Indlægget er sponsoret

 

Jeg har lige tjekket mit Facebook feed og selvom klokken ikke engang har slået uge 7 endnu, så er de første opdateringer med skiferie allerede tikket ind. Når man så samtidig kan kigge ud af vinduet og se dugfrisk sne over alt, så trækker bjerglandskabet altså gevaldigt i én. Hvis jeg selv skulle afsted, så ville det dog være på snowboard – yes! jeg er den type, som I skitosser elsker at hade 🙂

Men det skal vi ikke komme op og skændes over. Lad os i stedet kigge på, hvordan du kan vinde en skiferie i stedet!

 

Vind en skiferie og Mokka X i 10 dage

Mokka X konkurrence

 

Hvis du nu sparegrisen ikke har været fedet nok op til en skitur, eller du ganske enkelt ikke har fået booket den endnu, så er der altså håb endnu! Opel har netop lanceret en ret så lækker konkurrence, hvor du kan vinde en kør selv ferie til St. Anton i Uge 10 i deres helt nye Mokka X. Som om dette ikke var nok vinder du også en Mokka X i 10 dage inklusiv brændstofskort, ophold i St. Anton, liftkort OG – 1 dag på ski med Danmarksmesteren i Freeride, Malene Madsen. Det er sgu noget af en pakke, som bliver smidt afsted der! Linket til konkurrencen finder du i bunden af artiklen.

 

Mokka X – en toplækker SUV

 

Som nævnt vinder du en Mokka X i 10 dage, som jeg tidligere har beskrevet her. Hvis du lige skal have opfrisket hukommelsen, så er Mokka X Opel’s nye og toplækre SUV, hvor du får en ordentlig bunke fedt ekstraudstyr. Vi kan lige hurtigt nævne high-speed wifi i bilen, automatisk nødopkald, assistance hvis din bil bliver stjålet, bildiagnoce og smartphone app. Dertil kommer et pivfrækt og opdateret design, som uden tvivl gør Opel’s Mokka X til et rigtigt interessant bilkøb.
Men jeg kan jo skrive stolpe op og stolpe ned – det er altid bedre, at se en bil i aktion. Derfor har Opel i samarbejde med den førnævnte Danmarksmester i Freeride, Malene Madsen, lavet en ret så fed film, der kombinerer de snefyldte glæder ved at stå på sti med den blærede elegance fra Mokka X’en. Tjek den ud her:

 

 

Du finder konkurrencen om den lækre skiferiepakke og Mokka X’en lige her: Opelskiferie.dk

Læs også
Written by Christian Bo Nissen