Efter en lidt fesen periode med regn, skyer, hagl(?!) og generelt trist vejr ser det endelig ud til at vende igen. Det betyder selvfølgelig, at vi igen kan finde det mere sommerprægede tøj frem, og her er der intet mere naturligt at lufte end et par fede sommersneakers. Jeg har snuset rundt og kigget på udbudet af sneakers til mænd til sommeren 2016, og har samlet de bedste bud. Husk i øvrigt at få opgraderet din garderobe med lækre sommerblazers, og hvis du ikke allerede har gjort det, så snup også min gratis stilguide her. Nå, back to topic! Lad os kigge på sagerne:

 

Sprøde blå sommersneakers fra Boxfresh

Fede blå sommer sneakers 2016

Mærke: Boxfresh Pris: 549.-

Find de sprøde sneakers her

 

Første model kommer fra Boxfresh og er en hamrende lækker sommersneaker til ganske rimelige penge. Jeg er pjattet med den anvendte blå nuance, der på ingen måder kunne skrige mere af sommer, end den gør. Samtidig er materialet tekstur super lækkert, og passer helt perfekt til en casual sko, som en sneaker jo nu engang er. Job well done Boxfresh!

 

Labre street-inspirerede lyseblå sneakers fra HUB

Lyseblå sommersneaker til mænd 2016

Mærke: HUB Pris: 549.-

Find de labre sneakers her

 

Næste skud på listen kommer fra HUB, og er en super lækker sag i lyseblå nuancer. Som nævnt ovenfor hører sneakers så afgjort til i den mere afslappede del af garderoben, og derfor må der gerne leges lidt med designet. Det har HUB gjort her, og resultatet er ganske enkelt smukt. Man kan tyde lidt inspiration fra streetwear-stilen, der er leget med de små, lækre detaljer og sidst men ikke mindst er anvendelsen af de forskellige lyseblå nuancer helt perfekt. Smukt!

 

Elegante blå sneakers fra Polo Ralph Lauren

Blå herre sneakers sommer 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 599.-

Find de fede sneakers her

 

Polo Ralph Lauren har alle dage lavet lækre sneakers til mænd, og dette frække bud er et fremragende eksempel herpå. Designet er klassisk Ralph Lauren med stilrene linjer, men de kraftige sommerfarver anvendt, er dét, der gør denne sneaker ekstra interessant. En absolut fantastisk blanding af kraftig blå og kraftig orange der bare skriger sommer, sol og strand!

 

Klassisk grå herresneaker fra Polo Ralph Lauren

Polo ralph lauren grå sommer sneaker 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 799.-

Find de klassiske grå sneakers her

 

Fra de lidt mere fremme-i-skoene sneakers til en mere afdæmpet klassiker fra Polo Ralph Lauren. Det er ikke altid, at ens sneakers behøver at være blikfang i dit outfit, ja eller ligefrem skal være det. Derfor er det vigtigt at have lidt strenge at spille på, og her kommer denne lækre, klassiske grå sneaker ind i billedet. Jeg er rigtig, rigtig glad for denne model, der har været på markedet i flere år – og bestemt ikke uden grund. Et klassisk, elegant Ralph Lauren design, hvor de fede læderdetaljer giver modellen et fantastisk look. Smid dem på sammen med en hvid bomulds- eller hørskjorte (button-down versionen) og et par khaki shorts, og du har et super lækkert (og hamrende simpelt at sætte sammen) sommeroutfit.

 

Lækre mørkeblå herresneakers 2016

Mørkeblå sommer sneakers til mænd 2016

Mærke: Boxfresh Pris: 549.-

Find de lækre mørkeblå sneakers her

 

Som pendant til de grå sneakers ovenfor, vil et par lækre mørkeblå sneakers ligeledes være super anvendelige, når outfittet nu skal strikkes sammen. Modellen her fra Boxfresh udmærker sig ved den fede tekstur i det anvendte materiale samt de små, lækre detaljer i syningerne. Lækker, simpel og ganske billig sneaker.

 

De klassiske hvide sneakers fra Polo Ralph Lauren

Fede hvide sommersneakers til mænd 2016

Mærke: Polo Ralph Lauren Pris: 699.-

Find de klassiske hvide sneakers her

 

Sidste skud på listen kommer sørme også fra Polo Ralph Lauren. Yep, jeg er ret så glad for deres sneakersmodeller! Vi har her deres bud på den klassiske hvide sneaker til mænd og hvilket smukt bud! Den skarpe hvide farve er kun brudt af de fede lædersnørrebånd og den diskrete, elegante grønne nuance ved logoet og midten af sålen. Helt igennem fantastisk veludført sneaker!

 

 

Written by Christian Bo Nissen