Herremode sommer tilbud

 

Om det er den halve jyde i mig der gør, at jeg elsker et godt tilbud, skal jeg lade være udsagt, men den faste læser ved, at jeg gør en dyd ud af, at finde knivskarpe tilbud på lækre ekviperinger til den velklædte mand.

Disse tilbud serverer jeg for Jer, kære læsere og denne gang har jeg været på udkig efter lokkende tilbud på lækker sommertøj til den stilfulde herre. Jeg fandt nemlig ved et tilfælde ud af, at Boozt holder summer sale – og det slutter i denne weekend!

Skal vi egentlig ikke bare springe ud i det?

 

Sommermode til mænd på tilbud

Fræk sommerskjorte på tilbud

fed sommerskjorte til maend

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 25% ned til 675.-

Find den flabede sommerskjorte her

 

Vi starter hårdt ud med en ægte sommerskjorte, som naturligvis har palmeprint over sig. Som udgangspunkt er jeg ganske konservativ i mine valg af ekviperinger og skjorter med print plejer ikke at nå igennem nøglehullet. Nogle få gange rammer designeren dog plet og så har man til gengæld også en fantastisk fed sommerskjorte – ovenstående model fra Samsøe & Samsøe er et perfekt eksempel her på. Fed, fed skjorte!

 

Fed lyseblå Polo Ralph Lauren skjorte

lyseblå ternet polo ralph lauren skjorte udsalg

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 25% ned til 674,25.-

Find den lækre Polo Ralph Lauren skjorte her

 

I Ugens Outfit uge 22 fik jeg nævnt, at man gerne skal have mere end én button-down skjorte fra Polo Ralph Lauren og ovenstående er et skide godt bud på sådan en. Den findes i øvrigt i flere forskellige nuancer og det hvide- og lyseblå ternede design passer eminent på sommeren.

 

Helt enkel, lækker hvid t-shirt

hvid t-shirt udsalg

Mærke: Won Hundred Pris: 20% ned til 280.-

Find den lækre hvide t-shirt her

 

Nogle gange er det mest simple, det fedeste. Det er denne helt hvide og simple t-shirt fra Won Hundred et glimrende eksempel på. Der er to små detaljer, som gør denne t-shirt unik og det er den lille, diskrete – men ikke ubetydelige – opsmøgede detalje ved ærmerne og så lommen på brystet. De to detaljer sammen med det lettere – men ikke for – løse snit gør, at det her er en fantastisk fedt t-shirt til sommeren. Den findes også i helt sort, som også er et skarpt køb:

 

Helt enkel, lækker sort t-shirt

fed sort t-shirt udsalg

Mærke: Won Hundred Pris: 20% ned til 280.-

Find den lækre sorte t-shirt her

 

Stilren blå t-shirt på udsalg

lyseblå t-shirt udsalg

Mærke: Matinique Pris: 25% ned til 149,25.-

Find den simple t-shirt her

 

Hvis førnævnte t-shirt fra Won Hundred kan kaldes simpel, så kan ovenstående model fra Matinique det så sandelig også. Det her er t-shirten for dig, som vil have den helt stripped down og simpel. Denne model findes i i alt 4 nuancer, som alle kan findes via linket ovenfor.

 

Lækker off-white langærmet t-shirt

fed off white langærmet t-shirt

Mærke: Resteröds Pris: 50% ned til 198,98.-

Find den lækre langærmede t-shirt her

 

Når menuen står på arbejde, byture og lignende sværger jeg til skjorter. Når menuen til gengæld står på hjemmehygge, gåture og ferier, så er jeg storforbruger af t-shirts og langærmede t-shirts. Når det kommer til langærmede t-shirts har jeg en stor forkærlighed for de modeller, som har knapper – præcist som ovenstående model fra Resteröds. Det kan bare et eller andet fedt og maskulint! Modellen her er sat hele 50% og fås til under 200,-. Købte røverkøb og så findes den også i sort:

 

Lækker sort langærmet t-shirt

lækker sort langærmet t-shirt

Mærke: Resteröds Pris: 50% ned til 198,98.-

Find den lækre langærmede t-shirt her

 

Mørkeblå bomberjakke på udsalg

mørkeblå bomberjakke udsalg

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 30% ned til 490.-

Find den lækre bomberjakke her

 

Skulle aftenerne blive en tand for kølige, så kan du med fordel udsmykke dig med en minimalistisk og knivskarp mørkeblå bomberjakke fra Samsøe & Samsøe. Den passer perfekt til et ekstra lag over en af de ovenstående t-shirts. Og den pris der?! Det er fa’me billigt! Den findes i øvrigt også en lækker grå melange nuance, som I da ikke skal snydes for:

 

Grå melange bomberjakke på udsalg

grå melange bomberjakke udsalg

Mærke: Samsøe & Samsøe Pris: 40% ned til 420.-

Find den lækre bomberjakke her

 

Klassiske lyse shorts på udsalg

lækre lysegrå shorts

Mærke: J. Lindeberg Pris: 25% ned til 600.-

Find den klassiske shorts her

 

Vi skal naturligvis også have et par shorts med på listen og de kommer her fra J. Lindeberg i et klassisk design og ditto lysegrå nuance. Modellen findes i flere andre farver, som dog ikke umiddelbart er på udsalg lige nu.

 

Et par frække turkis sneakers

turkisblå sneakers mænd

Mærke: Ecco Pris: 30% ned til 840.-

Find de turkisblå sneakers her

 

Vi sparker sneakers afdelingen igang med disse umådeligt friske turkisblå sneakers fra Ecco. De skriger simpelthen af sol, varme, strand og alt det gode ved sommeren. Jeg er vild med farven! Hvis farven ikke lige er dig, men modellen tiltaler dig, så findes den i et væld af andre nuancer, hvor af flere af dem også er sat ned lige nu.

 

Sprøde off-white sneakers på udsalg

fede off white sneakers udsalg

Mærke: Fred Perry Pris: 30% ned til 699,30.-

Find de fede off-white sneakers her

 

Et par hvide eller et par off-white sneakers er en ikonisk sneaker og her har vi et fremragende bud på et par off-white sneakers fra det lige så ikoniske mærke Fred Perry. Jeg elsker det klassiske, stilrene design og den kraftige læderkvalitet, som er anvendt her. Smukt! Den findes også i en mindst lige så lækker mørkebrun nuance, som ligeledes er sat ned lige nu og endda med hele 40%:

 

Sprøde mørkebrune sneakers på udsalg

fede brune læder sneakers udsalg

Mærke: Fred Perry Pris: 40% ned til 599,40.-

Find de fede brune sneakers her

 

Lækre stilrene navy sneakers

lækre navy sneakers lacoste

Mærke: Lacoste Pris: 35% ned til 649,35.-

Find de fede navy sneakers her

 

Fra et ikonisk designermærke til et andet, nemlig Lacoste. De har her leveret et helt simpelt og stilrent design, som spiller på en lækker navy nuance og en helt crisp, hvid sål. Den lille detalje med logoet på hælen giver designet dét ekstra touch, der gør denne sneakers til en solid investering til sommergarderoben.

 

Et par lækre navy sejlersko på udsalg

lækre navy sejlersko udsalg

Mærke: Sebago Docksides Pris: 30% ned til 699,30.-

Find de klassiske navy sejlersko her

 

Vi bliver i det ikoniske med den klassiske og ikoniske sommersko, sejlerskoen. Denne model kommer – selvfølgelig når vi snakker sejlersko – fra ikoniske Sebago Docksides. Jeg har mine del af deres fremragende sejlersko og jeg er lykkelig over dem alle! Et par navy sejlersko kan alle bruge og når de så er sat kraftigt ned, så er der ikke flere undskyldninger, vel?

 

Et par fede lysegrå sejlersko

fede lysegrå sejlersko

Mærke: Geox Pris: 30% ned til 594,30.-

Find de fede lysegrå sejlersko her

 

Vi napper lige et par sejlersko mere, da jeg synes, at ovenstående model fra Geox er et forfriskende lækkert og nyt take på sejlerskodesignet. Jeg er især vild med snoren anvendt som snørebånd – den kan et eller andet. Super fed sejlersko som med den kraftige rabat er helt uimodståeligt billig!

Modellen findes også i en super laber mørkeblå nuance:

 

Et par fede mørkeblå sejlersko

fede mørkeblå sejlersko

Mærke: Geox Pris: 25% ned til 636,75.-

Find de fede mørkeblå sejlersko her

 

Et par maskuline, sorte solbriller

et par lækre solbriller

Mærke: Boss Orange Pris: 25% ned til 990.-

Find de fede maskuline solbriller her

 

Vi skal naturligvis også have et par solbriller eller to med på listen. Det første par kommer fra Boss Orange og er et par super fede, sorte og maskuline solbriller. Mere er der vidst ikke at sige her? Fede solbriller, tjek. Maskuline, tjek. Lækker pris, tjek!

 

Lækre brune Aviator solbriller på udsalg

fede brune aviator solbriller udsalg

Mærke: Gucci Sunglasses Pris: 30% ned til 1981.-

Find de lækre aviators her

 

Hvis du er tilhænger af disse klassiske aviators, så har jeg her fundet et fremragende bud på dine næste solbriller. De kommer fra Gucci Sunglasses og leveres i en lækker lys brun nuance og sat hele 30% ned lige nu. Den findes i øvrigt i to andre nuancer, som du kan findes igennem linket oven for.

 

Klassiske sorte solbriller til mænd

lækre sorte solbriller mænd

Mærke: Han Kjøbenhavn Pris: 25% ned til 750.-

Find de klassiske sorte solbriller her

 

Endnu et klassisk solbrille design og denne gang kommer det fra det danske designhus Han Kjøbenhavn. Jeg er vild med det nydelige mix mellem den kraftige og dominerende sorte nuance i front og den afdæmpede lysebrune nuance i den bagerste ende af solbrillen.
En virkelig lækker brille som findes i et væld af andre nuancer, som kan findes igennem samme link som til ovenstående udgave.

 

That’s all folks! Happy shopping ‘Gents. Husk at tilbudende kun gælder denne weekend!

Written by Christian Bo Nissen