uformelle boldgade med et par klassiske mørkeblå jeans. Nothing to see here – bare klassisk, stilren elegance!

Et par fede ruskindsstøvler

Mærke: Astorflex Pris: 999.-
Find den fede støvler her

Til fødderne har vi en klassisk efterårs- og forårssko i mine øjne, det er i hvert fald min topfavorit for disse to sæsoner, nemlig ruskindstøvlerne. Jeg har her fundet en helt klassisk og stilren model – jeg ejer selv lignende – og som tilmed er prissat rigtigt, rigtigt fornuftigt.

Et Boss herreur der skiller sig ud

Mærke: Boss Pris: 2495.-
Find Boss uret her

Håndleddet bliver sørme også forkælet i denne uge. Her kigger vi på et lidt atypisk herreur fra Boss. Den smaragd farvede skive samt den brune læderrem kan altså et eller andet helt magisk i mine øjne. Jeg synes det er p*sse flot, det er ganske overkommeligt rent prismæssigt og så vil det med garanti blive bemærket – på den fede måde!

Den elegante – og praktiske – paraply

Mærke: Fox Umbrellas Pris: 799.-
Find den elegante paraply her

Givet det trods alt er forår i Danmark vi snakker om, så har jeg smidt en paraply ind i outfittet. Men ikke hvilken som helst paraply. Dette her er paraplyEN! Den er super elegant og flot og så er den noget så fedt som praktisk – SAMTIDIG med at den ser skide godt ud! Den kan nemlig foldes sammen, så den kan være i computertasken eller lignende. Jeg skal have mig en. NU!

Written by Christian Bo Nissen