Så for dælen! Så skriver vi ikke længere 2019 men i stedet 2020. Velkommen til det nye år, d’Herrer. Jeg håber, 2019 har været gode ved Jer og 2020 bliver et brag af et år.

Igår udkom min artikel om hvordan du bærer trøjen på arbejdet og her var en af varianterne en slipover eller pullover vest. Som naturlig opfølgning på dette skal vi da ha’ et Ugens Outfit, der gør brug af netop en slipover.

Er du den mere preppy type, så kan du uden problemer smide både et slips og en blazer på – så vil du stå sindssygt skarpt!

Et stilsikkert vinterlook til mænd

Du vil stå 110% skarpt med ovenstående kombi.

Den lækre slipover

Mærke: Gran Sasso Pris: 1199.-
Find den elegante model her

En slipover er i mine øjne fantastisk elegant – såfremt den bæres rigtigt og pasformen er rigtig. Ligesom med alle andre ekviperinger.

Er det dit første forsøg med en slipover, så vil jeg anbefale dig en rimelig neutral nuance, som for eksempel ovenstående navy model fra Gran Sasso. Det sikre valg indenunder vil være en hvid skjorte, som vist i det aktuelle outfit.

Den klassiske hvide skjorte

Mærke: Eton Pris: 1199.-
Find den elegante skjorte her

Der er jo egentlig ikke vildt meget at sige om den klassiske hvide skjorte. Den kommer fra det ikoniske svenske skjortemærke Eton og vil altid være et absolut must-have i enhver velklædt herres garderobe.

Et par fantastisk lækre uldbukser

Mærke: Tiger of Sweden Pris: 1299.-
Find de elegante uldbukser her

Til benene har vi et par bukser, som jeg personlig mener, bør nyde langt større udbredelse i efterårs- og vintersæsonerne. De er ganske enkelt fantastisk flotte og elegante og de kræver sådan set bare, at du tager dem på. I min artikel om lækre uldbukser til mænd finder du et par pointers omkring uldbukser samt en samling af de lækreste modeller.

Et par fede sorte støvler til mænd

lækre sorte herrestøvler
Mærke: Loake 1880 Pris: 2799.-
Find de lækre sorte støvler her

Til fødderne har jeg fundet disse nydelige sorte støvler fra Loake 1880, som har været featured et par gange før – blandt andet i min artikel om støvler til mænd. De er klassiske, flotte, elegant og så vil du med glæde hive dem frem sæson efter sæson. Et klasse køb!

Det stilsikre sorte bælte

Mærke: Boss Pris: 699.-
Find det stilsikre sorte bælte her

Ingen overraskelser eller tryllerier her. Som altid matcher vi støvlernes (eller skoenes) nuancer ved bæltet. Udover at matche den sorte nuance fra støvlerne, så er dette bælte ganske nydeligt i designet – lige som vi kan li’ det.

Drønlækkert dansk designet herreur

Mærke: About Vintage Pris: 2799.-
Find det lækre herreur her

Jeg må ærligt indrømme, at da jeg lavede denne Uges Outfit, havde jeg fuldstændigt overset og glemt, at jeg også havde anvendt ovenstående perle af et herreur i sidste Uges Outfit.

Første reaktion da jeg opdagede det var, at finde et alternativ. Men efter nærmere eftertanke er jeg kommet frem til, at det ganske enkelt fortjener en skamløs repeat af følgende årsager: 1) Det er bare pisse flot designet! Det er dansk! Det er en skide flot pris for et skide lækkert ur! Og så er det i dag, at anden batch af det eftertragtede ur bliver released i form af forudbestillinger.

Der bliver releaset 100 styks af hver udgave og sidste gang de blev sat til pre-order, blev de revet væk. Jeg har selv hapset et denne gang og du kan gøre det samme her: https://dk.aboutvintage.com/pages/1926-preorder.

Written by Christian Bo Nissen