Når nu man ikke lige kommer på overlevelsestur i den nordamerikanske ødemark, så må det bedste alternativ være, at udleve trangen til at bevise sit værd gennem Xbox One’s nyeste third-person shooter spil Tom Clancy’s The Division. Spillet blev først introduceret i 2013 på E3, men der har været flere udskydelser undervejs. Nu udkommer spillet endelig her i starten af marts, og beta-versionen har vist, at spillet har været ventetiden værd!


Følg mig på Facebook og vær opdateret på det nyeste inden for livsstil og herremode.


Som spiller render du rundt i New York efter at verden er blevet ramt af en forfærdelig virus. Kaos hersker, og det er dit job at rydde op! Orden skal genoprettes og kilden til virusset skal findes, og det er kun dig og dit team, der kan klare sagen.

 

Således ser herligheden ud:


Læs også: De 21 fedeste tv-serier på HBO Nordic


Spillet er udviklet af Ubisoft og baseret på en rigtig simulation udført af USA i 2001 ved navn Dark Winter. I modsætning til flere andre spil i genren, er din karakter ikke låst fast til én bestemt type. Du kan med andre ord præge din karakter, helt som du vil. Samtidig bliver missionerne ændret løbende, som spillet folder sig ud. Missionerne bliver dermed langt mere realistiske, da de udfolder sig på basis af hvad der løbende sker, og hvordan du klarer dig. Fedt!

Selve grafikken, atmosfæren, og looket er noget af det flotteste, der hidtil er kommet fra spilleudviklerne. Derudover kommer multiplayer delen til at gøre stort indtryk på spilleindustrien: Det eneste du nemlig skal gøre er, at starte et spil op med dine venner, gå ind i den tildelte hub area, og du samles derfra med de andre. Der er dermed ingen lobbyer, ingen ventetid og ingen loading screens. Bum!

 

Så er det bare at vente til marts…

 

Written by Christian Bo Nissen