opel insignia GS grand sport 2017

Indlægget er sponsoreret af Opel

 

Opel har taget sin Insignia successen og gjort den endnu mere lækker! Den nye Opel Insignia Grand Sport bliver introduceret i Danmark i Juni og byder på en række forførende opgraderinger af den succesfulde version 1 udgave.

Designet er der ikke pillet meget ved – det var sådan set ret lækkert fra starten – men der er til gengæld pillet ved den tekniske indmad og målene, så vi alt i alt ender ud med et ret sprødt og lokkende køretøj.

Inden vi kaster os over opgraderingerne og det tekniske, skal vi da lige kigge lidt på designet. Det er nemlig stadig en fryd for øjet:

Læs også: Ti simple regler for god stil

 

Opel Insignia Grand Sport – designet

 

opel insignia grand sport 2017 design

 

opel insignia grand sport design

 

opel insignia GS 2017

 

opel insignia GS grand sport 2017

 

 

Jeg ved ikke med jer, men når jeg lader blikket vandre henover den nye Opel Insignia Grand Sport’s bløde og gennemførte linjer, så fornemmer jeg allerede en kraftig snert af luksus og elegante køreegenskaber. Den her udgave af Insignia lugter lidt af luksusklassen.

Læs også: Den ultimative guide til blazere og fede blazere til mænd

Opel’s chefdesigner, Mark Adams, har udtalt følgende om den nye Opel Insignia Grand Sport:

“We want to create a vehicle that definitely has a premium aura, even if it is a value proposition. We wanted a car that would make people almost start to question their judgement in a way. If they can get a car that looks so good and offers so much value, why would you think about going up other than for reasons of brand snobbery”

Læs også: 19 fede sommerskjorter til den velklædte herre

Sagt på godt dansk; Opel ville skabe en bil, der er så lækker, at luksusklassens noget dyrere alternativer slet ikke vil være i tankerne, på de kommende købere. Den skal lugte af luksus, føles som luksus men med et overkommeligt prisskilt.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg, at de har lykkedes ganske glimrende med dette! Hvad siger I? Designet er der i hvert fald absolut intet galt med – det spiller! Men indtil nu har vi kun kigget på det ydre, skal vi ikke også lige se interiøret?

Læs også: Få min stilguide helt gratis!

 

Opel Insignia Grand Sport – interiør

opel insignia grand sport design interiør

 

opel insignia grand sport 2017 interiør

 

Elegant, stilrent og osende af kvalitet og en snert af luksus! Me like!

 

Men hvad er nyt?

Helt lavpraktisk så er den nye Insignia 6 centimeter længere end første udgave og 9 centimeter længere mellem akserne, hvilket på godt dansk betyder, at kabinen er noget mere rummelig. Selve karroserriet er samtidig blevet lettet betragteligt – hele 59 kilo er der blevet trimmet af og sammenlagt er den nye Insignia Grand Sport blevet 200 kilo lettere end første udgave. Bum!

Læs også: 18 lækre sommershorts til mænd

For at give det hele lidt ekstra krydderi, så er den blevet udstyret med en 1,5 liters turbo benzin motor og samtidig får du en masse ekstraudstyr, som for eksempel:

 

  • Elektronisk klimaanlæg
  • IntelliLux LED matrix-forlygter Den her feature er blot en forsmag på den overspændende teknologiske udvikling, der pt. foregår i bilbranchen. Du får 16 lysdioder i forlygterne, som sørger for, at du kan køre med langt lys – hele tiden! De justerer for modkørende ved at nedblænde individuelle LED elementer, og sørger dermed for, at modkørende ikke bliver blændede. Fa’me smart!
  • Adaptiv fartpilot
  • Heads-up display Som automatisk afspejler vigtige informationer i forruden – yep, du læste rigtigt! I forruden! Fremtiden er landet og den er virkelig smart (og liret)!
  • Bakassistance
  • Nøglefri betjening
  • Opel On Star Med Opel OnStar sigter Opel på en ny form for personlig service leveret igennem indbygget Wi-Fi. Ved købet af din nye Opel bliver du tilbudt forskellige funktioner og services – ganske gratis over de første 12 måneder (derefter skal det købes på abonnement – du kan altså prøve det af ganske gratis).

 

Ovenstående er blot et lille udvalg af alle de ret så lirede ekstrafunktioner, der er mulige i den nye Insignia Grand Sport. Du får altså et knivskarpt design, et smukt og elegant interiør, en overflod af ekstraudstyr og masser af køreglæde. Alt sammen til en skarp pris ift. de dyrere konkurrenter.

Helt ærligt, what’s not to like?

Læs også: Fede solbriller til mænd – den ultimative guide

 

Opel Insignia GS in action

Men nok snak, skal vi ikke bare se den køre legende let og hamrende elegant afsted på vejene? Oh yes, lad os da det:

 

 

Du kan læse mere om den nye Opel Insignia Grand Sport på deres hjemmeside, hvor du også kan læse mere om alt det lækre ekstraudstyr, bygge din helt egen skræddersyede model og finde din nærmeste forhandler, så du kan komme ud og teste den af.

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen