Dette indlæg er sponsoreret af Opel

 

I dag skal vi snakke SUV, nærmere betegnet Opels helt nye Grandland X – en dynamisk og sporty SUV. Vi har at gøre med en lækker SUV, som er bygget på den prisvindende undervogn fra Peugeot 3008-modellen (den vandt blandt andet Car of the Year 2017). Grundlaget for at skabe Grandland X er med andre ord fremragende og resultatet er da også overordenligt lokkende. Du får en anmelderrost undervogn kombineret med den velkendte og solide tyske køreglæde og lækkert design. En skøn blanding!

Læs også: Ti simple regler for god stil til mænd

Du får en mellemstor SUV med lækre køreegenskaber, uhørt lavt støjniveau i kabinen og et rigtigt, rigtigt sprødt og dynamisk design. Inden vi kaster os over teknikaliteterne og indmaden, så skal vi da lige nyde designet:

Opel Grandland X – forførende design

 

Opel-Grandland-X-307292

 

cq5dam.web.1280.1280 (11)

 

 

En dejlig sporty sag, ikke? Jeg er vild med mødet mellem de moderne, dynamiske linjer og det kølige off-road look, som Opel Grandland X er blevet udstyret med. Den vil ud og lege den her, kan du mærke det?

Læs også: Støvler til mænd – 27 geniale modeller

Du får et lækkert og atletisk design, krydret med fremragende køreegenskaber – perfekt til en rigtig mand. Men samtidig får du også masser af plads både på bagsædet og i bagagerummet samt topscorer i sikkerhed (5 stjerner) hos Euro NCAP. Det er med andre ord den perfekte bil til familien, hvor du som manden får tilfredsstillet de praktiske behov men i særdeleshed også de designmæssige og køremæssige behov. Den perfekte blanding kunne man påpege.

Nå, men det var designet. Lad os kigge lidt på, hvad du egentligt får af indmad og ekstraudstyr, når du har fat i en Opel Grandland X:

Læs også: Fede vinterjakker til mænd: De 26 lækreste modeller 

 

Opel Grandland X – topklasse SUV

 

20170918_FB_Grandland_X_Front_RHS

 

Alright, vi har nydt designet og hørt lidt om den bragende lækre undervogn. Lad os kaste os over de iskolde facts om den nye Opel Grandland X. Det får du:

Læs også: Ugens Outfit – Herremode Uge 43

 • 360° kamera-udsyn. Perfekt til når du f.eks. skal bakke. Mon ikke din kone også vil elske det?
 • Ergonomiske forsæder (AGR), som fås med varme i bådeforsæder, bagsæder, rat og forrude. Nammenam!
 • Opels lækre Onstar system, som helt enkelt er din personlige online serviceassistent.
 • Forhøjet kørestilling – præcis som en mand gerne vil have det.
 • Automatisk nødbremse – indbygget system som automatisk advarer dig mod farlige situationer forude.
 • Automatisk fartpilot – det vil sige, at du udover en standard fartpilot også får indbygget en fartpilot, der forebygger frontale sammenstød. Smukt!
 • Adaptive LED-forlygter som giver dig 30% bedre udsyn og dermed en markant mere sikker mørkekørsel.
 • Uhørt lavt støjniveau i kabinen. Der er nemlig smidt ekstra lydisolering mellem motoren og kabinen og vindens herske holdes dermed væk fra kabinen. Det giver en utrolig lækker køreoplevelse selv ved høj fart. De tyskere kan bare det der…
 • Super god plads på både bagsædet og bagagerummet – perfekt til familien!
 • Fås med panorama tag for den ultimative lækkerhed.
 • Vælg mellem en 1.6 dieselmotor med 120 hk eller en 1.2 benzinmotor med 130 hk.
 • Fås med automatiske gear hvis du ønsker det.
 • 5-stjernet sikkerhed (testet af Euro CAP)

Læs også: God stil til mænd – Få min stilguide gratis!

 

Byg din egen Grandland X

 

 

Ovenstående var en lang liste, vil nogle mene, men faktisk har jeg skåret flere lækkerheder af, da listen ellers ville blive uoverskuelig lang. Der er mange flere fede ting, som du får med i pakken. Dem kan du læse mere om på på Opel’s Grandland X side.

Læs også: Blazer til mænd – 19 fede blazere og en knivskarp guide

For at opsummere: Du får lækkert design, fantastisk køreglæde, top sikkerhed og masser af fedt udstyr, når du sætter dig bag rattet i en Grandland X.

Lyder det fristende? Så vil du med garanti synes om, at du kan designe din egen Grandland X på Opels side. Så får du den præcis, som du gerne vil have den og kan samtidig nemt og overskueligt se, hvad du helt præcist får for pengene.

 

Written by Christian Bo Nissen