Kaffe skal der til. Lige for tiden skal der ekstra meget til. Den faste læser vil bemærke, at der har været radio silence her på siden i et godt stykke tid og det er vidst tid til en lille opdatering… Flere har spurgt hvad der sker og hvorfor der ikke kommer noget indhold overhovedet. Det er der såmænd en god grund til: Mangel på tid, energi og overskud.

Nu er MetroMand ikke en blog for dybere tanker, følelser eller generelt en personlig blog. Men grundet omstændighederne og folks efterspørgsel på nyt indhold, føler jeg alligevel det vil være fint med et lille indblik i hvorfor der ikke kommer noget for tiden og mere vigtigt: hvad I kan forvente Jer i fremtiden.

Vi starter før sommerferien, hvor jeg det første halve år har haft rygende travlt på mit “rigtige” arbejde… Vi snakker arbejdsuger på op i mod 70 timer samt utroligt mange rejsedage. Der har i den periode været meget lidt tid og overskud til MetroMand. Derfor valgte jeg at trække stikket både fra arbejde og fra MetroMand henover sommeren, for at få ladet batterierne lidt op, som man siger.

Planen var derefter, at der skulle arbejdes ihærdigt med MetroMand. Dog havde jeg helt ekstremt naivt ikke taget en ikke helt ubetydelig detalje med i ligningen: Maiken og jeg stod til at få nr. 2 lige efter sommerferien. Piece of cake, right? Alle dem som har to børn ved, at det på ingen måder er piece of cake. At vi derudover har valgt at få nr. 2 samtidig med, at nr. 1 stadig render rundt med ble og lige havde gjort entré i sin “terrible two” alder, gjorde det bestemt ikke nemmere.

Der har været maksimalt pres på på både arbejdsfronten og hjemmefronten i noget der nærmer sig et år. Derfor har jeg desværre ikke har den tid, energi og overskud der har skullet til, for at køre MetroMand som jeg gerne ville det.

 

En travl hverdag

En hverdag ser ca. således ud for mig: op kl. 05:30 og afsted på arbejde. Jeg har ca. en times tid til arbejde hver vej. Derefter arbejde på fuldt tryk, kørsel hjem og så ellers i gang med at rydde op, aflaste min kære kone med børnene, lave mad, putte børn og ca. ved en 20:30 tiden, efter 1 times putning af barn nr. 1 i et mørkt rum, har jeg “fri”. Jeg skal så lige holde barn nr. 2 et kvarters tid mens Maiken gør sig klar til at sove, hvorefter jeg for det meste lige har et par gøremål. Dvs. kl. er nu ca. 21 – 21:15. Batterierne er helt tomme og det er så her, jeg eventuelt ville skulle arbejde med MetroMand eller træne. Jeg ved ikke hvem der kan det, men jeg kan desværre ikke, har jeg måtte indse.

Udover denne faste hverdagsrutine har jeg ca. for 2 måneders blandede bolsjers rejsedage om året. Det vil sige udover 2 timers pendling hver dag bruger jeg også 2 måneder om året væk fra hjemmet og dette er med weekender og det hele – tid jeg dermed ikke har sammen med familien. Dette lægger et ekstra pres på og behov for at være sammen med familien i f.eks. weekenden. Weekenden var ellers her, jeg tidligere snildt kunne arbejde en 4-6-8-10 timer på MetroMand. Den er nu også væk.

 

MetroMand fremadrettet

Jeg har haft – og har stadig – utroligt mange planer og idéer for MetroMand, både hvad angår indhold, identitet, kommunikation samt kvalitet og kontinuitet af indholdet. På baggrund af ovenstående må jeg dog desværre erkende, at jeg i hvert fald ikke lige foreløbig kommer til at have tiden til det.

Jeg er dog på ingen måder færdig med MetroMand. Slet ikke. Jeg brænder stadig for at levere artikler om stil og herremode til mænd, som forhåbentlig hjælper en masse gode folk derude, til at klæde sig bedre på. Derfor vil jeg fortsat levere indhold til MetroMand, omend det bliver på nedsat blus, i hvert fald lige nu mens barn nr. 2 stadig er en lille baby.

Derfor: forvent at siden fremadrettet vil blive opdateret, men forvent ikke flere indlæg om ugen. Det må jeg ganske enkelt erkende ikke kan lade sig gøre.

Jeg håber inderligt, at du/I stadig vil finde de artikler der nu kommer ud interessante og inspirerende og at du vil have tålmodighed i forhold til frekvensen af indlæg.


De bedste hilsner


Christian

 

Written by Christian Bo Nissen