Dette indlæg er sponsoreret af SengeSpecialisten & Tempur

 

Jeg har tidligere forfattet et lille skriv om vigtigheden af din søvn og hvordan søvnen påvirker dit humør og generelle velvære. Det skal vi snakke lidt mere om i dag. Vi har nemlig her i huset fået bestilt vores første rigtige seng.

Vi var som skrevet tidligere et smut forbi SengeSpecialisten, hvor vi fik en imponerende dybdegående indsigt i Tempur senge og deres kvaliteter. Det er imponerende, hvor meget en ekspedient fra SengeSpecialisten (herefter omtalt som eksperten, for det var han i sandhed) kan gå op i senge, teknikken og tankerne bag samt forskellen på de forskellige madrasser. Vi ankom omkring kl. 17:30 og de lukkede kl. 18:00. Da klokken var et godt stykke over 18:00 måtte vi lige minde eksperten om, at de altså havde lukket. Det betød intet. Han ville hellere end gerne fortælle videre om de forskellige madrasser, teknikkerne bag og generelt bare nørde senge. Imponerende passion!

 

Optimer din søvn – optimer din hverdag

 

Tempur seng fra SengeSpecialisten

 

Nu var vi allerede indstillet på, at vi skulle have en kvalitetsseng, men hvis man bare lige ville forbi for at snuse lidt til kvalitetssenge, så bliver man hurtigt overbevist om, at det altså er en kæmpe gevinst at investere i en ordentlig seng og dermed ordentlig søvn.

Jovist, når du først bevæger dig væk fra standard sengene fra Jysk og andre steder, så stiger prisen naturligvis også. Det kan måske virke afskrækkende og for mange vil det i første omgang virke som et meget højt beløb for en seng. Men det er egentlig en ret farlig tankegang. De fleste mennesker bruger omkring 1/3 af deres liv i sengen! Det er her, din krop genoplader til endnu en dag med familien, på arbejdet og hvad du ellers bruger dagen på. Ville det ikke være ret lækkert, hvis det miljø din krop restituerer i, rent faktisk var optimalt og dermed giver dig en optimalt start på hver eneste dag. At vågne op frisk og veludhvilet uden en ryg eller nakke der brokker sig, kan på ingen måder undervurderes. Det er en fantastisk følelse og omvendt er en nat uden optimal søvn en forfærdelig start på dagen. Hvis man så oven i dette måske har bøvl med f.eks. ryggen, jamen så gør det i hvert fald ikke resten af dagen nemmere at komme igennem.

 

En kvalitetsseng fra Tempur er en kæmpe gevinst

 

kvalitetsseng fra tempur hos sengespecialisten

 

Så hvorfor i alverden burde man ikke se sin seng som en kæmpe gevinst, når man får investeret i den helt rigtige seng? Jeg har ikke rigtigt nogle modargumenter. Jeg er med på, at økonomien kan være en hindring. I hvert fald sådan lige inden for nærmeste fremtid. En kvalitetsseng er dog noget, som burde være et mål for alle mennesker og dermed noget, som et eventuelt budget bør indtænke. Det fortjener du. Det fortjener dine nærmeste. Ganske enkelt.

SengeSpecialisten’s slogan (eller motto om man vil) passer da også ganske glimrende til dette. Bedre seng. Bedre dig. Simpelt, sandt og smukt!

Har ovenstående skriv ikke overbevist dig endnu, så har SengeSpecialisten lavet en super kort og humoristisk video om netop det, at dårlig søvn påvirker både dig og dine nærmeste:

 

Lyder ovenstående fristende? (Det burde det). Så har SengeSpecialisten åbent d. 24., 25. og 26. november helt ind til kl. 22 i forbindelse med Black Friday. Der er selvfølgelig en masse lækre tilbud at hapse her og som ekstra bonus for dem, som bor i samme område som jeg, så åbner de en ny butik i Sønderborg d. 24. november, hvor der ligeledes vil være en lækker overflod af skarpe tilbud.

Her kan du for eksempel også blive sat grundigt ind i, hvorfor Tempur senge er så lækre og gør så meget godt for din søvn.

 

Så kom frisk. Det vil glæde dig og dine nærmeste 🙂

 

Written by Christian Bo Nissen