vintermode til mænd udsalg 2018

 

Godaften d’herrer. Jeg håber, at I har haft en fornøjelig nytårsaften og at julen har været tilbragt i det helt rigtige selskab. Såfremt du ikke allerede skulle have set det, har jeg på 2017’s sidste dag udgivet mit til dato absolut længste og mest dybdegående artikel med den ydmyge titel “Jakkesæt til mænd: Den ultimative guide“, den skal du være velkommen til at smutte forbi og snuse lidt til.

Jeg har samtidig udgivet to artikler om henholdvis Boozt’s premium udsalg og Zalando’s premium udsalg, hvor det er muligt at gøre nogle ret så mundsvands genererende herremode køb. Det er nu, I skal slå til, hvis I vil have opbygget en lækker garderobe til en markant billigere skilling end normalt. Hvis du skulle være lidt i tvivl om, hvordan du skal sammensætte nogle af ekviperingerne i disse to artikler, så har jeg i denne uges outfit valgt at sammensætte dette udelukkende ved brug af ekviperinger på udsalg fra de to førnævnte artikler.

Lad os kigge på sagerne:

 

Vintermode til mænd på udsalg

vintermode til mænd udsalg 2018

 

Hamrende flot blå Hugo Boss blazer

blå hugo boss blazer udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1919,40.-

Find den blå Hugo Boss blazer her

 

Af alle de vildt lækre tilbud jeg har opstøvet og fremvist i de to artikler, som nævnes i indledning, så er denne uforskammet lækre blå blazer fra Hugo Boss en af mine absolutte favoritter. Jeg er faldet pladask for den fantastisk lækre blå nuance, Hugo Boss har ramt her og så er jeg ret så vild med teksturen, som ulden har i netop dette design. Jeg er stensikker på, at enhver velklædt herre vil nyde, at kunne hive denne frem fra gaderoben i mange år frem.

 

 

Hvid Tiger of Sweden skjorte på udsalg

hvid tiger of sweden skjorte på udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 649.-

Find den hvide skjorte på udsalg her

 

Hvor mange hvide skjorte her du? Hvis vi tæller helt hvide skjorter uden nogle former for mønstre, så ejer jeg selv 5 og jeg føler faktisk ikke, at jeg har nok. Sagt med andre ord: du kan (næsten) ikke få nok hvide skjorter i din garderobe. Det er en fremragende basisskjorte, som kan indgå i alle sammenhænge og er derfor den absolut mest alsidige og dermed også fantastiske skjorte, du kan eje.

 

Lækre klassiske chinos på udsalg

mørkeblå chinos udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: Sat 30% ned til 839.-

Find de klassiske chinos her

 

Et par klassiske chinos til mænd er – som den faste læser ved – min favorit ekviperinger, når vi taler om bukser til mænd. Lige som med den hvide skjorte ovenfor, så kan du ganske enkelt ikke få for mange. Ovenstående stilrene model fra Polo Ralph Lauren er sat hele 30% ned lige nu og findes i en flot palette af nydelige nuancer.

 

Flot mørkeblå vinterfrakke fra Tiger of Sweden

mørkeblå frakke udsalg

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 25% ned til 2625.-

Find den klassiske vinterfrakke her

 

Uden over det stilrene outfit har vi en mindst lige så stilren og elegant mørkeblå vinterfrakke på udsalg. Den kommer fra et af mine absolutte yndlingsmærker Tiger of Sweden. De er altid garant for et knivskarpt, tidløst design og glimrende kvalitet. Denne vinterfrakke er udført i et klassisk, smukt design og kan f.eks. også anvendes ud over et jakkesæt.

 

Klassiske mørkebrune Hugo Boss sko på udsalg

klassiske pæne sorte hugo boss sko udsalg

Mærke: Hugo Boss Pris: Sat 40% ned til 1439,40.-

Find de klassiske Hugo Boss sko her

 

Til fødderne har jeg valgt disse klassiske, pæne mørkebrune sko fra Hugo Boss på tilbud. Og ikke bare et standard tilbud – de er sat hele 40% ned lige nu. Sådan et par her kan alle velklædte mænd bruge og denne model findes både i denne mørkebrune udgave samt en flot lysebrun udgave, som også er sat ned lige nu.

 

Mørkebrun Tiger of Sweden skuldertaske på tilbud

lækker mørkebrun skuldertaske tilbud

Mærke: Tiger of Sweden Pris: Sat 35% ned til 1950.-

Find den lækre skuldertaske her

 

Til slut har jeg valgt lidt tilbehør i form af denne nydelige mørkebrune skuldertaske fra Tiger of Sweden, som selvfølgelig matcher det mørkebrune look fra skoene. Det er nemlig de små detaljer, der ofte sikrer dig det perfekte look. Husk altid at matche de læderekviperinger, du har på, med hinanden for et perfekt finish. Dette gælder dine sko, læderremmen på dit ur, bæltet og – som her – skuldertasken. Prøv det, det virker!

 

 

Written by Christian Bo Nissen