Sørme om Stylepit ikke også afholder mid season sale netop nu, hvor du kan spare op til 50% på lækkert herremode tøj. Der er disket op med 115 siders herremode tilbud, hvilket for de fleste kan virke ret så uoverskueligt. Derfor har jeg kogt det store udvalg ned til denne herlighed bestående af 12 af de bedste herremode tilbud fra Stylepit:

Læs også: Boozt mid season sale: De bedste herremode tilbud

1. Den perfekte forårs- og sommerblazer fra Tiger of Sweden

Mørkegrå hør herreblazer fra Tiger of Sweden

 

Jeg lægger hårdt fra land med denne mørkegrå blazer fra Tiger of Sweden. Sagen er lavet af 100% hør, hvilket gør den idéel her i de lunere forår- og sommerdage (og aftener). Den er sat ned fra lige under 3000.- til 2099,75.- og fås her.

 

2. Koboltblå herreblazer fra Tiger of Sweden

Kobolt blå herreblazer fra Tiger of Sweden

 

Andet skud på listen er ligeledes en blazer og fra Tiger of Sweden. Denne lækre sag er lavet af 98% bomuld, hvilket heller ikke er helt ringe til det varmere vejr, vi forhåbenligt bevæger os ind i snart. Den er sat ned til bare 1499,75.- og fås her.

 

3. Navy blå vindjakke fra Johnny Love

Navyblå vindjakke fra Johnny Love

 

Der er en enkelt jakke på listen i form af denne fede navy blå vindjakke fra Johnny Love. Et stk. super lækker forårs- og sommerjakke hermed serveret! Den er sat ned til 1899,75.- og fås her.

 

4. Fed mørkeblå bomuldsskjorte fra Levi’s

Mørkeblå herreskjorte på tilbud

 

Er du på udgik efter en lækker casual skjorte til forår- og sommerdagene, er denne skjorte fra Levi’s i 100% bomuld et godt bud. Den er sat ned til 499,75.- og fås her.

 

5. Stilrent sort bælte fra Hugo Boss

Sort herrebælte fra Hugo Boss

 

Et klassisk stilrent sort bælte kan vi alle bruge, så mangler sådan et af uransagelige årsager i garderoben, så er dette bælte fra Hugo Boss netop nu på tilbud. Det er sat ned til 399,80.- og fås her.

 

6. Labre brune sko fra Playboy

Brune Playboy sko til herre på tilbud

Så er vi nået til fodenden med disse fede brune ruskindssko fra Playboy. De er sat ned til 599,75.- og fås her.

 

7. Listens vovede bud: Prikkede navyblå sejlersko

Navyblå sejlersko herre

 

Listens vovede bud kommer i form af disse navyblå sejlersko med prikker fra Stylepit selv. De kræver en stilbevidst mand, at trække i denne model, men de er til gengæld også piv frække 🙂 De koster bare 359,75.- og fås her.

 

8. Off white sommersko fra Superdry

Off white sommersko til mænd

 

Sidste sko i denne omgang kommer fra Superdry. Disse off white sneakers skriger sol, forår og sommer. De er sat ned til 199,75.- og fås her.

 

9. Fræk butterfly fra Atlas Design

Beige brun butterfly på tilbud

 

Så kom vi til accessory afdelingen og denne fede butterfly fra Atlas Design. Butterfly er i sig selv en elegant størrelse, men ulden denne model er konstrueret af, giver butterflyen en lækker casual vibe. Den er sat end til 239,75.- og fås her.

 

10 & 11. To sorte punge fra Boss Black

Sort Boss herre punge

 

Mangler du en klassisk herrepung så er her to bud fra Boss Black. Modellen til venstre er til gutten der, ligesom jeg, er træt af mønter. Den er sat ned til 479,80.- og fås her. Modellen til højre er til gutten der ikke kan nøjes med en kortholder. Den er sat ned til 799,80.- og fås her.

 

12. Fede solbriller fra Police

Brune herre solbriller fra Police

Listens sidste skud er disse fede herre solbriller fra Police. De findes i disse to farver – bordeaux og brun – og er sat ned til 1279,80.- og fås her.

 

[colored_box color=”eg. blue”]Denne artikel indeholder affiliate links. Læs mere under Om MetroMand[/colored_box]

 

 

Written by Christian Bo Nissen