Advarsel: Langt indlæg nedenunder. TL;DR: Bare ærgerligt buddy 😉

Okay, det er jo så populært at lave en sådan en status post over året blandt bloggere, så jeg vil sørme også prøve det. Det hører nemlig sammen med et af mine mål for 2017, men mere om dem i næste post i samme dur (kommer i næste uge). Men tilbage til postens overskrift: Status for 2016.

Hold nu kæft (undskyld), det var et vildt år! Altså helt vanvittigt! Og så endda på den gode måde. 2017 får det alvorligt svært ved at leve op til 2016, men særligt én begivenhed gør, at det på alle måder kommer til at ske og ja, her må jeg også henvise til senere i teksten, sorry 😉

Anywho, lad os da bare starte på det. Det hele kommer i kronologisk orden, mest for min egen nemheds skyld.

Og så lige en advarsel til: Der er pænt meget ananas i egen juice de næste par linjer! Er du stor tilhænger af janteloven, så vil jeg anbefale dig, at du springer lystigt over denne post og venter på min “Mine mål for 2017”-post i næste uge.

 

Kandidaten bestået og overstået

Jeg har godt nok ikke nogle billeder herfra, men jeg fik afsluttet min kandidat i den første halvdel af 2016. Den hed noget så fancy som cand. merc. Sports and Event Management og jeg nappede et samlet snit på 10,5, hvilket jeg er pænt stolt over. Eneste minus i den sammenhæng var, at jeg “kun” fik 10 for mit speciale og dermed røg muligheden for et snit på 11. Meeeeen, det overlevede jeg på mirakuløs vis 🙂

 

Jeg blev gift med den dejligste kvinde

Det perfekte bryllup

 

Oh yes, jeg blev sørme også gift i 2016! Til den perfekte kvinde – intet mindre kunne simpelthen gøre det. Jeg friede til hende på vores 1-års dag sidst i 2015 og omkring et halvt år senere var vi gift.
Vi havde en helt igennem fantastisk dag, som på ingen måder kan beskrives med ord. Vores familie og venner var med til receptionen efter vielsen og efterfølgende havde vi den perfekte bryllupsfest med den nærmeste familie og nærmeste venner på Tyrstrup Kro – et sted som får den varmeste anbefaling herfra. Maden, servicen og stedet var i absolut topklasse! Fantastisk rørende taler fra vores nærmeste, som ingen af os nogensinde vil glemme, uovertruffen mad, en god sjat alkohol og en overvældende og overraskende omgang virkeligt flotte gaver. Vi var helt høje over dagen meget lang tid efter.

Eneste minus var, at min lokale frisør havde barberet lige lovligt meget af siderne:

 

Smukkeste bryllupsdag

 

Well, det overlevede jeg sjovt nok også.

 

Bryllupsrejse – roadtrip style

Når man nu holder et bryllup, så skal der naturligvis også en bryllupsrejse til. Jeg er typen der næsten ikke kan få oplevelser nok, når jeg smutter afsted på ferie. Omvendt er min skønne kone ret pjattet med at ligge på en strandstol dagen lang under hele ferie. Det ville jeg ganske enkelt blive sindssyg af. Heldigvis var hun klar på at opleve verden sammen med mig, så vi pakkede taskerne og smuttede på roadtrip på USA’s vestkyst, hvilket altid har stået højt på min rejse to-do liste. Et par billeder herfra:

 

Bryllupsrejse roadtrip usa

 

Rejsen startede ved landing i Los Angeles, som i vores øjne bestemt ikke var noget værd. Alt for meget trafik og alt for lidt spændende at se. Jow da, de har da det der Hollywood skilt, en alt for turistet boardwalk og en walk of fame, men overall er byen ret overvurderet. Den største oplevelse i LA var paradoksalt nok ikke i LA men nærmere Malibu, hvor vi fik et par fremragende smoothies med tilhørende panoramaudsigt over Stillehavet.

Efter halvanden døgn i LA drog vi nordpå mod San Francisco ad Highway 1. Det er til gengæld en tur, som klart kan anbefales og som rent faktisk levede op til de store forventninger:

 

Highway 1 roadtrip i californien

Highway 1 roadtrip i usa

Oplevelser highway 1

 

Vejret var med os, som I kan se på billederne og naturen viste sig fra sin absolut bedste side. Næste stop var som sagt San Francisco, som var længder federe end LA. Fantastisk hyggelig by med smuk arkitektur. Generelt havde byen en mere europæisk vibe over sig, hvor LA bare virkede stor, trafikkeret og ucharmerende.

 

San Francisco er en fed by

Fede gader i San Francisco

 

Det obligatoriske besøg på Alcatraz blev udført i fremragende vejr:

Alcatraz i fantastisk vejr

 

Vi nappede også en baseballkamp, hvor vi fik set San Francisco Giants vs. Los Angeles Dodgers. Omgivelserne var for vilde, men kampen var godt nok fesen. Første og forhåbentlig sidste baseballkamp fra min side af 🙂

San Francisco Giants stadium

 

Vi fik naturligvis også set og kørt over Golden Gate Bridge:

Bryllupsrejse i californien

 

Efter nogle fantastiske dage i San Francisco kørte vi øst over til den lille flække, Jamestown, uden for Yosemite nationalpark, hvor vi skulle hike. Det lignede en restaureret udgave af det gamle vesten:

 

Jamestown usa

Det lokale steakhouse i usa

 

Hikingturen i Yosemite var super flot. Desværre var der, i mine øjne, alt for mange turister. En hiking/trekkingtur forbinder jeg med at vandre rundt i “uberørt” natur, hvor du mere eller mindre er ét med omgivelserne. Den følelse fik jeg aldrig, men man kan ikke sætte en finger på naturen:

 

Nevada Falls Yosemite, Californien

Yosemite Nationalpark hikingtur

 

Efter hikingturen smuttede vi en tur endnu længere øst på. Destinationen hed denne gang Vegas. Las Vegas! Absolut vanvittig by! At folk tager derover på decideret ferie og kun er der, er mig en gåde. Vi havde 2.5 dag der og det var mere end rigeligt. Der er samtlige vilde typer, neonlys, bling-bling og larm overalt. Ja selv fortovende var udstyret med højtalere, så du blev bedøvet med larm over alt, 24/7. Ikke min kop the, men nu er det da tjekket af på listen.
Vi var bl.a. inde og se et Cirque Du Soleil show. Dét var til gengæld fantastisk! Da vi var ude i dårlig tid, fik vi billetter til et af de “dårligst” ratede Cirque Du Soleil shows i Vegas. Med dårligst skal det forstås i forhold til de andre Cirque Du Soleil shows – det var bestemt ikke dårlig rated. Og det var fantastisk! Det er pænt svært at fange et show på billeder, men I får alligevel et par der fra:

 

Cirque Du Soleil mystere show i vegas

Cirque Du Soleil mystere show

 

Derudover fik vi set Red Rock Canyon og Hoover Dam lidt uden for Vegas – rigtigt flotte omgivelser:

 

Red rock canyon usa

Hoover dam ved memorial bridge

Hoover dam i Colorado usa

 

Efter Vegas kørte vi retur til LA, hvor vi skulle med flyveren hjem den næste dag. Alt i alt en rigtig, rigtig fed tur, hvor der blev brændt en masse benzin af og set en god del (og så alligevel så lille del) af USA’s vestkyst. Det kan anbefales!

 

Jeg lander drømmejobbet

Efter at have afsluttet min kandidat var jeg naturligvis jobsøgende. Der går et par måneder og så finder jeg et jobopslag, til det perfekte job for mig. Jeg vil rigtigt gerne arbejde som eventkoordinator og jobbet her – som eventkoordinator – er som skræddersyet til min profil. Jeg kommer til samtale fredag d. 19/8, hvilket går rigtig godt (synes jeg selv) og mandagen efter ringer de og spørger, om jeg ville have jobbet! Pænt ja tak og ét styk rigtig glad Christian. Den efterfølgende mandag starter jeg så!

Set tilbage på inden jeg startede, så havde jeg nok meget høje forventninger til jobbet, altså som i virkeligt høje! Her lidt over 4 måneder senere kan jeg med ret stor fornøjelse konstatere, at jobbet har levet op til forventningerne og mere til. Der er masser af ansvar, mulighed for at prøve nye idéer af og samarbejde med en masse unge mennesker med super fed energi. Jeg er oven ud lykkelig for mit job og arbejdspladsen!

 

Hvorfor 2017 kommer til at overgå 2016

Baseret på ovenstående så kan det måske virkelig lidt sært, at jeg er stensikker på, at 2017 kommer til at overgå 2016, der på alle måder har været det fedeste år i mit liv. Men, der er én simpel begivenhed der gør, at 2017 med sikkerhed bliver det hidtil vildeste år i mit liv; min kone er nemlig gravid med vores første barn! Jeg glæder mig HELT sindssygt meget til at den lille guldklump kommer ud! Vi ved allerede nu, at det bliver en dreng og terminen er sat til d. 25/5! Jeg kan på ingen måder vente 🙂

 

2016 set med MetroMands briller

Nå, men det var 2016 set med de personlige briller. Jeg vil egentlig også gerne lige beskrive 2016 set med MetroMands briller, for det har bestemt også været et fedt år på den front! 2016 var året hvor jeg sådan for alvor begyndte at have fokus på bloggen. Indtil da har arbejdet med den – hvis jeg skal være helt ærlig – simpelthen ikke været godt nok! Den skulle have en skalle i 2016 og det fik den også, selvom jeg sagtens kunne have lagt mere arbejde her. Som noget af det første fik hjemmesiden et helt nyt design og jeg fik lanceret min gratis e-bog om herremode.

Her er en kort lille opsummering af 2016 for MetroMand:

  • Jeg havde som mål, at siden skulle ramme 5.000 unikke brugere i snit om måneden (I 2015 lå det på 2.300). Et rimeligt optimistisk mål, men taget i betragtning af, at der virkelig skulle arbejdes for siden igennem året, så burde en fordobling bestemt være mulig.
    Det mål blev dog gjort til skamme, for vi kom op på over 9.000 unikke brugere i snit om måneden, hvor den mest besøgte måned ramte hele 15.000! Pisse hamrende fedt!
  • Facebook-siden skulle ramme 500 følgere – her kom vi op på lidt over 600! Godkendt!
  • Mit nyhedsbrev som jeg først fik gang i i starten af 2016, skulle gerne gå fra 0 tilmeldte brugere og op på 300 – her ramte vi 550! Optur!
  • Min Instagram-konto skulle op på 800 følgere – her nåede jeg lidt over 500 følgere. Dette er dog 100% min egen skyld, da jeg slet, slet, SLET ikke har været aktiv nok. Det bliver der lavet om på i 2017, hvilket også er en del af mine mål for dette år!

 

Alt i alt har 2016 som tidligere nævnt været et helt igennem fantastisk år! I næste uge vil jeg smide mine mål op for 2017, som både vil omhandle kost, motion, MetroMand og andre personlige udviklingspunkter.

Hvordan var dit 2016?

 

Stay tuned og rigtig godt nytår til jer alle 🙂

 

Written by Christian Bo Nissen