Om MetroMand og personen bag

 

om-metromand-herremode-blog-2016

 

Hej derude! Jeg hedder Christian, er 32 år og arbejder som Eventkoordinator i Odense (men bor i Kolding) og får ellers tiden til at gå med min dejlige kone, min nyfødte søn, at træne, se venner og bloggen her 🙂

 

Baggrunden for bloggen

 

Metromand blev startet som et resultat af et mix af passion og interesse for tøj, herrestil og livsstil samt det skriftlige og visuelle medie.

Jeg fandt, efter flere samtaler omhandlende tøj, stil og mode med venner og bekendte, at overraskende mange mænd ikke har nogen som helst forstand på tøj eller stil. Ligeledes er der foretaget undersøgelser omkring mænds tøj indkøb og fundet, at mange mænd lader deres kone/kæreste/mor/søskende købe tøj for sig. Det kan da ikke være rigtigt? Derfor har jeg skrevet e-bogen MetroMands Stilguide om god stil for mænd. Bogen indeholder en komplet guide til opbygningen af den perfekte garderobe inklusiv billeder, links til de forskellige tøjdele og guides til den velklædte herre. Du finder bogen her, og den er i øvrigt helt og aldeles gratis!

 

Bloggens formål 

 

Målet med MetroMand er, at udruste den moderne mand med gode stiltips og inspiration, så mænd i det danske land kan kontrollere, hvordan deres egne underbukser ser ud i fremtiden.

Det kan være et uoverskueligt projekt at skulle skifte garderoben ud, for ikke at tale om hamrende dyrt. Derfor stiles der efter dels at finde aktuelle tilbud, og dels at de forslag du finder på siden, vil være i klassiske tidløse snit og design så tøjet kan anvendes over længere tid og ikke blot være et kort modefænomen, der skal kasseres efter få måneder.

De tre kardinalpunkter for god stil og dermed bloggen her er lækkert design, høj kvalitet og super pasform. De to første punkter kan snildt overføres til andre dele af tilværelsen, og det er netop hvad jeg forsøger at afspejle i kategorien livsstil. Her finder du posts om emner der ellers interesserer mig, og hvad der i øvrigt – i mine øjne – karakteriserer en moderne mands interesser; gastronomi, rejser, at udvide min horisont, tech & gadgets og underholdning.

I herremode-sektionen vil du som udgangspunkt ikke finde artikler og rapporter om de nyeste modekollektioner og hvad der foregår på de dyre catwalk-gulve i Milano og andre steder. Der fokuseres på, hvad den almene danske mand rent faktisk vil gå i. For lad os indse det; mange af de kollektioner der præsenteres på de bonede gulve, passer simpelthen ikke til andre end filmstjerner og supermodeller – for ikke at tale om, at den almene dansker ikke har pengepungen til at investere i den type tøj.

Det er ligeledes ikke meningen, at alt indhold du finder på siden, skal følges til punkt og prikke. Indholdet skal bruges til inspiration til at finde din egen personlige stil. Samtlige tips du finder på denne side er udelukkende baseret på min personlige smag og skal kun ses som inspiration.

 

MetroMand er helt gratis for læseren. For at opveje de omkostninger det koster at have en hjemmeside, vil nogle artikler og posts vil indeholde affiliate links. Dette indebærer naturligvis ingen ekstraudgift for dig som læser.

Hvis du har nogle tips, eller har lyst til at samarbejde med MetroMand, så smid en mail til: [email protected]

 

Bliv en del af fællesskabet og få lækre updates

 

Facebook – Instagram – Google+

 
 

 

Miljøvenligpakning