moccamaster filterkaffe forside

Dette indlæg er sponsoreret af Mocca Master

 

Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: jeg elsker en god kop kaffe og derfor elsker jeg min Mocca Master.

Kaffe er nærmest blevet lidt af en religion for mig. På trods af at morgenen skal starte med en kop kaffe for mig, så undgår jeg faktisk helt kaffen, hvis den står på Rød Merrild eller lignende. For når du først har vænnet dig til god kaffe, så er det simpelthen umuligt, at gå tilbage til. Hvis du er vandt til den røde Merrild og mener, at det da er fint nok, så går du altså glip af noget og det er altså hverken svært eller dyrt, at få sig en god kop kaffe.

Nu lyder det måske som om, at jeg står og brygger med kaffeudstyr til mange, mange tusinde og bønnerne kun består af eksklusiv importbønner til en flere hundrede kroner pr bønne. Det er dog slet ikke tilfælde.

Mit faste kaffe setup består af:

  • Min trofaste Mocca Master, som er uhyrlig nem at betjene
  • Dertil et par gode, økologiske bønner
  • Min kaffekværn (som f.eks. kunne være denne Mocca Master kaffekværn)
  • Kvalitetsvand – og nej, det er ikke en eller anden over-priced omgang kildevand. Det er ganske almindelig dansk postevand direkte fra hanen, som kommer skudt ud i høj kvalitet.

 

Proceduren er som følger:

 

  1. Bønnerne kværnes og hældes i filteret, som placeret i Mocca Masteren
  2. Koldt vand fra hanen måles op og fyldes på Mocca Masteren
  3. Der trykkes på start og så klarer maskinen resten
  4. Mocca Master har skrevet en glimrende guide til den perfekte kop kaffe, som jeg varmt kan anbefale.

 

moccamaster techni vorm

 

moccamaster cup-one

 

Og volia – jeg kan nu nyde en fremragende kop kaffe uden at have investeret hverken en masse tid eller penge i det. Det er da lækkert:

 

 

Jeg ved ikke med dig, men hele min morgen og resten af min arbejdsdag bliver altså liiiige det bedre, når den er akkompagneret af en god kop kaffe. Det samme gør sig sådan set gældende, når dørene åbnes til vores hjem og der skal serveres kaffe. Her er det altså noget mere tilfredsstillende for alle parter, hvis det der serveres, smager skønt. Hyggen bliver ligesom forstærket over en god kop kaffe.

 

Mocca Master har fokus på smagsoplevelser

 

Mocca Master har lavet en lækker, lækker lille video om en god kop kaffe og om de simple ingredienser der skal til, for at opnå en verdensklasse kop kaffe. Det er blandt andet, som jeg også har påpeget længere oppe i artiklen kaffebønner af god kvalitet, frisk vand af god kvalitet og sidst men bestemt ikke mindst en stabil bryggetemperatur. Sidstenævnte klarer Mocca Masteren til perfektion og de to første er næsten uforskammet nemt (og slet ikke dyrt) at anskaffe sig. Så der er faktisk ikke rigtigt nogle undskyldninger for, at du ikke skulle få glæde af en god kop kaffe fremover.

Men I skal da ikke snydes for Mocca Master’s video, hvor man næsten kan dufte den friskbryggede kaffe igennem videoen:

 

 

 

Written by Christian Bo Nissen