Plastikkirugi kan være vejen til en tilfredsstillende krop

Dette indhold er sponsoreret

Plastikkirugi kan være vejen til en tilfredsstillende krop, og det er ikke længere et emne, der er tabubelagt. I dag accepterer langt de fleste, at man både kan blive tilfreds med sin naturlige krop, men at man lige så vel kan blive tilfreds med en krop, som er blevet justeret med plastikkirugi.

Før man går i gang med at finde frem til De bedste plastikkirurger, skal man dog overveje, hvorfor man ønsker at ændre på sin krop. Er det i bund og grund på grund af dårlig seltillid? Eller er det på grund at et ønske om, at kroppen skal reflektere nogle andre værdier, end den i forvejen gør?

Man vil måske opleve, at på trods af det faktum, at emnet er ganske normalt at samtale om, vil man støde på mange fordomme om det fra mennesker, der måske ikke er så reflekterede.. Plastikkirugi handler nemlig ikke kun om at få en smuk krop. Det handler også i høj grad om at føle sig godt tilpas i sin egen krop. Derfor bør man altid overveje alle muligheder, inden man beslutter sig for at få foretaget en operation.

De mest almindelige plastikkirurgiske procedurer

Et ganske stort antal plastikkirurgiske procedurer udføres på ansigtet, herunder øjenkirurgi. De mest almindelige operationer omfatter:

– Ansigtsløftning: Løftning af huden på ansigtet for at fjerne overskydende hud og stramme de øvrige strukturer.
– Næseoperation: Korrektion af næsens form og/eller størrelse.
– Øjenlågsoperation: Fjernelse af overskydende hud fra øjenlågene.

Der er risiko forbundet med plastikkirurgi

Ja, der er risiko forbundet med plastikkirurgi. Risikoen for komplikationer efter en plastikkirurgisk operation er ca. 1%. Det betyder, at der er en risiko for, at man ikke får det ønskede resultat, eller at man oplever komplikationer undervejs i helingsprocessen. Der er også risiko for allergiske reaktioner på f.eks. bedøvelse eller implantater.

Der er en nedre aldersgrænse for plastikkirugi

Hvis man ønsker en et plastikkirugisk indgreb af kosmetiske årsager, er den nedre aldersgrænse 18 år. Hvis man er 17 år eller yngre, kan man dermed ikke få foretage kosmetisk kirugi i Danmark. Det anbefales, at man, hvis man ønsker en kosmetisk indgreb, for det foretaget i Danmark. Det er før set, at patienter, som er taget til udlandet, har fået alvorlige komplikationer, som kunne have været undgået ved brug af en klinik i Danmark.

Før man beslutter sig for, om man ønsker at ændre på sin krop, skal man reflektere over, hvorfor ønsket er opstået. Man kan også arbejde med sit selvbillede i stedet for med det samme at søge en kirugisk løsning på utilfredshed med udseendet.