Vores mobiltelefoner er som klistret til os, og det er virkelig sjældent, at mobilen ikke er indenfor rækkevidde. Det er selvfølgelig godt nok, men i kraft af vores afhængighed, er det vigtigt at passe godt på sin dyre smartphone. Problemet er bare, at mange covers og mobiltasker enten er håbløst kiksede eller så massive i deres udformning, at de ikke just komplimenterer en moderne stil. Men det kan Panserglas måske være en løsning på.

Panserglas bevarer mobilens design

Forud for lanceringen af en ny smartphone, er gået mange udviklingstimer i forhold til det tekniske, men også når det gælder design. Smartphones er et lille stykke brugskunst, der signalerer business, overskud og god stil. Og netop derfor, er det en skam at pakke telefonen ind i grimme covers og store tasker. Den skal vises frem.

Panserglas er en type skærmbeskyttelse, der bevarer mobilens design, men samtidig passer godt på dens følsomme touch screen. Langt de fleste mobilskader kommer som følge af, at telefonen bliver tabt på gulvet eller på jorden, og skærmen derved splintres. Panserglas er – som navnet også antyder – et stykke hærdet glas, der er nøjagtigt tilpasset din smartphone – uanset om du har en iPhone, Samsung eller noget helt tredje.

Det fede ved at bruge panserglas som skærmbeskyttelse er, at man slipper for håbløse covers, der udover at være temmelig teenagepige agtige, også gør telefonen fysisk større og dermed mere synlige, når du har den i lommen. Alt det slipper man for med Panserglas. Panserglasset er 9 gange hårdere end almindeligt glas, og kan modstå langt det meste, du kan risikere at udsætte din telefon for i det daglige.

 

Usynlig skærmbeskyttelse

Når man bruger panserglas på sin smartphone, bevarer man mobilens designudtryk, og panserglasset er næsten umuligt at se. Det er altså en praktisk talt usynlig type skærmbeskyttelse, der både passer på din telefon hvis du skulle ske at tabe den, men som også lader din telefon være det, den er.

 

Covers med stil

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på telefonen, og ikke bare selve skærmen, kan du supplere med et stilfuldt cover – for jo, de findes faktisk. De er ganske vist dyrere end teenagepige modellerne, men pris og kvalitet har det jo som udgangspunkt med at hænge sammen.

Hvis du har en iPhone 6, er Apples eget lædercover en mulighed. Coveret er diskret, godt at holde om og signalerer på ingen måde teenagepige. Det er et rigtig lækkert cover, og helt sikkert vores anbefaling, hvis du insisterer på at pakke din iPhone ekstra godt ind. Du kan også vælge, at skifte din pengepung eller kortholder ud med en iPhone wallet. Igen er kodeordet læder, og den amerikanske producent ”Sena” er et rigtig godt bud, når der skal findes et stilfuldt cover til din mobil – også selvom det ikke er en iPhone.

En smartphone er en dyr investering, så selvfølgelig skal der passes godt på den. Så kan du jo bruge dine sparepenge på noget andet end mobilreparationer – Det kunne f.eks. være nye outfits til gaderoben. Er du i tvivl om, hvilken ekvipering du bør erhverve dig næste gang, så snup dit eksemplar af min gratis stilguide og ha’ altid de ti simple regler for god stil i tankerne.

 

Written by Christian Bo Nissen