Anmeldelse af skjorte fra The Danish Gentleman

 

Jeg er netop vendt hjem fra en fantastisk bryllupsrejse med min skønne, nyslåede kone, hvor vi cruisede rundt på USA’s vestkyst. Men det er ikke dét, denne post skal handle om. Turen vil jeg i stedet beskrive i en seperat post. Det skal nemlig handle om den skjorte, som jeg valgte at have på til vores bryllup. Skjorten har jeg erhvervet mig fra det nye danske designermærke The Danish Gentleman, som i følge deres hjemmeside leverer højkvalitetsskjorter til yderst overkommelige priser. Det skulle naturligvis undersøges nærmere. Derfor nappede jeg en af deres business white-skjorter, for at se, om de egentlig lever op til deres ord.

 

Hvorfor er The Danish Gentleman interessant?

Men inden vi kigger på det leverede produkt, så lad os lige se på, hvorfor det er, jeg fandt The Danish Gentleman interessant i første omgang. Som den faste læser ved, så elsker jeg at undersøge nye danske mærker, men ikke hvilke som helst mærker. Det skal passe ind i resten af indholdet her på siden. Dette indebærer et fokus på kvalitet frem for kvantitet, og samtidig er vi ikke ude i noget fashion-forward mode, men derimod skal der være fokus på det klassiske, tidløse design. Det er med andre ord tøjmærker, som leverer kvalitetsprodukter der kan anvendes i årevis, der har min interesse. Her kommer The Danish Gentleman ind i billedet.

Hvis man lader blikket glide henover deres produktudvalg, så kan der bestemt ikke klages over designet; det er udført i minimalistisk, Skandinavisk design – lige dét, vi kan li’! Samtidig har de gjort sig umage med at finde frem til den helt rigtige leverandør af materialer, hvilket betyder, at alle deres råmaterialer kommer fra Italien. Deres skjorter er f.eks. udført i 100% italiensk bomuld og deres bluser er udført i 100% ekstrafint italiensk merino uld. Mere end godkendt!

De to nævnte ting, er mere end nok til at gøre det nye danske mærke interessant, men der er lige én ting mere, der så afgjort er værd at nævne: prisen. Det er sådan set “nemt nok” at producere højkvalitetsprodukter i lækkert design, men prisen skal jo også være interessant. Og det er den bestemt: 499.- for den førnævnte business skjorte, 549-599.- for deres button-down skjorter og 699.- for deres bluser. Det er – undskyld mig – fandeme billigt for den kvalitet!

Nå, men skal vi ikke bare kigge på sagerne?

 

Indpakningen er en ofte overset del af et tøjkøb

Anmeldelse af skjorte fra The Danish Gentleman

 

Således ser indpakningen ud, når du får din nye skjorte. Lækker! Det var lidt ligesom at modtage min Macbook i sin tid, og skulle åbne indpakningen for første gang. Følelsen af kvalitet allerede inden man egentlig er kommet ind til selve produktet, er altså en mega undervurderet feature hos alt for mange mærker. Selvom det som sådan ikke har noget med selve produktet at gøre, så får de lige en thumbs up for den indpakning. Well done!

 

Business white skjorte fra The Danish Gentleman

Business white skjorte fra The Danish Gentleman

 

Således ser den udpakkede skjorte ud. Helt som forventet: klassisk, stilrent design tilsat et solidt skud lækker italiensk bomuld:

 

The Danish Gentleman designmærke

 

Skjorterne bliver designet i Danmark og produceret i Italien. Du har dermed det bedste af to verdener: den altid høje kvalitet fra de italienske producenter tilsat det lækre, klassiske Skandinaviske design. Jeg var solgt med det samme. Designet og pasformen er lige som det skal være, og kvaliteten føles bare skide lækkert.

Faktisk var jeg så begejstret for skjorten, at jeg som tidligere nævnt, valgte at bruge den til mit bryllup. Større kvalitetsstempel kan man vel næppe få. Uden at der skal gå alt for meget bryllup i denne post, så får i lige et enkelt billede derfra – så kan i også se skjorten i aktion:

 

The Danish Gentleman skjorte

 

Alt i alt bliver det altså en varm anbefaling herfra. Skjorten levede så afgjort op til forventningerne, og tager man prisen med i betragtningen, så er The Danish Gentleman altså et rigtigt, rigtigt interessant mærke! At man kan få en business skjorte i høj, høj kvalitet og et knivskarpt design til 499.-, er altså næsten for godt til at være sandt. Kvalitetsmæssigt og designmæssigt kan skjorten sagtens konkurrere med f.eks. skjorter fra Eton og andre i den liga. Et stort velkommen skal der lyde herfra til The Danish Gentleman. De får min varmeste anbefaling.

 

Written by Christian Bo Nissen