Sådan får du et mere stilet hjem

Trænger dit hjem til en kærlig hånd? Om mand kan man godt komme til at nedprioritere hjemmet, for hvis bare det hele fungerer, så er der ingen grund til at ændre på noget – før du lige pludselig står med en håbløs forældet indretning, der sidder fast i det forrige årti. Bare rolig, vi har din ryg! Læs med her og få nogle gode tips til at skabe et mere stilet hjem, der passer til den igangværende mode inden for boligindretning.

Stilet og funktionel indretning

Den bedste indretning er den, hvor funktionalitet og design går hånd i hånd. Indretningen skal give dig en behagelig følelse af at være hjemme, hvor det er din stil, der sætter dagsordenen. Ønsker du mere inspiration til indretning, så kig hos herligthjem.dk. Start med at få ryddet op i de gamle sager. Rodebunker rundt omkring kan få selv den mest stilede og luksuriøse indretning til at se håbløs og utiltalende ud. Sorter dine ting og find ud af, hvad du ikke bruger. Et godt tip kan være at skaffe dig af med alt, du ikke har brugt i et år.

Indret med nye møbler i naturfarver

Så kommer vi til møblerne. Er de ved at være udtjente, med vaklende stoleben, ridsede overflader osv.? Nye møbler kan friske ethvert hjem op. Vælg gerne møbler, der trækker tråde til naturen. Dette er en tendens der er yderst moderigtig i øjeblikket. Det kan være plankeborde, et flot hæve sænke-bord til kontoret eller flotte skamler i køkkenet med råt træ-look.

En af de møbler, der ofte bruges til det hænger i laser, er kontorstolen. Har du givet din kontorstol et serviceeftersyn for nylig? Skal du af med den gamle 00´er kontorstol med mørkeblå stofovertræk, så overvej at skifte den ud til en lidt mere tjekket model. Det bedste valg er en ergonomisk kontorstol, der giver optimal støtte, og som naturligvis ser stilet ud og udsender et signal om sans for kvalitet.

Det er meget moderne og stilet med interiør i neutrale farver såsom:

  • Antracit
  • Lysegrå
  • Grå
  • Sort
  • Naturfarver

Har du en gammel, slidt lædersofa, kan du med fordel skifte den ud til en flot antracit stofsofa. Denne typesofa har et let udtryk og tilføjer ynde til rummet. For at skabe hygge omkring siddepladserne i sofaen eller på spisestolene, kan du lægge flotte lammeskind på. Disse fås også i lækre, neutrale farver, der passer til resten af indretningen.

Luksuriøs stil i soveværelset

Glem ikke dit soveværelse. Det er her, du tilbringer omkring en tredjedel af dit døgn. Trænger du til en ny seng, kan det måske være, at du er ude i en lækker og funktionel elevationsseng. Går du efter lidt mere budgetvenlige muligheder, kan du også finde flotte og stilrene sengerammer samt sengegavle. Det er meget populært med grå sengegavle med stofovertræk. Disse tilføjer et luksuriøst look til soveværelset. Husk naturligvis en god og tyk topmadras til sengen, så du ligger ekstra komfortabelt om natten.

Flot funktionalitet i køkkenet

Det er ikke altid lige let at dekorere i køkkenet, for her skal det være ekstra nemt at kunne gøre ordentligt rent, og mulighederne for pyntning er ikke lige så store, som eksempelvis i stuen. Det er de færreste, der har en masse hylder til nips i køkkenet. I stedet for at tænke på nips, kan du vælge funktionelle ting til køkkenet, som samtidig fungeret som en dekoration. Det kan eksempelvis være en flot og kunstnerisk knivmagnet, der har en vigtig funktion i at holde styr på knivene, men som også ser super smart ud.

Dekorer de tomme vægge med nogle billeder eller plakater med gode citater, og sæt fyrfadslys rundt omkring, som skaber en hyggelig stemning. Sørg også for nogle grønne planter, der kan skabe lidt kontrast og som skaber liv i hjemmet.