SmartGuy.dk – En af de store online shops har lanceret deres 2013 sommer udsalg.

Her giver vi vores bud på de bedste tilbud fra SmartGuy.dk’s udsalg.

Første skud på listen er en klassisk marine blå v-neck t-shirt fra !Solid. Jeg er stor fan af den måde halsen og detaljerne er på netop denne type t-shirt. Hvis du er lidt veltrænet, fremhæver denne t-shirt dine anstrengelser rigtigt godt.

Den fås i flere farver og mærker – alle sammen indenfor 100-150 kr. Et røverkøb!

Her fra !Solid til 149.75.- Link: Klik her

solid bordeaux chinos udsalgHvis du ikke allerede har et par bordeaux chinos/jeans, så er det bare med at komme i sving. Bordeaux er en kanon farve til især bukser, og de fås naturligvis også i forskellige modeller og fra forskellige mærker.

Her fra !Solid til 299.75.- Link: Klik her

Vito-Maddison-lyseblå chino udsalgNu hvor vi er ved chinos og kalenderen står på sommer, kan vi ikke komme udenom et par chinos i rigtige sommer farver. Dette kan snildt være et par chinos der er rigtig in pt, men ikke vil være holdbare om et par år. Heldigvis er disse ikke så dyre.

Vito “Maddison” chino til 299.75.- Link: Klik her

Sommer-lyseblå chino-shorts

Lad os holde fast i de lidt mere utraditionelle farver, og snuppe et par chino shorts i samme lyseblå farve. Hvis det er første gang de bevæger du ud i køb af andet end klassiske farver, så kan det anbefales at starte “blødt” ud med et par shorts.

Vito chino shorts til 239.75.- Link: Klik her

Kronstadt-sand-chinosTilbage til de “sikre” farver med disse herre chinos i sand. Sæt dem sammen med et mørkebrunt bælte, matchende farvede sko samt en hvid (sort passer også glimrende) og du har et tidsløst sommer look. Hvis du vil pifte det ekstra op, så smid en lækker sommerblazer oven i, og du har garanti for at tage kegler hvor end du kommer hen.

Læs også: 8 fede sommer blazere til mænd

Læs også: Guide til sommer blazere for mænd

Fås i flere forskellige farver.

Kronstadt chino til 199.75.- Link: Klik her

Hugo-Boss-Orange-læderbælte

Til førnævnte outfit passer et mørkebrunt bælte helt perfekt.

Men husk for guds skyld at matche dit bæltes farve med farven på dine sko – huskeregel nr. 1!

Hugo Boss Orange bælte til 399.75.- Link: Klik her

Tommy-Hilfiger-Jeans udsalgStår du som jeg selv og mangler et par pæne non-baggy jeans/cowboy bukser, så er disse fra Tommy Hilfiger et rigtigt godt bud.

Simple, men pæne, par jeans med en fed detalje ved anklen der lige giver det ekstra pift, som gør at de skiller sig ud fra mængden.

Og så gør det naturligvis ikke noget, at de netop nu er sat ned med 50%.

Tommy Hilfiger jeans til 499.75.- Link: Klik her

Sebago-sejlersko-til-herre bordeaux udsalg

Sidste skud for denne gang er disse røde sejler sko. Hvis du vil eksperimentere lidt med sommerens farver og træder udover de komfortable klassiske farver, er disse røde sejler sko fra Sebago et rigtigt godt sted at starte. Et par oprullede chinos og en ensfarvet skjorte (f.eks. hvid) er en simpel men uhyre effektiv måde at skille sig ud på – på den fede måde.

Hvis du ikke er helt klart på et par røde sko endnu, så find et par sejler sko i navy blå – de vil altid være værd at tage på.

Sebago “Docksides” sejlersko til 699.75.- Link: Klik her

Written by Christian Bo Nissen