samsung qled tv

Dette indlæg er sponsoreret af Hi-Fi Klubben

 

Min kone, baby og jeg står overfor at skulle flytte ind i vores nye (og første) hus. Vi er i den sammenhæng blevet enige om, at vi kun vil investere i ting til huset, som vi bliver virkeligt glade for i længden. Det skal være produkter – hvad end vi snakker møbler, elektronik eller tilbehør – som både er udført i høj kvalitet, så vi ikke skal skifte det ud lige foreløbigt og samtidig være udført i et lækkert design, så vores øjne ikke bliver trætte af det efter et par år.

Det koster selv sagt lidt her i starten, men vi er begge af den overbevisning, at kvalitet koster på den korte bane, men så afgjort er det værd på den lange bane. Dels fordi at produkterne dermed har en lang levetid og dels fordi, at vi vil elske at have dem i vores hjem mange, mange år frem. For den faste læser vil dette ræsonnere fremragende med min indstilling til min egen tøjstil og garderobe. For den nye læser vil jeg anbefale at kigge forbi min artikel om ti simple regler for god stil og så kan du lige så godt også nuppe min gratis e-bog om god stil til mænd, som viser dig, hvordan du opbygger en lækker og stilfuld garderobe.

Anyways, det skal ikke handle om tøj i denne artikel, men nærmere et af de steder, hvor konen og jeg mangler at investere i, nemlig TV’et. Vores nuværende TV setup passer faktisk nærmest skræmmende godt til de eksempler, som Samsung gør brug af, når de skal vise, hvordan et TV setup ikke bør se ud – og derefter hvordan det bør se ud med et Samsung QLED TV:

Læs også: Fede vinterjakker til mænd

Samsung QLED TV – En fryd for øjet

 

 

Det ser bare fantastisk elegant ud, ikke? Elegancen og det smukke design er nemlig en af de helt store forcer ved de nye QLED TV modeller fra Samsung og er det, som Samsung har døbt Q Style.

Læs også: Lækre blazere til den stilfulde herre

 

Samsung Q Style – Elegance til dit hjem

Således ser det ud med Q Style – perfektion:

 

samsung qstyle qled tv

 

Elegancen bliver især tydelig, når man sammenligner ophænget med det klassiske fladskærmsophæng:

 

normal mounting af tv

 

Men hvad er Q Style helt præcist? Jamen det er sådan set “bare” det nye designkoncept fra Samsung. Det handler helt basalt set om, at dit hjem ikke skal indrettes efter dit TV, men at TV’et på elegant vis blender ind i din nuværende indretning. Dette sikres selvfølgelig først og fremmest ved et smukt og elegant design. Her kan vi vidst hurtigt blive enige om, at Samsung har fat i den rigtige ende.

Men der er lagt mange flere kræfter i det fra Samsungs side end blot designet. Som vist ovenfor har Samsung gentænkt selve vægmonteringen og tryllet ovenstående elegante løsning frem. TV’et sidder nærmest som limet på væggen. Jeg elsker det! Således ser det ud fra bagsiden:

Læs også: De bedste tilbud på lækkert efterårstøj til mænd

 

Smuk montering af Samsung QLED TV

 

 

Udover at TV’et nu sidder knivskarpt monteret på din væg, så har Samsung lige taget skridtet videre. De har nemlig indført en intet mindre end genial løsning på hele ledninge-virvaret, som jeg personligt hader. Løsningen går ganske enkelt ud på, at du connecter alle dine eksterne enheder til TV’et, så connecter du dem til én box – One Connect – som du så tilslutter TV’et. Dermed har du kun to kabler, som du skal håndtere: kablet til din One Connect og strømstikket. PERFEKT!

 

 

Samsung Q Smart – Hamrende smart fjernbetjening

 

Hvis du har det på nogenlunde samme måde som jeg, så får du også udslæt over hele kroppen over mere end én fjernbetjening. Hvor blev den ene af? Hvilken en af dem er det nu, vi har valgt at skrue op på? Batterierne er døde på fjernbetjeningen til TV’et etc. Det er det praktiske aspekt af flere fjernbetjeninger og så har jeg ikke en gang nævnt, hvor upraktisk og rodet det er med mere end en.

Løsning? Det er selvfølgelig én fjernbetjening, som samler det hele. Nemt, praktisk og lækkert! Det bedste ved det hele er næsten, at den faktisk er fantastisk flot udført rent designmæssigt. Endnu et pletskud! Tjek selv efter i den korte video ovenfor.

Læs også: 23 Lækre armbånd til mænd – den perfekte detalje til dit look

 

Samsung Q Picture – Når kun det bedste er godt nok

 

Som videoen ovenover så nydeligt udtrykker det, er Samsung’s QLED TV teknologi intet mindre end fantastisk. Hvorfor? Ganske enkelt fordi, at det sikrer fremragende billedkvalitet til dit hjem.

Samsung’s Q Picture er baseret på noget så fancy som quantum dots. Quantum dots er basalt set en helt ny måde, at skabe farver på på TV. Teknologien sikrer, at man med utrolig høj præcision kan skabe de tre basisfarver rød, grøn og blå, som danner grundlaget for det farvespektrum, som alle gør brug af nu om dage. Når disse mixes med præcisionen fra et 10-bit panel, kan der kreeres 1 milliard forskellige farvenuancer og dermed sikres, at billedet står knivskarpt og virkelighedens farvespektrum bliver gengivet på utrolig smuk vis. Resultatet er et spektakulært billede serveret direkte i din egen stue.

Her er lige et par hurtige og lækre facts om Q Picture:

  • Alle Samsungs quantum dot TV’er produceret i 2017 lever desuden op til standarderne for et Ultra HD Premium TV. Sagt på en anden måde, så excellerer TV’et selv når det måles op mod de hårdeste og sværeste TV standarder på markedet.
  • Samsungs QLED TV’er bliver fremstillet af et uorganisk materiale, som sikrer, at billedet gengives krystalklart og levende, samt at billedet undgår risiko for indbrænding.
  • Samsungs QLED TV er verificeret af det anerkendte test- og certificeringsinstitut Verdband Deutscher Elektrotechniker (VDE) til at kunne gengive 100% farvevolumen.
  • Ligemeget hvor du sidder i forhold til TV’et, vil du opleve knivskarpe kontraster og flotte farver.
  • Alle Samsungs QLED TV’s med quantum dots teknologien kan udsende mere end 1000 nits, så detaljerne er sikret samtidig med, at du ikke behøver at trække gardinet for.

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Kan købes i Hi-Fi Klubben – Det bedste sted for kvalitet

hifi klubben

 

Lyder ovenstående lige så fristende for dig, som det gør for mig? Så har jeg gode nyheder til dig; de lækre Samsung QLED modeller er nemlig allerede blevet sendt på gaden og de kan købes i din nærmeste Hi-Fi Klubben. Såfremt du af uransagelige årsager ikke har en Hi-Fi Klubben lige om hjørnet, kan de heldigvis også bestilles på deres hjemmeside: Samsung QLED.

Hvis du ikke allerede ved, hvad Hi-Fi Klubben er så bør du 1) skamme dig og 2) hoppe direkte ned til din lokale Hi-Fi Klubben og oplev et fantastisk univers opbygget omkring kvalitetsprodukter og høj service. Jeg kan uden slinger i valsen garantere dig for, at du ikke finder en bedre landsdækkende butik, som leverer på så højt plan. Både hvad angår kvaliteten af deres udvalg – her finder du kun det bedste – men i mindst lige så høj grad på kvaliteten af deres service. Du møder udelukkende personale med stor viden og som er yderst hjælpsomme, hvis du skulle have spørgsmål omkring teknologi i forbindelse med for eksempel køb af nyt TV eller anlæg.

Læs også: Få min stilguide helt gratis!

 

Nu er der kun tilbage at vælge hvilken størrelse mit nye Samsung QLED TV skal have.

 

Written by Christian Bo Nissen