Endnu en uge er gået, og endnu en status skal gøres. For dem ikke har læst de foregående posts, så prøver jeg ihærdigt, at opbygge en produktiv morgenrutine. Status for sidste uge kan du finde lige her. Idéen er kommet fra en tidligere post, som omhandlede 14 ting succesfulde mennesker gør inden morgenmaden, og går kort fortalt ud på, at jeg skal nå en god håndfuld ting inden dagens “normale” aktiviteter finder sted. Dette indkluderer bl.a. træning, at arbejde på personlige projekter og bruge tid med min kæreste.

Planen for uge 2 så således ud:

Planen for uge 2

 • Uge 2: 06:30-22:30 uanset om jeg skal på arbejde eller ej. Igen ingen skærm en halv time inden sengetid.
  – De dage jeg ikke skal på arbejde, skal jeg op og træne 1 time inden morgenmad.
  – To glas vand drikkes med det samme alle dage.
  – Arbejde på topprioriterede projekter to dage om ugen (mandag og onsdag).
  – Arbejde på personlige projekter to dage om ugen (tirsdag og torsdag).
  – At bruge tid med min kæreste (under morgenmaden).
  – At redde min seng (hver dag).
  – At skrive de ting ned jeg er taknemmelig for én dag om ugen (fredag).
  – At planlægge den aktuelle dag (hver dag).
  – At tænke over mine mål og strategien for at opnå disse (fredag).
  – At tjekke e-mails og nyheder (hver dag).

Status for uge 2

Mandag

 • Ud af sengen kl. 06:27 – godkendt.
 • To glas vand drukket inden jeg røg ud af døren. Tjek!
 • 1 omgang styrketræning.
 • Vi begyndte i denne uge at have flere morgener sammen om morgenbordet. Og selvom Maiken ikke altid var helt frisk og med på idéen, synes jeg i hvert fald, at det var vildt hyggeligt. Hun skal nok lære det på et eller andet tidspunkt 😉
 • At arbejde på et personligt projekt. Dette blev faktisk ikke gjort, da tiden omkring morgenbordet blev brugt i selskab med Maiken. Dette punkt kommer nok først i spil i næste uge eller den efterfølgende, hvor der er rigeligt med tid til alle tingene.
 • Maiken havde redt sengen.
 • At tjekke e-mails og nyheder. Done!
 • At planlægge den aktuelle dag. Done!

Tirsdag

 • Ud af sengen kl. 06:42. Jeg havde planlagt at skulle se Liverpool-Arsenal og samtidig få spillet en omgang poker. Desværre fandt jeg ud af (efter min pokersession var startet), at jeg havde set forkert.. Kampen var først om onsdagen..! Dermed kom jeg lidt senere i seng mandag, og vil dermed også komme det onsdag.
 • To glas vand drukket. Tjek!
 • Samme som for mandag. Jeg skal dog indrømme, at jeg ikke helt kan huske, præcist hvilke dage vi lige ramte ind i hinanden ved morgenbordet. Jeg vil i de kommende to uger skrive hver dags forløb ned med det samme, så jeg kan få et bedre overblik over, hvilke ting jeg når/ikke når på hvilke dage. Så er det også nemmere at finde frem til, hvad der præcist virker i hvilke sammenhænge.
 • At arbejde på et personligt projekt. Done! Der blev arbejdet på MetroMand 🙂
 • At redde sengen. Done!
 • At tjekke e-mails og nyheder. Done!
 • At planlægge den aktuelle dag. Done!

Onsdag

 • Ud af sengen kl. 06:17 – godkendt.
 • To glas vand drukket inden jeg røg ud af døren. Tjek!
 • 1 times cardio.
 • Kærstetid omkring morgenbordet med Maiken. Tjek!
 • At arbejde på et personligt projekt. Dette blev igen ikke gjort, da de ekstra minutter blev brugt i selskab med Maiken.
 • Maiken havde redt sengen.
 • At tjekke e-mails og nyheder. Done!
 • At planlægge den aktuelle dag. Done!

Torsdag

 • Ud af sengen kl. 07:04. Tjah, bestemt ikke godkendt ift. den overordnede plan. Men, som sagt så jeg Liverpool-Arsenal og krydrede det med en omgang poker. Dette resulterede i en sengetid omkring midnat, og set i det lys, er det et OK tidspunkt at komme ud af sengen.
 • To glas vand drukket. Tjek!
 • På trods af syvsoveriet kom jeg alligevel på arbejde 30 minutter før tid. Men omvendt blev der ikke noget tid med Maiken omkring morgenbordet.
 • Jeg havde for en kort stund svedt morgenrutinen ud i ren begejstring over, at kunne nå på arbejde før tid på trods af den sene opvækning. Jeg fik derfor ikke brugt tid på det personlige projekt.
 • At redde sengen. Done!
 • At tjekke e-mails og nyheder. Done!
 • At planlægge den aktuelle dag. Done!

Fredag

 • Ud af sengen kl. 06:14. Der skulle tages revanche for den spildte tid torsdag, så jeg kom ud af fjerene tidligere end normalt. Bestemt godkendt.
 • To glas vand drukket. Tjek!
 • 1 omgang styrketræning klaret.
 • At bruge tid sammen med Maiken – tjek!
 • At redde sengen havde Maiken gjort.
 • At skrive de ting ned jeg er taknemmelig for – tjek.
 • At tænke over mine mål og strategien for at opnå disse – tjek. Jeg regner med at poste mine mål for 2016 samt strategien og tankerne bag, når de første fire uger er overstået.
 • At tjekke e-mails og nyheder. Done!
 • At planlægge den aktuelle dag. Done!

Planen for næste uge

I sidste uge håbede jeg på, at jeg kunne smide et træningspas ind tirsdag og torsdag inden arbejde. Dette blev dog hurtigt smidt til side, da jeg (troede jeg) skulle se fodbold mandag aften og kom dermed sent i seng. Kampen fandt som sagt sted onsdag, og dermed blev min døgnrytme også forskudt onsdag-torsdag. I næste uge skulle det dog gerne kunne lade sig gøre, og denne gang er det også en del af planen. Lige for god ordens skyld, skal det sige, at jeg smutter op og træner lige efter at denne post er smidt op, så jeg får da sneget et ekstra træningspas ind i denne uge 🙂 Hvilket jeg i øvrigt også fik gjort søndag i sidste uge.

Det var oprindeligt også planen, at jeg skulle igang med at meditere i næste uge. Dette kommer dog ikke til at ske af to grunde, 1) jeg har ikke fået læst op på meditationsteknikker og 2) med min nuværende erfaring kan jeg hurtigt konkludere, at der ikke er tid til det (endnu). Når jeg får rykket døgnrytmen til 05:30-22:00 burde der dog være tid til det. Jeg skal dog først have fundet ud af, hvordan meditation egentlig praktiseres 🙂 Hvis der er nogle, der har nogle anbefalinger, hører jeg meget gerne fra jer.

Anywho. planen for uge 3 ser dermed således ud:

 • Uge 3: 06:00-22.00 uanset om jeg skal på arbejde eller ej. Igen ingen skærm en halv time inden sengetid.
  – Træning skal foregå alle dage og af 1 times varighed inden morgenmad.
  – To glas vand drikkes med det samme alle dage.
  – Arbejde på topprioriterede projekter to dage om ugen (mandag og onsdag).
  – Arbejde på personlige projekter to dage om ugen (tirsdag og torsdag).
  – At bruge tid med min kæreste (under morgenmaden).
  – At redde min seng (hver dag).
  – At skrive de ting ned jeg er taknemmelig for én dag om ugen (fredag).
  – At planlægge den aktuelle dag (hver dag).
  – At tænke over mine mål og strategien for at opnå disse (fredag).
  – At tjekke e-mails og nyheder (hver dag).

Vi skrives ved 🙂

Written by Christian Bo Nissen