Så troede man lige, at det skulle blive forår. Snydt. Desværre. Jeg skal da lige love for, at det klassiske danske vejr viser sig frem fra sin flotteste side. Masser af blæst og regn.
Foråret skal nok komme, omend vi lige må væbne os med en smule tålmodighed.

I mellem tiden må vi bare justere til vejret og det kan ses på denne Uges Outfit. Den skarpe læser har sikkert allerede spottet forskellen på et forårslook med sol på menuen og det nuværende forårsvejr: pulloveren.
Havde vi været så heldige, at solen bragede igennem og forårsvibrationerne skyllede ind over landet, jamen så havde vi kun haft blazeren og skjorten på overkroppen. Nu hvor vejret er en kende koldere, så er løsningen super simpel og elegant: nemlig at smide en pullover på.

Således ser Uges Outfit ud

Et simpelt og elegant herrelook

Man går aldrig galt i byen med blazer, pullover og skjorte kombinationen.

En klassisk navy blazer

Mærke: Brooks Brothers Pris: 3299.-
Link: Find modellen her

Som nævnt i indledningen har vi en navy blazer i front for denne Uges Outfit. Alle mænd bør have mindst én navy blazer i sortimentet derhjemme og hvis du gerne vil have en, hvor de små detaljer skinner igennem på nydeligste vis, så kan ovenstående bud fra Brooks Brothers med mesinge knapper være et absolut fremragende bud. Puha den er flot!

Den elegante beige pullover

Mærke: Stenströms Pris: 1099.-
Link: Find modellen her

Under blazeren og over skjorten finder vi den virkeligt lækre beige pullover fra svenske Stenströms. Jeg er fuldstændigt pjattet med den beige nuance, som de har ramt her og så kommer den i lækker merino uld. Et klassekøb intet mindre.

Den stilrene hvide skjorte

Mærke: Stenströms Pris: 1099.-
Link: Find modellen her

Under den beige blazer finder vi en klassisk hvid button-down skjorte. Den trofaste læser vil vide, at jeg som udgangspunkt anbefaler Polo Ralph Laurens klassiker her, men jeg har i denne Uges Outfit valgt at spicy det lidt op med en ekstra lækker model fra den svenske skjortemager Stenströms. Det er uovertruffen kvalitet, klassisk design og bare gennemført lækkert.

Et par alsidige navy chinos

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 999.-
Link: Find modellen her

Vi bliver ved de klassiske svenske modehuse med disse nydelige og hamrende alsidige navy chinos fra Tiger of Sweden. Et par navy chinos er hands down mine go-to bukser, da de mere eller mindre går til alt. Det er derfor også et absolut must have til garderoben og når du endelig skal ud og købe et par, så bør du bestemt købe et par i god kvalitet – præcis som denne model fra Tiger of Sweden.

Et par flotte brune støvler

Mærke: Red Wings Shoes Pris: 2399.-
Link: Find modellen her

Til fødderne har jeg valgt et par nydelige mørkebrune støvler fra Red Wings Shoes. Når menuen står på regn, blæst og lave temperaturer, så er det ikke en dum idé, at hoppe i et par støvler. De behøver dog ikke være store og klumpede, hvilket ovenstående model er et fremragende eksempel på.

Det mørkebrune bælte

Mærke: Oscar Jacobson Pris: 599.-
Link: Find modellen her

Sidste skud i bøssen for denne omgang er et klassisk og drøn flot mørkebrunt bælte fra – ja, vi bliver i det svenske – Oscar Jacobson. Det her bælte vil være en værdifuld tilføjelse til enhver velklædt herres garderobe.

Written by Christian Bo Nissen