I sidste uge omhandlede det noget så causal som strandlooket, og i denne uge holder vi os i samme boldgade med et lækkert casual herremode look til fritiden:

Causal herremode sommer 2015

 

1. Den klassiske hvide Polo Ralph Lauren skjorte

Hvid Polo Ralph Lauren skjorte

 

Vi starter stærkt ud med den klassiske elegante button down skjorte fra Polo Ralph Lauren. Det kunne såmænd have været en hvilken som helst anden hvid button down skjorte, og det kan du snildt anvende. Grunden til at valget faldt på netop denne skjorte, er den lille men ikke uvæsentlige detalje ved det brune logo: Det spiller perfekt sammen med resten af outfittet’s nuancer. Skal outfittet have en ekstra tand elegance, vil et strikket slips passe fremragende til resten af looket. Skjorten her står i 799.- og fås her.

 

2. Et stk. lækker mørkebrun herre læderjakkeMørkebrun herre læderjakke

Til de lidt køligere aftenvinde har vi i denne uge en overdel med i pakken. Da vi er i den mere causal boldgade, er der ikke noget mere passende end en fed læderjakke. Vi har her at gøre med en perle af en mørkebrun læderjakke, der på aller nydeligste vis tilføjer looket et afslappet men samtidig elegant touch. Den står i 2245.- og fås her.

 

3. De forvaskede sorte jeans fra Tiger of Sweden

Sorte forvaskede slimfit jeans til mænd

 

Til benene har vi denne gang et par sorte forvaskede jeans fra Tiger of Sweden. Et par fortrindelige jeans der kan gå til stort set alt, og det let forvaskede look matcher perfekt det afslappede look. De står i 1195.- og fås her.

 

4. De elegante ruskindssko fra Playboy

Brune Playboy sko til herre på tilbudI fodenden finder vi, for den kvikke læser, et par gengangere fra en tidligere post. Et par fantastisk alsidige og super lækre sko, jeg i øvrigt selv er indehaver af, der både kan fungere til det formelle og mere uformelle look. De er tilmeld sat ned til 599,75.- og fås her.

Læs også: Stylepit midseason sale – de fedeste tilbud

 

 

5. Nydeligt halstørklæde fra Boss Black

Boss Black bordeaux herre tørklædeEr aftenvinden lidt for kølig eller døjer du med lidt forkølelse fra flyets aircondition på vej hjem fra de varmere luftlag, så smæk et lækker halstørklæde om halsen. Her har vi et super fedt halstørklæde fra Boss Black, der selvfølgelig passer glimrende til andre outfits også. Det står i 549,75.- og fås her.

 

6. Det matchende brune bælte fra Calvin Klein

Brunt Calvin Klein bælte til mænd

Til at runde hele outfittet af, har vi dette lækre lysebrune bælte fra Calvin Klein. Det elegante læder bliver perfekt afbalanceret med det sorte og kraftige bæltespænde, der giver bæltet en mere casual men maskulint udstråling. Det står i 399.- og fås her.

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

 

Written by Christian Bo Nissen