Til dem der er fulgt med over fra Inspiration4Men.dk/InspirationForMen.dk: velkommen til det nye navn og domæne. Til jer andre: Velkommen for dælen, håber i vil synes om siden!

Jeg har efter lang tids konsultation med en kammerat indenfor online branchen fundet frem til navnet MetroMand, og kan nu endelig lancere hjemmesiden igen.

Grunden til skiftet er, at inspirationformen er en smule for generisk og upersonligt – to ting der ikke hænger sammen med en blog om herremode. Jeg har i denne forbindelse tilføjet en ny kategori – “Blog” – hvor jeg vil beskrive mine generelle tanker om diverse relevante og aktuelle emner, samt uploade mine egne billeder og andet fun stuff.

Alt i alt vil bloggen blive meget mere personlig, dog uden at jeg vil stoppe med at skrive om generelle guides, tips og tricks med mere om herremode.

 

Hvis du har forslag til hjemmesiden generelt, er du mere end velkommen til at kontakte mig enten via Facebook siden eller på [email protected]

 

Ha’ en forrygende weekend alle sammen, og jeg glæder mig voldsomt til at knokle løs på siden.

 

Written by Christian Bo Nissen