Son of a Tailor Skræddersyede t-shirts

 

Der findes efterhånden flere steder på nettet hvor du kan få lavet skræddersyede jakkesæt i god kvalitet til rimelige priser, men skræddersyede t-shirts? Den er ny! Det er netop hvad Son of a Tailor leverer.

Brandet har oplevet en støt stigende popularitet over de seneste par år og er bl.a. blevet nævnt (og rost) af tunge drenge som Financial Times, The Daily Telegraph og danske medier som f.eks. Børsen og Berlingske! Og kigger man på Trustpilot finder man betegnelsen “fremragende” fra de glade anmeldere. Så fik vi vidst kvaliteten af produkterne fra Son of a Tailor sat på plads.

Hvordan fungerer Son of a Tailor?

 

Konceptet er ganske simpelt; du får en skræddersyet t-shirt i høj kvalitet leveret gratis til døren. T-shirtens mønster bliver udregnet af Son of a Tailor via et par nemme spørgsmål om højde, vægt og kropsform eller alternativt via de kropsmål du oplyser. Baseret på disse data og dit valg af design bliver din nye, skræddersyede t-shirt lavet og leveret til dig. Du kan f.eks. vælge i mellem forskellige typer af kraver, hvordan syningen skal være og om du vil have en lomme på brystet. Med andre ord får du din t-shirt præcist som du vil have den.

Skræddersyede t-shirts fra Son of a tailor

Kvaliteten af materialet de anvender er heller ikke til at tage fejl af, der bliver nemlig anvendt lækker organisk bomuld til alle t-shirts.

Fik jeg i øvrigt nævnt, at brandet er dansk? Yessir, dine t-shirts bliver designet i København og materialet leveres af den højt anerkendte østrigske Willy Hermann. Det bliver et stort ja tak herfra!

 

Rabatkode til Son of a Tailor

 

Lyder det fristende? Så kan du jo altid ønske dig et par t-shirts i julegave, og som en ekstra lille bonus tilbyder Son of a Tailor lige nu 10% rabat på alle gavekort. Bare smid XMAS10 ind som rabatkode, og gavekortet bliver 10% billigere. Derudover får du også 10% i rabat, hvis du køber to t-shirts eller mere. 

NB: Kampagnekoden er ikke længere aktiv. Hvis/når en ny rabatkode kommer op, vil jeg naturligvis smide den op her.

Written by Christian Bo Nissen