De fleste af jer kender vidst efterhånden Philipson Wine, som specialiserer sig i gode tilbud på vin over nettet. Man kan til tider diskutere deres udvalg, men lige nu har de altså et ret skarpt tilbud, jeg tænkte, jeg ville dele med jer derude.

Det drejer sig om 2014 Avvento Rosso Toscana IGT Rossetti, som af Finansbureauet.dk har fået skarpe 5 stjerner og er blevet stemplet “God til prisen” af Spis Bedre:

2014 Avvento Rosso Toscana IGT Rossetti tilbud

 

Vinen er lettere violet med en klar og dominerende rubinrød nuance. Den kan prale af en duft af blomme, kirsebær samt jordbær og små undertoner af roser og vanilje. Det er med andre ord en vin din bedre halvdel med stor sandsynlighed vil værdsætte. Det er en saftig og blød toscaner med fylde og afbalanceres af en let, frisk syre. Du får en ganske fin vin til en rigtig skarp pris.
De har den netop nu 50% sat ned: 44,95 kr. pr. flaske ved 12 flasker! Du skal bare bruge bonuskoden TOSCANA i indkøbskurven og du finder vinen lige her: Lækker Toscana på tilbud. Tilbuddet gælder d. 29 februar, så tøv ikke alt for længe.
 
Rigtig god weekend 🙂
 

Written by Christian Bo Nissen