opel-mokka-x-2016

Indlægget er sponsoreret.

 

Open Mokka har været en kæmpe succes for Opel med intet mindre end 600.000 solgte eksemplarer. Samtidig bliver SUV’er mere og mere populære, så hvorfor ikke smide en Opel Mokka SUV-model på markedet – jeg giver jer hermed Opel Mokka X.

Som med Opel Astra Sports Tourer’en viser Opel hvorfor, de bestemt bør tages helt seriøst, når valget falder på en lækker bil til overkommelige priser, men hvor der hverken er sparet på designet, de lækre detaljer og det teknologiske isenkram, som vi mænd bare elsker. Designet har fået en opgradering og det har indmaden bestemt også.

Lad os kigge på sagerne:

 

Designet på Opel Mokka X

Den nye Opel Mokka X har fået et ansigtsløfte med nye vingeformede forlygter (100% LED lækkerhed) og en helt ny front i stil med den nye Opel Astra og Opel Zafira. Grillen er opdateret og kommer i et bredere format – slet ikke ringe! Skarpe, mandlige linjer og en bombastisk grill – lige som vi kan li’ det! Således ser den nye Opel Mokka X ud:

designet-opel-mokka-x-2016

 

Masser af lir og ekstraudstyr

opel_mokka_x_instrumentbraettet

 

Der er som med Sports Tourer’en sat fokus på en masse lækker teknologisk indmad. Men for at starte fra bunden, så har instrumentbrættet faktisk fået en tur med kniven. Der er kommet færre knapper og betjeningen er blevet mere overskuelig. Det er lidt som om, at man har haft den nordiske, stilrene tankegang ind over designprocessen – og det klæder bestemt den nye Mokka X. Læg der til, at knapperne er udstyret med hvidt LED baggrundbelysning. Det er simpelt, lækkert og elegant. Lige efter bogen!

Som standard får du en 7″ touch skærm, som med de andre nye Opel modeller kommer med Intellilink informationssystemet. Det er 100% kompatibelt med Apple Carplay og Android Auto, så du uden problemer kan linke din mobil med din nye bil.

Udover Intellilink får du også Opels nye OnStar infotainment system. Det betyder bl.a.:

  • High-speed wifi i bilen
  • Automatisk nødopkald (Direkte online serviceassistance og automatisk respons ved uheld).
  • Assistance hvis din bil bliver stjålet (lokationen på din bil kan findes og assistere politiet i at finde den igen).
  • Bildiagnoce (kontroller bilens tilstand via fjernbetjening).
  • Smartphone app (du kan f.eks. låse op eller låse din bil via din smartphone).

 

Motoren

Som i den tidligere model kommer den nye Mokka X med en støjsvag 1.6 CDTI ECOTEC diesel motor og en 1.4 turbo ECOTEC bezin motor med 4×4 AWD og automatisk gearkasse samt 152 hk. Det betyder på godt dansk, at du primært kører med forhjulstræk, men de to baghjul automatisk bliver sat til, hvis terrænet kræver det. Hvis du lige skal smide lidt ekstra trumf på, så kan du også vælge 6-trins automatgear, så du har den ultimative komfort og køreglæde ved hånden, hver gang du sætter dig bag rattet.

Den nye model kommer også med ecoFLEX, som reducerer brændstofomkostningerne og CO2-udslippet, samt en start/stop funktion der ligeledes hjælper på brændstofomkostningerne og CO2-udslippet. I følge Opel skulle den – ved blandet kørsel – have et brændstofforbrug på mellem 15,2-25,6 km/l.

 

Leasing af Mokka X

Der kan vidst ikke herske nogen tvivl om, at leasing er blevet mere og mere attraktivt over de seneste par år. Der er mange fordele ved at lease, men det afhænger helt og aldeles af dit behov. En af de helt store fordele ved leasing er, at du kan tillade dig at skifte til en ny bil relativt ofte uden de store tab. En anden fordel er, at du er rimelig sikker på udgifterne forbundet med at have en bil, da service og garanti på bilen ikke ligger på din boldgade – så afgjort et stort plus.

Såfremt leasing lokker, så kan den nye Mokka X fås gennem leasing til en ydelse fra bare 2.995 om måneden og en udbetaling på 9.995. Rimelig skarp pris!

 

Mokka X i aktion

Nå, jeg har vidst skrevet nok nu. Skal vi ikke tage et kig på, hvordan den nye Opel folder sig ud i aktion? Tjek denne video fra Opel ud eller hop ned til din lokale Opel forhandler til en prøvetur:

 

 

Læs også
Written by Christian Bo Nissen