efterårs og vinterstil til mænd

Det er nu officielt vintertid, desværre. Det er mørkt, når man jeg kører på arbejde og det er mørkt, når jeg kommer hjem igen. Derfor skal efterårs- og vintergarderoben findes frem, hvilket blandt andet inkluderer vinterjakken, halstørklædet og handskerne.

En af de mest anvendte, mest populære og mest elegante måder, at imødekomme det køligere vejr er ved at smide flere lag tøj på. Det kan dog hurtigt se en smule kedeligt og til tider usammenhængende ud, når man “bare” smider et par ekstra lag på. Og det er synd. Efteråret og vinteren åbner nemlig op for rigtigt mange fede elementer til ens stil og nogle af dem tænker du måske ikke på, når du nu står og skal vælge din vinterstil. Dem får du serveret lige her i form af lækre og nemme tips til at peppe din efterårs- og vinterstil op:

Tekstur, struktur og mønster gør underværker

Mærke: Stenströms Pris: 1099.-

Find den melerede model her

Jeg er vild med de enkle, nydelige striktrøjer og pullovers til mænd, som du finder gennem linket, men hvis du skal puste lidt liv i dit outfit, så er en fremragende og super enkel måde at gøre dette på, ved at anvende tekstur, struktur og mønster ved de enkelte dele – som f.eks. denne fantastisk flotte og elegante striktrøje i meleret struktur

Et andet klassisk sted kan være på benene, hvor du i stedet for et par klassiske chinos med fordel kan lege med et par lækre uldbukser. Du behøver ikke have “gang i den” ved alle ekviperingerne i dit outfit – bare nøjes med f.eks. striktrøjen med mønster den ene dag og næste dag leg med uldbukserne.

Læs også: 6 hurtige (og nemme) måder at opgradere din stil på

Et par fede støvler er guld værd

Mærke: R.M. Williams Pris: 3199.-

Find den håndlavede model her

Lige så snart vejret overhovedet tillader det, så griber jeg ud efter støvlerne i min garderobe (eller bruger det som undskyldning for at købe nye). Jeg ELSKER et par lækre støvler til mænd, da de giver lidt mere dybde og tyngde til ens outfit. De er bare lidt mere markante end et par klassisk business sko.

Prøv selv! Smid et par fede støvler på dit efterårs- og vinteroutfit og jeg vil garantere dig, at det giver en anden dynamik til dit look.

Solbriller spiller også om efteråret og vinteren

Mærke: Ray-Ban Pris: 999.-

Find de lækre solbriller her

Nej, solbriller til mænd er ikke kun forbeholdt sommeren og de ser ikke fjollede ud om vinteren. Rent funktionelt beskytter de naturligvis øjnene mod den til tider meget skarpe vintersol og så ser de (også) om efteråret og vinteren skide godt ud på en! De bringer lige som støvlerne elegance, stil og dybde til dit outfit. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du bør holde dig til de mørkere nuancer som f.eks. mørkebrun og sort, da de lyse sommerlige solbriller hurtigt kommer til at se malplacerede ud.

Varmt inderste lag giver plads til læderjakken

fed grå ruskindsjakke mænd

Mærke: Valstar Pris: 6899.-

Find den fede grå jakke her

Det yderste lag behøves ikke nødvendigvis være en stor, tyk og varm vinterjakke – også selvom temperaturen er til den kølige side. Hvis du smide en lækker, men varm og behagelig striktrøje eller sweater på inden under, kan du snildt iklæde dig en super fed læderjakke. Læderjakken er genial til særligt de uformelle lejligheder i det den både er indbefattet af ikonisk og klassisk stil og samtidig tilføjer en masse rå maskulinitet til dit look.

Gør brug af de fede efterårs- og vinternuancer

billige orange striktrøje mænd

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 700.-

Find den lækre pullover her

Til efterårs- og vinterperioden er der masser af fede nuancer, som kommer til live og med snilde kan anvendes for at peppe outfittet op. Dette gælder for eksempel de gullige og orange toner, grønne, røde og bordeaux, samtlige brune nuancer og de grå nuancer som f.eks. koksgrå. Der er med andre ord masser af muligheder for, at lege med nuancer, som ellers ikke kommer så meget i spil i forårs- og sommersæsonen.

Et glimrende eksempel på en fed efterårs- og vinternuance er den orange nuance, som du finder ved den vanvittigt lækre pullover oven for, som er udført i 100% merino uld og står til en virkelig flot pris. Prøv den f.eks. ud over en klassisk hvid skjorte – og du har allerede de størstedelen af et vindende efterårs- og vinterlook.

Written by Christian Bo Nissen