Hvis du ligesom jeg, ikke er den bedste til at få renset blazeren eller jakkesæt før i sidste øjeblik, så er løsningen her allerede: JetClean. Både afhentning, rengøring, strygning og levering bliver klaret for dig, og det eneste du skal gøre er at bestille det online, lækkert! Som om dette ikke er nemt nok, så har de også lanceret en app – så bliver det vidst ikke nemmere.

Det lyder jo super smart, men også en anelse dyrt. Eller hvad? Det korte svar er nej. Faktisk er priserne, til sammenligning med mit lokale renseri, ganske overkommelige og i mit tilfælde billigere. For eksempel koster rensning af en blazer kun 85.- og en skjorte 30.- og læg dertil, at levering følger gratis med ved ordrer på over 149.-, så begynder hele herligheden at være yderst fristende og et fremragende alternativ til at gøre det selv.

Er du den travle type, har renseriet også smækket forskellige skjorte abonnementer sammen. For eksempel kan du for bare 299.- per måned få renset 15 skjorter om måneden inklusiv to leveringer – hvilket uden tvivl vil tale til den travle forretningsmand, hvor der ikke lige altid er hverken tid eller overskud til, at få sat vaskemaskinen igang, for slet ikke at tale om strygningen af alle de skjorter.

Kilde: Justin Joy

Kilde: JetClean

Som om dette ikke var nok, så kan stort set alt andet der trænger til rens også klares igennem JetClean: Hvis dugen, dynen eller sengetæppet trænger til en kærlig hånd, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Sidst men ikke mindst kan du sørme også få klaret mindre skrædderrelaterede opgaver som for eksempel oplægning af habitbukserne og lignende.

Du får gratis afhentning og levering ved din første ordre, så det kan næsten ikke skade, at give det et skud. Derudover har jeg fremskaffet en lækker lille rabat ved din første ordre, kun til MetroMand’s læsere: Brug gavekortet Metro457 ved oprettelse og få 25 kroner i rabat på din første bestilling, haps!

Jamen er der slet ikke nogle dårlige nyheder? Ikke rigtigt. Det eneste negative der kan siges om konceptet er, at det indtil videre kun er rullet ud i et begrænset antal byer: København, Frederiksberg, Ballerup, Dragør, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk. Men frygt ikke: De har allerede nu planer om at udvide, og i første omgang vil udvidelsen inkludere større danske byer som f.eks. Odense. Så hvis du ikke befinder dig i det Københavnske, så hold øje med siden.

Hvis ovenstående ikke har fået dig overbevist endnu, så tilbyder JetClean som prikken over i’et også levering om aftenen, så du dermed kan sikre dig, at være hjemme fra arbejdet til at modtage dit dyre, lækre og nu rene jakkesæt, bum!

 

Har du prøvet JetClean?

 

Written by Christian Bo Nissen