Så er vi tilbage igen! Denne gang siger kalenderen uge 10 og tilsyneladende en vild omgang blæst. Det er samtidig weekend, hvilket i hvert fald for mig betyder, at den står på casual dresscode.

Et af mine yndlingsekviperinger for tiden når menuen står på casual, er min fornylig erhvervede navy overshirt. Og hvad er så det, spørger du måske… Det er basalt en skjorte, som er lidt kraftigere end en normal skjorte, men ikke så kraftig, at det går hen over bliver en jakke. Den fungerer bl.a. fremragende udenpå en t-shirt og uden nogle knapper knappet. Du bør prøve det – du vil ikke fortryde det.

Nå, så fik jeg ramblet rigeligt. Lad os kigge på det:

Lækker herremode til 2019

Casual, lækkert og knivskarpt!

En top lækker navy overshirt

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 999.-
Link: Find modellen her

Som nævnt i indledningen ejer selv en lignende navy overshirt og jeg er helt pjattet med den. Den bliver brugt flittigt, når jeg ikke er på arbejde og jeg kan varmt anbefale sådan en sag – og gerne i andre nuancer også. Det er i hvert fald mit næste projekt: At erhverve mig flere overshirts i andre farver (første stop er en oliven/militørgrøn sag).

Crisp hvid t-shirt

Mærke: Merz b. Schwanen Pris: 399.-
Link: Find modellen her

Under skjorten har vi som nævnt i indledningen en hvid t-shirt og det spiller altså bare skide godt. Knap skjorten op og du er all set. Det er simpelt, det er stilrent og det er fedt! En hvid t-shirt kan altid bruges og når du nu skal erhverve dig sådan en, kan du lige så godt købe en i et klassisk design og solid kvalitet – og sådan en sag får du her fra Merz b. Schwanen.

Et par klassiske jeans

Mærke: C.O.F. Studio Pris: 1699.-
Link: Find modellen her

Nu kører vi jo casual stil i denne Uges Outfit og derfor har jeg fundet et par virkeligt fede jeans. Det er et par klassiske mørkeblå jeans og detaljen findes omkring folderne, som jeg personligt er vild med på jeans. Det giver lige lidt ekstra til looket.

Et par crispy hvide sneakers

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1499.-
Link: Find skoene her

Ligesom med de mørkeblå jeans så passer et par sneakers perfekt til et casual outfit. Jeg har fundet et par virkeligt lækre og crispy hvide sneakers fra Tiger of Sweden. Der er ikke noget flottere og mere lækkert end et par helt nye, hvide sneakers.

En fed oliven weekendtaske

Mærke: Barbour Lifestyle Pris: 1799.-
Link: Find weekendtasken her

Første af to styks accessories er denne super fede oliven farvede weekendtaske fra Barbour Lifestyle. Jeg elsker den oliven nuance, som designeren har ramt her og så har tasken her en perfekt størrelse til en weekendtur.

Et knivskarpt Timex herreur

Mærke: Timex Pris: 1199.-
Link: Find weekendtasken her

Til håndleddet har jeg valgt dette herreur fra Timex. Et fedt casual herreur med en drønlækker elastisk rem i en sprød grøn nuance. Det er naturligvis ikke Omega/Rolex kval, vi finder til 1199.-, men til den pris får du et ganske udemærket ur i et rigtigt lækkert design.

Written by Christian Bo Nissen