Indlægget er sponsoreret af Drywear

 

Jeg tror, at vi alle kender det: En meget lidt flatterende plet eller to under hver armhule på et tidspunkt, hvor vi bestemt ikke bryder os om det. Det kan være noget så basalt som en varm sommerdag, hvor man har siddet indespærret i et proppet klasselokale og sveden har fået fabelagtige vækstbetingelser, en rask gåtur op ad trapperne på arbejdet en sommerdag og derefter ind og præsentere foran chefen eller noget helt tredje. Frygten er reel og velbegrundet. Der er ganske enkelt ikke noget værre og når man først har slået hul på bylden, så er det ofte svært at få det til at stoppe igen sådan lige foreløbigt.

Jeg har selv prøvet ovenstånde situationer og mange andre. Det er meget langt fra anbefalelsesværdigt og hvis der skulle sidde nogle derude, der aldrig har oplevet ovenstående, så vær lykkelige!

For os der kender til frygten, så gør handler det om, at minimere risikoen for, at det sker – og hvis det sker, så er det full blown damage control. Det skal vi snakke lidt om i dag.

 

Sådan undgår du sved under armene

Undgå sved under armene

 

Ja okay, overdrivelse fremmer forståelse. Ovenstående ligner nærmere én, der har dyppet armhulen i en balje vand, men I er med på pointen – også jer, der ikke kender til den beskrevne frygt.

Til os der er bekendt med frygten, så kommer der lige tre hurtige tip til, hvordan du minimerer risikoen for sved under armhulerne og det efterfølgende permanente svedpletter på skjorten eller t-shirten:

  1. Vi starter med et helt basalt tip, som de fleste allerede er klar over: brug antiperspirant. Det er skide godt til både at minimere risikoen for sved og for at modarbejde svedlugt.
  2. Når du så anvender antiperspirant, så er det vigtigt, at du lige lader det tørre ind, inden du smider undertrøje/t-shirt/skjorte på, da du dermed minimerer risikoen for at der efterlades pletter på tøjet.
  3. Step tre ville under normale omstændigheder være, at hvis ovenstående ikke virker mod forebygningen af sved og svedpletter, så smid en pude der passer til din underarm ind her, så det forhindrer sveden i at trænge igennem. Og hvis du allerede nu er gået i stå og tænker hvor h…. finder jeg sådan en, så har jeg løsningen: Drywear! Det er simpelthen genialt! Du får en t-shirt med indbygget membran, der forhindrer sved, fjerner risikoen for gule svedpletter og som samtidig forhindrer svedlugt. Mere om Drywear i næste afsnit.

 

Drywear – farvel til sved, svedpletter og svedlugt!

drywear t-shirt anmeldelse

 

Det lød næsten for godt til at være sandt under punkt tre, ikke? Men det er altså ikke noget, jeg bare har taget fra en salgstekst på nettet. Den er god nok. Jeg har selv prøvet den – jeg ejer selv en Drywear t-shirt.

Ved første øjekast lyder det ikke synderligt behageligt, at have et indlæg under armene, men når det på elegant og diskret vis er syet ind i t-shirten ved Drywwear’s modeller, så lægger du ikke rigtigt mærke til det.

Her i vinterperioden er det sjældent, jeg selv sveder og derfor har t-shirten ikke fået rigtigt modstand endnu på arbejdet. Derfor testede jeg t-shirten til en omgang indendørsfodbold og den bestod med bravour. Ingen sved under armene – efter 1 times intens fodbold. Det er f…. godt gået!

Udover ovenstående ret så lækre egenskaber, så er materialet helt fantastisk blødt og lækkert! Altså som i himmelsk behageligt at have på. Det er udført i 95% Lenzing Modal fra Østrig som er helt naturligt og miljøvenligt samt 5% spandex for fleksibilitet. Hvis du er i tvivl om, hvad dælen Modal er, så er det basalt set cellulosefibre fra bøgetræer og har den ret så lækre egenskab, at det kan suge en del mere vand end f.eks. bomuld og er dermed ideelt i denne sammenhæng.

Standardprisen ved køb af 1 styk er 317.-, men hvis du køber en 4-pack, så får du dem til lige under 250.- per styk og det er altså en ret lækker pris for sikkerhed om, at man ikke sveder igennem til næste vigtige præsentation foran bestyrelsen.

Kig forbi Drywear nu – det vil du med garanti blive glad for! Det eneste du skal være opmærksom på er, at det er undertrøje modeller. Det vil med andre ord sige, at de sidder til kroppen – og er altså t-shirts lavet til at have inde under f.eks. din business skjorte og her fungerer den tætte pasform fremragende, da du ikke vil have en masse løst stof inde under skjorten.

 

Written by Christian Bo Nissen