Jeg har nu har Telmore Play i snart et år, og det er uden sammenligning det bedste mobilabonnement jeg nogensinde har haft. Man får simpelthen så meget for pengene, at det nærmest er latterligt.

Hvis du lige som jeg, bruger din smartphone og tablet til meget mere end at sende sms’er, opkald og Facebook, så er Telmore Play helt sikkert interessant for dig. Med dette mobilabonnement får adgang til et imponerende udvalg af underholdning, og det er alt sammen ubegrænset! Samtidig kan du bruge tjenesterne på både din smartphone, tablet, computer og dit smart-TV. Flere af tjenesterne kan i øvrigt anvendes af flere forskellige brugere på samme tid, så umiddelbart er det det ultimative familieabonnement, der sikrer underholdning til hele familien. Dette skal ikke ses som en anmeldelse af Telmore Play men nærmere en høflig anbefaling.

 

Det får du med Telmore Play

Du får som sagt adgang til masser af underholdning med Telmore Play, 13 forskellige tjenester hvis vi skal være præcise. Men hvilke tjenester er det helt præcist, at du får adgang til, og hvad indeholder de:

HBO Nordic: Med HBO Nordic har du adgang til et væld af film og fantastiske tv-serier. Skulle du være i tvivl om, hvor du skal starte, så har jeg lavet en guide til de 21 bedste tv-serier på HBO Nordic.

TV 2 Play: Med TV 2 Play får du adgang til TV 2 On Demand, der giver dig adgang til alle TV 2’s programmer fra TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI. Samtidig er der mulighed for snigpremierer på et stort udvalg af programmerne 7 dage før de kommer på tv.

Cmore Play: Cmore Play giver dig adgang til et hav af serier og film. Hvor HBO Nordic brillerer på seriedelen og er rimelig tyndt besat på filmdelen, så er Cmore Play det stik modsatte. Der er et ganske fint udvalg af både gamle og nye film og hvert år bliver der tilføjet 300 nye film til kartoteket.

Telmore Musik: Her får du adgang til Telmores egen streamingtjeneste, og den gør det faktisk ganske fint. Jeg anvender Telmore Musik, når jeg skal streame musik.

Mofibo: Mofibo er Danmarks nye satsning på digitale bøger og lydbøger. Det fungerer ganske glimrende og der bliver konstant smidt nye bøger og lydbøger op til brug.

Politiken: Hvis du ikke er fast læser af Politiken, ved du det måske ikke, men der er en begrænsning på antallet af artikler og andet, du gratis kan læse på deres online platform. Med dit Telmore Play abonnement får du dermed ubegrænset adgang til alt på politiken.

Ekstra Bladet Ekstra: Denne tjeneste er sammen med Eurowoman, Fit Living og Rum de tjenester jeg anvender mindst (eller… slet ikke). Men du får også adgang til Ekstra Bladet Ekstra og dermed alle de lækkerier, Ekstra Bladet har at byde på.

Euroman & Eurowoman: Telmore Play abonnementet er helt fantastisk lækkert skruet sammen, da det byder på en meget bred vifte af underholdningstjenester for både børn, voksne, mænd og kvinder. Det gør, at det som udgangspunkt kun er nødvendigt for én person i husstanden at have abonnementet, så har du f.eks. som mand adgang til Euroman og din bedre halvdel har adgang til Eurowoman.

Fit Living: Fit Living er som navnet måske antyder henvendt til det kvindelige segment, der ønsker en sund og aktiv livsstil.

Rum: Du får også adgang til Rum, som er et boligmagasin hvor shopping-idéer, interiør, design, kunst og rejser er i centrum.

Gastro: Gastro er for livsnydere, som de selv beskriver det, og omhandler vin, mad, grej og rejser.

Min Bio: For familiens yngste medlemmer har Telmore Play naturligvis også et tilbud. Det hedder Min Bio, hvor du finder en hulens masser tegnefilm og serier med dansk tale. Min Bio kan i øvrigt anvendes af hele 5 enheder på samme tid, så hver guldklump kan se lige hvad der passer ham/hende.

 

De forskellige Telmore Play abonnementer

 

249 kr./md.

Fri tale – 12 GB data – Fri oprettelse – Fri sms/mms – Telmore Play – 4G

Find det lige her

249 kr./md.

15 timers tale – 25 GB data – Fri oprettelse – Fri sms/mms – Telmore Play – 4G

Find det lige her

299 kr./md.

30 timers tale – 30 GB data – Fri oprettelse – Fri sms/mms – Telmore Play – 4G

Find det lige her

349 kr./md. – mobilt bredbånd + underholdning

100 timers tale – 30 GB data – Telmore Play – oprettelse 99 kr. – inkl. WIFI router – 4G

Find det lige her

 

Så er der vidst bare tilbage at sige; rigtig god fornøjelse med dit Telmore Play abonnement. Jeg vil garantere, at du ikke fortryder det – det har jeg så afgjort ikke.

 

Written by Christian Bo Nissen