De fleste kender vidst Seiko ure, men det er måske de færreste, der er klar over, at de faktisk leverer ure af rigtig høj kvalitet til yderst rimelige priser. Seiko har i modsætning til flere af de mest kendte Schweiziske urmærker ikke brugt vanvittige summer på markedsføring og har derfor ikke helt den samme brandgenkendelse hos den almene forbruger, når snakken falder på kvalitetsure. Og det er en skam. Urmærket leverer nemlig kvalitetsure i en bred prisklasse, så du som forbruger kan anskaffe dig et rigtigt lækkert herreur til en ganske billig skilling. Ja faktisk kan de i nogle tilfælde erhverves for under 2.000 kroner. Når vi nu alligevel snakker om herreure i den prisklasse, så kan du også lige kigge forbi min samling over 51 billige ure til mænd: Fede herreure med læderrem.

Men tilbage til Seiko. Urmærket er i modsætning til et dominerende flertal af urproducenter ikke Schweizisk men faktisk et Japansk urmærke. De efterstræber at levere ure som er mere præcise end egentlig nødvendigt, og deres quartz ure er som tidligere nævnt garant for en imponerende kvalitet uanset prisklassen. Jeg har derfor kigget lidt på udvalget af Seiko ure og fundet en håndfuld herreure der kan få de fleste voksne mænd til at savle. Alle ure er fundet på Urkompagniet.dk:

Elegant herreur fra Seiko

Mærke: Seiko Pris: 19.950.-

Første Seiko ur jeg vil slå et slag for, er samtidig også det dyreste i denne artikel, men sikke en skønhed. Der er en overflod af elegante detaljer i uret og designeren har på absolut fantastisk vis fået dem alle til at spille sammen. Den lækre brug af mørkebrun, guld, sort og hvid giver sammen med de mangle detaljer uret et helt fantastisk lækkert udtryk. Maskulint, elegant og bare pivfrækt!

Stilsikkert Seiko ur

Mærke: Seiko Pris: 18.950.-

Vi napper lige to ure mere i den lidt tungere prisklasse. Ovenstående to modeller er ligesom den første fra Seiko’s Astron GPS Solar serie. Urmærket har i mine øjne ramt helt rigtigt med denne serie. Om du er til metallænke eller læderrem (det ene udelukker i øvrigt ikke det andet), så er disse ure bare helt igennem fantastisk flotte. Urene oser af stil og høj kvalitet – den helt perfekte kombination!

Nydeligt herreur fra Seiko

Mærke: Seiko Pris: 3195.-

Ovenstående herreur er en del af Seiko’s Premier kollektion og uret udstråler da bestemt også en premium livsstil. Der er skåret helt ind til benet her, hvor det stilrene og elegante design pryder uret. Simpel elegance krydret med kvalitet og en rigtig skarp pris – så bliver det vidst ikke meget bedre.

Labert Seiko herreur

Mærke: Seiko Pris: 2695.-

Vi bliver ved Seiko ure med metallænke og ryge yderligere ned i prisleje. Ovenstående model kan blive dit for under 3000 kroner! Du får altså et højkvalitetsur i knivskarpt design til en rigtig, rigtig skarp pris. Uret er simpelt uden en masse detaljer, men samtidig udstyret med en bred urkasse, som giver uret et lækkert maskulint udtryk. Mums!

Lækkert casual herreur fra Seiko

Mærke: Seiko Pris: 2495.-

Der kan ikke være en artikel om lækre Seiko ure uden et mere uformelt et af slagsen også. Det kommer her med en lækker, rå læderrem og en lysegul urskive krydret med sorte detaljer og en sort urkasse. Et rigtigt stærkt bud på et casual herreur i høj kvalitet som ikke sprænger banken.

Lækkert og billigt Seiko ur

Mærke: Seiko Pris: 1995.-

For nogle mennesker lyder 2000 kroner for et ur måske ikke som billigt, men så burde du nok finde en anden blog at følge med i 😉 Her på MetroMand går jeg nemlig op i, at kvaliteten er i orden på de produkter jeg beskriver. Samtidig skal prisen også være en fair reflektion af produktet – og kvaliteten skal gerne være højere end hvad prisen egentlig giver udtryk for. Det må man sige, at ovenstående ur fra Seiko kan levere. Det er både udført i et super lækkert design, der er kræset for de fede detaljer, kvaliteten er slet ikke til at tage fejl af og sidst men slet ikke mindst er prisen altså helt vanvittig skarp. Du finder ikke et bedre ur i denne prisklasse!

Written by Christian Bo Nissen