Ifo rimfree toilet

Dette indlæg er sponsoret af Geberit

 

I norden eller Skandinavien om man vil, er vi verdenskendte for vores minimalistiske stil, som har domineret indretnings- og designlandskabet siden 1960’erne. Stilen har præget danske hjem i mange år og gør det stadig – og vi snakker ikke kun indretning, det har også bredt sig til teknologi- og modebranchen. Bare se på nogle af de mest succesfulde danske brands som f.eks. B&O inden for teknologiverdenen eller Matinique inden for modeverdenen.

Jeg er personligt meget stor fan af den Skandinaviske minimalisme og denne begejstring præger alt, hvad jeg omgiver mig med. Hvad enten det er min tøjstil, møblerne i mit hjem eller mine teknologiske medhjælpere i form af f.eks. min mobil eller min bærbar, som jeg skriver på lige nu.

I dag skal vi tale om Skandinavisk minimalisme, vi skal snakke indretning og vi skal berøre de nye Ifö Rimfree toiletter, som om noget er kendetegnet ved lækker Skandinavisk minimalisme.

Den Skandinaviske minimalisme

Ifö Rimfree er et perfekt eksempel på lækker Skandinavisk minimalisme

Den Skandinaviske minimalisme når vi snakker om indretning, er kendetegnet ved åbne rum, med masser af lys og få, velovervejede detaljer. Detaljerne vil ofte være placeret i små grupperinger, der ikke i sig selv er ens i udtrykket men der er alligevel nøje udvalgte til netop denne gruppering.

I rummet vil der typisk være masser af plads og et minimum af møbler, enkelte farver der bryder en ellers hvid dominans og et par små, lækre detaljer hist og her. Der er ikke plads til en overflod af ting og møbler og man vil i stedet typisk se kvalitetsmøbler, som i sig selv er en nydelig detalje.

På toilettet er der naturligvis ikke mange detaljer særligt i form af møbler. Der er dog et par åbenlyse elementer, som hører sig til og når disse nu skal være en del af indretningen, så kan man – i mine øjne i hvert fald – lige så godt anvende kvalitetselementer, som samtidig er en fryd for øjet. Det er naturligvis her, at Ifö Rimfree kommer ind i billedet.

 

Smuk Skandinavisk minimalisme med Ifö Rimfree

Ifo rimfree toilet

 

Som det ses på artikelbilledet (også vist her ovenfor) , har vi at gøre med klassisk Skandinavisk minimalisme i form af designet på Ifö Rimfree. Der er simple, rene linjer nøjagtigt som der foreskrives og toilettet gør sig kun bemærket gennem netop den minimalistiske stil.

Det er nydeligt, det er diskret og det er lige præcis sådan, jeg gerne vil have mit toilet skal være. Det fylder ikke alt for meget i rummet, men er tilstede på en elegant og majestætisk måde. Dette giver samtidig plads til, at små detaljer med lidt farver og tekstur kan finde plads i indretningen, som det for eksempelvis ses ovenfor. Det er da nydeligt, hva’?

Lad os endelig nyde lidt flere billeder af Ifö Rimfree:

 

 

 

 

 

Det eneste der er tilbage at sige, er, at det kan anbefales, at komme ud og se Ifö Rimfree med egne øjne. Man bliver nemlig i helt godt humør, når kvalitet og lækkert design går op i en højere enhed.

Written by Christian Bo Nissen